30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

LEIFHEIT Kiegészítő seprű Xclean Classic Allround 40cm 45031

Termékkatalógus
LEIFHEIT Kiegészítő seprű Xclean Classic Allround 40cm 45031
5 1 értékelés
Seprű -seprési szélesség 40cm, természetes anyagból készült, X alakban rendezett sörték, gumírozott szélek, csempe és kő padlók tisztításához ajánlott, kompatibilis a Leifheit Click Systemmel
Kód:  EAN8510h Termékszám:  4006501450319 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEIFHEIT Kiegészítő seprű Xclean Classic Allround 40cm 45031 Megszűnt

LEIFHEIT Kiegészítő seprű Xclean Classic Allround 40cm 45031

Ha te is a lélegzetelállító Leifheit márka híve vagy, amely a háztartási- és kertészeti cikkek gyártására szakosodott, akkor biztosan ismered már a CLICK rendszerrel kompatibilis kiegészítők széles választékát is. Ezek közül az egyik az igen praktikus, Xlean Classic Allround seprű, kerül most bemutatásra.

Sörtéi természetes anyagokból készültek és középen X alakban helyezkednek el, hogy hatékonyan gyűjtsék össze még a legapróbb szennyeződéseket és port is, ami elősegíti a gyorsabb és könnyebb takarítást. Emellett a csatlakozó rúd döntött helyzetének köszönhetően a padlóval való közvetlen érintkezés is garantált. Az eszköz 40 cm-es seprési szélessége, valamint a gumírozott szélek biztosítják, hogy használata közben nem rongálja a falakat és a bútorokat. Elsősorban beltéri használatra, csempézett és kő felületre ajánlott, de természetesen használhatod kültéren és más felületeken is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEIFHEIT Kiegészítő seprű Xclean Classic Allround 40cm 45031 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT Nástavec smeták Xclean Classic Allround 40cm 45031. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEIFHEIT Nadstavec zmeták Xclean Classic Allround 40 cm 45031. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEIFHEIT Nástavec smeták Xclean Classic Allround 40cm 45031. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEIFHEIT Nástavec smeták Xclean Classic Allround 40cm 45031.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ