Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LEGO Simpsons Ház 71006

Termékkatalógus
LEGO Simpsons Ház 71006
5 1 értékelés
Építőjáték - 2523 darab, 12 éves kortól ajánlott
Kód:  LO1221 Termékszám:  5702015115810 Gyártó honlapja:

LEGO Simpsons Ház 71006

Ez a Simpsons készlet rendkívüli részletességgel büszkélkedhet. Az egyedülálló ház tele van lenyűgöző részletekkel. A házat körüljárva megtalálhatod kedvenc karaktereidet: Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie és Ned Flanders is itt van. Segítségeddel mindegyikük sok kalandot élhet át. 12 éves kortól ajánlott.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyedi modell a Simpson családról
  • 2523 db
  • 6 figura

 

Az elképesztő modellház számtalan lehetőséget rejt a játékhoz. Felemelheted a tetőt, hogy megnézd Homert és Marge-ot, a hálószobát az ágyakkal, Maggie kiságyát, Bart szobáját és gördeszkáját, Lisa szobáját a könyveivel, a fürdőszobát zuhannyal és WC-vel. Felfedezheted a házban lévő konyhát a székekkel, a csempézett padlóval, a sok edénnyel, serpenyővel és más kiegészítőkkel. A nappaliban a tévén láthatod Itchy&Scratchy-t, illetve a lila zongorát. A ház mellett áll az elvehető garázs, amelyben egy komplett munkapad, szerszámos állvány, porszívó, seprű, szerszámok és a családi autó is megtalálható. A sok egyéb tárgy közé tartozik még egy kerti grill, talicska, kerti szék, virágcserép, lapát, kolbász, koktél, stb.

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Simpsons Ház 71006
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Simpsons 71006 Dům. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Simpsons 71006 Domácnosť. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Simpsons 71006 Dům. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Simpsons 71006 Dům.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ