Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LEGO Disney Princess 41055 Cinderella's Romantic Castle

Termékkatalógus
LEGO Disney Princess 41055 Cinderella's Romantic Castle
5 2 értékelés
Építőjáték 646 darab, az ajánlott korosztály 6-12 év
Kód:  LO506 Termékszám:  5702015124638 Gyártó honlapja:
LEGO Disney Princess 41055 Cinderella's Romantic Castle Megszűnt

LEGO Disney Princess 41055 Cinderella's Romantic Castle

Prince bájos Hamupipőke meghívást a királyi romantikus félt. Először is, a játék körül a csintalan macska Lucifer és játékos kutya Bruno. Fedezze fel az összes szoba a vár, és megtalálja a kulcsot, amely kinyitja a kincsesláda, ahol azokat tárolják az összes ékszert. Hamupipőke és a herceg, aki élvezi az első romantikus tánc, és egy ideig úgy megáll a kandalló előtt. Ne feledd, hogy Hamupipőke el kell hagynia a kastélyt, mielőtt az óra üt tizenkét. Miután elhagyta az út lépcsőjén poharát papucs neki herceg lehetett találni. A készlet tartalmaz egy mini alakja Hamupipőke, Prince Charming, Lucifer a macska és a kutya Bruno.

LEGO Disney hercegnők szánt minden kislány. Transzfer a mesés világ hercegnők és élvezze őket a sok felejthetetlen kalandok az úton, hogy a boldogságot. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

Műszaki adatok:

Product Line:
LEGO Barátok

Darabszám:
646

Ajánlott kor:
6-12 éves korig

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Disney Princess 41055 Cinderella's Romantic Castle
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Disney Princess 41055 Popelčin romantický zámek. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Disney Princess 41055 Popoluškin romantický zámok. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Disney Princess 41055 Cinderellas Prinzessinnenschloss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Disney Princess 41055 Cinderellas Prinzessinnenschloss.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ