Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Ultra Agents 70168 Drillex Diamond Job

Termékkatalógus
LEGO Ultra Agents 70168 Drillex Diamond Job
Építőjáték 312 darab, az ajánlott korosztály 8-14 év
Kód:  LO686 Termékszám:  5702015354271 Gyártó honlapja:
LEGO Ultra Agents 70168 Drillex Diamond Job Megszűnt

LEGO Ultra Agents 70168 Drillex Diamond Job

LEGO Ultra minőségben Drillex 70168 ellopta a gyémánt gyermekek számára tervezték 8-14 év. Tartalma lánctalpas páncélozott járművet, és a két karakter. Egyikük Drillex, amelynek fő fegyvere az egyik egy fúrótorony, amely fúrt a képességeket ami az útjába, és a második szám a Bolt ügynöke. Visel fekete öltöny és a nyakkendő, fehér ing. Fegyveres éjjellátó és a hátizsák speciálisan felszerelt két robotkarokkal. Az egyik hordozza energia pajzs, míg a másik egy energia kést. Ezen túlmenően, mindkét oldalán a kék szárnyak. Bolt okos és hozzáértő. Ha valami elromlik, ez nem helyes, de ez talán még jobb. Bolt je technologickým mozkem zpravodajské služby a všechny parádní vychytávky agentů jsou jeho nápady.

Bolt ügynöke feladata, hogy megvédje az ultra-chip, amely tartalmazza a titkos terveket és egy lista az összes Ultra szerek. Musíte proto použít všechny své schopnosti, aby jste mohli přelstít protivníky a ochránili město Astor. Astor Város oszlik hat városi területeken, ezért először meg kell meghatározni, hogy mely körzetekben bűnözők bűncselekményeket. Ezután meg kell sürgősen kezdeni a harcot az ellenséggel, és védi az értékes ultra chip.  

Ez a készlet illeszkedik a fogalom a LEGO, amely szerint fontos, hogy dolgozzon ki a gyermekekben az ismeretek és tapasztalatok együtt képzelet és a kreativitás. Ez ad a gyerekek egy esélyt, hogy megmutassa készség összeszerelés játékok, de ez is támogatja a fejlődést saját fantáziáját. Semmi nem akadályozza meg a gyerekek, hogy a karakterek különböző feladatokat és funkciókat. A karakterek lehet, hogy pozitív vagy negatív hős. A gyerekek létre saját ötletek és kalandos történeteket, és úgy töltsétek be álmaikat. Adjon gyermekének már kinőtt játszott játék autók, a lehetőséget, hogy dolgozzon kreatív tehetségeket LEGO!

Darabszám:
312

Ajánlott kor:
8-14 éves

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ultra Agents 70168 Drillex krade diamant. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ultra Agents 70168 Drillex kradne diamant. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ultra Agents 70168 Drillex Diamanten Diebstahl. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ultra Agents 70168 Drillex Diamanten Diebstahl.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ