Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Ninjago 70755 babakocsi a dzsungelben

Termékkatalógus
LEGO Ninjago 70755 babakocsi a dzsungelben
4,8 8 értékelés
Építőjáték 188 darab, az ajánlott korosztály 7-14 év
Kód:  LO569j Termékszám:  5702015347525 Gyártó honlapja:
LEGO Ninjago 70755 babakocsi a dzsungelben Megszűnt

LEGO Ninjago 70755 babakocsi a dzsungelben

LEGO buggy a dzsungelben gyermekek számára tervezték 7-14 év. Tartalmaz 188 darabot, köztük két alak harcosok és Kapaa Lloyd. A figurák is a különböző eszközök és fegyverek. A kit lehet építeni egy buggy kerékpározásra tervezték a dzsungelben. Ez egy beépített lengéscsillapítók és nagy gumikerekekkel, amelyek lehetővé teszik a biztonságos és gyors kört egy nehéz és zavaros terep a dzsungelben. Ülj zöld ninja Lloyd a kormány mögött hibás, és menj végig a Kapaa, aki a hatalmában Jade pengét.

Kapaa rejtett mélyen a dzsungel Jade penge és a lánc láncolva őt egy kőoszlop. Kapaa önmagában megakadályozza őt egy veszélyes fegyveres oldalú tőr, ő ügyesen irányított. Lloyd tak musí překonat nebezpečný terén džungle a pak porazit protivníka v podobě Kapau a zmocnit se tak Nefritové čepele. Ő buggy felfegyverkezve egy hatalmas kettős égetés fegyvereket. Mindkét ellenfelek kész keményen dolgozni, és nem beismerni ő vereségét.

Csak a gyermek dönthet az elején és a végén a csata. A kis harcos el kell döntenie, ki lesz a győztesek és vesztesek. A történet természetesen pótolni a gondolatok, és még izgalmasabb cselekmény. A tervezők és segít a gyermeknek, hogy töltse ki a szabadidejében, sőt, lehetővé teszi számára, hogy dolgozzon ki a képzelet és a fantázia. Játszhatsz egyedül, vagy csatlakozzon egy játék a barátok, vagy akár családtagok. Dopřejte vašemu dítěti vytvářet dobrodružné příběhy, které ho budou bavit!

Darabszám:
188

Ajánlott kor:
7-14 éves

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70755 Bugina do džungle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago 70755 Bugina do džungle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70755 Buggy für den Dschungel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70755 Buggy für den Dschungel.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ