A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Leifheit ablaktisztító kétoldalas moppal + üvegtisztító spray-vel 500ml INGYENES

Termékkatalógus
Leifheit ablaktisztító kétoldalas moppal + üvegtisztító spray-vel 500ml INGYENES
4,8 4 értékelés
Ablaktisztító - porszívózza és fényezi az ablakot foltok és csíkozódás nélkül, innovatív ablaktisztítás az elektromos vízelszívásnak köszönhetően, klasszikus és tetőtéri ablakokhoz, tükrökhöz, zuhanykabinokhoz, csempéhez, kompatibilis a Leifheit Click rendszerrel - ideális nagyobb ablakok, tetőtéri ablakok és télikertek tisztítására. Készenléti érzékelő az akkumulátor maximális élettartama érdekében (kb. 35 perc működési idő). A tartály nagy nyílása könnyű ürítést és kényelmes tisztítást tesz lehetővé. Széles gumi lehúzó: 28 cm. Kiváló minőség, Európában készült. Jótállási idő 2 év
Kód:  LEIVE500 Termékszám:  51020 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leifheit ablaktisztító kétoldalas moppal + üvegtisztító spray-vel 500ml INGYENES Megszűnt

Leifheit ablaktisztító kétoldalas moppal + üvegtisztító spray-vel 500ml INGYENES

Az ablakok, üvegfelületek és tükrök tisztítása és fényezése soha nem volt ennél könnyebb! A hosszú ideje nagy elismertségnek örvendő és hagyományt teremtő Leifheit cég egy innovatív, közkedvelt és a háztartásban kiválóan használható, praktikus segédeszközt dobott piacra, amely a gyűlöletes ablakmosást szórakozássá varázsolja. A Leifheit WINDOW CLEANER forradalmasított ablaktisztítást kínál az elektromos vízelszívó rendszernek köszönhetően. Mostantól kezdve az ablakokon, tükrön és üvegfelületeken nem látsz foltot vagy csúnya, rászáradt vízcseppeket! Gondoskodj otthonod ablakairól és üvegfelületeiről professzionális módon a Leifheit készülékkel és a hozzá tartozó mop bemosóval, és rájössz, hogy az ablaktisztítás az egyik kedvenc tevékenységed! A csomag részét képezi egy 500 ml-es koncentrátum, amely tisztítja és fényesíti az üvegfelületeket valamint a tükröket.

A Leifheit ablaktisztító bemosó moppal fő jellemzői

  • A Leifheit ablaktisztító kompatibilis a CLICK System-mel
  • A teleszkópos fogantyúnak köszönhetően magas ablakokat, télikerteket és tetőtéri ablakokat is könnyűszerrel lemoshatsz
  • A gumi lehúzó csík és az ablakporszívó szélessége 28 cm
  • Az ablakporszívó akkumulátora kb. 35 perc működés biztosít
  • Az akkumulátor készenléti érzékelővel rendelkezik, amely gondoskodik az akkumulátor maximális élettartamáról
  • A készülék színe fehér/türkiz
  • A tartály térfogata 100 ml
  • A töltő teljesítménye 5 W
  • Az akkumulátor feszültsége 3,7 V
  • Az ablaktisztító készüléket Európában gyártják
  • 28 cm széles, kétoldalas mop
  • Felhasznált anyagok: műanyag, mikroszálas
  • A mop színe türkiz
  • A mop vége kompatibilis a CLICK System nyéllel
  • A mop huzata textilöblítő nélkül mosógépben mosható

A Leifheit készlet tartalma

A Leifheit ablaktisztító praktikusabb, mint az elődje volt. Az ablakmosó fúvóka könnyen eltávolítható, és kicserélhető a Leifheit termékcsalád egy keskenyebb darabjára. Az új generációs ablakporszívó teste könnyített, ennek köszönhetően a munka még könnyebb. Az akkumulátor élettartama hosszabb és a szívóerő erősebb. A tartályra nagyobb nyílás került, ezért egyszerűbb eltávolítani a használt vizet. Az innovatív Leifheit porszívó alkalmas klasszikus és tetőtéri ablakokra, tükrökre, zuhanyzókra és csempékre. A vezeték nélküli eszköz használata nagyon kényelmes, praktikus és biztonságos.
A készlet tartalmaz egy kétoldalas Leifheit lemosó mopot türkiz színben, amellyel könnyedén lemoshatod az ablakokat, az ablak- és ajtókereteket valamint a sarkokat. Alkalmas bármely típusú sima üvegfelület tisztítására. Az magas megkötő képességgel rendelkező mop speciális mikroszálas anyagból készült, amely vonzza és megtartja az összes szennyeződést. Erősebb szennyezettség esetén könnyen eltávolítható és öblítő mellőzésével mosógépben mosható. A mop vége kompatibilis a CLICK System nyéllel.
Ajándékként ablak- és tükörtisztítót spray-t kapsz a csomagban, amely egy 0,5 literes koncentrátum háztartási felhasználásra. Ez az eredeti termék tökéletesen megtisztítja és fényesíti a tükröket és az üvegfelületeket, például az ablakokat vagy télikerteket. A fényesített felület nem lesz foltos, a készítmény használata után csak a ragyogó fényt látod majd. 

Paraméterek

Tartály térfogata
100 ml Kész!
Tömeg
1 860 g Kész!
Akkumulátor kapacitás
35 perc Kész!

Tulajdonságok

Tartály térfogata
100 ml Kész!
Tömeg
1 860 g Kész!
Akkumulátor kapacitás
35 perc Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leifheit ablaktisztító kétoldalas moppal + üvegtisztító spray-vel 500ml INGYENES Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT 51020 s oboustranným mopem + čistič na sklo ve spreji 500ml ZDARMA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leifheit s obojstranným mopom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Leifheit 51020 Fenstersauger mit doppelseitigem Mopp + Glasreinigerspray 500 ml GRATIS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Leifheit 51020 Fenstersauger mit doppelseitigem Mopp + Glasreinigerspray 500 ml GRATIS.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ