A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU AlzaBoxy Q1

Lenovo K5 Note Fingerprint Gold

Termékkatalógus
Lenovo K5 Note Fingerprint Gold
Mobiltelefon - 5,5 "IPS 1920x1080 processzor: MediaTek MT6755m Octa Core, RAM 3GB, belső memóriája 32 GB-os, microSDHC 32GB-ig, a kamera: 13Mpx + 5 MPx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G / LTE, microUSB, Dual SIM (2x Nano SIM), akkumulátor: 3500mAh, Android 5.1
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SVL1035b2d Termékszám:  PA330009RO Gyártó honlapja:

Lenovo K5 Note Fingerprint Gold

telefon funkciók

152 mm

le
Lenovo K5 Note

75,7 mm-es

le
Lenovo K5 Note Fingerprint

8,49 mm

Telefon súlya: 165 g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 5.1 Lollipop

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3500 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

2 × NanoSim

SIM-kártya típusától

Rozměry

75,7 × 152 × 8,49 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

13 MP + 5 megapixeles

kamera

Připojení

LTE (4G)

leggyorsabb internet

SD karta

microSD (akár 128 GB)

memóriakártya-nyílás

Váha

165 g

súly kézibeszélő

le
Lenovo K5 Note Fingerprint

Nagy hang és kijelző vonzó design

Lenovo K5 Megjegyzés osmijádrovým egy erős processzor, nagy 5.5 "HD kijelző továbbfejlesztett hangtechnika Dolby Atmos két kamera nagy felbontású és funkciók Dual SIM. Ezen kívül kínál ujjlenyomat-olvasó, amely növeli a biztonságot az eszköz és a magán. Sőt, jól néz ki - vékony test, fém hátlap, két színben - arany és ezüst örömére, aki azt akarja, hogy egy divatos készülék.

le
Lenovo K5 Note Fingerprint

Gyors, megbízható és nagy teljesítményű

Lenovo K5 Megjegyzés elrejti benne nyolcmagos processzor Helio 10 (4 ×   1,8 GHz-es + 4 × 1 GHz), amely egyesíti a kiváló teljesítményt és a minimális hatása az akkumulátor fogyasztást. Processzor hozzáteszi 3GB RAM-mal.A telefon is fel van szerelve két mikrofon és a kiváló audio technológia Wolfson.

le
Lenovo K5 Note

5.5 "HD kijelző

Lenovo K5 Megjegyzés az ideális eszköz a multimédia megosztás barátaival vagy családjával. Všechny videa, filmy a hry uvidíte ostře na 5.5 " IPS displeji s rozlišením Full HD a 403 PPI. Sőt, egyedülálló 178 ° -os betekintési szögekkel - egy igazi szemet gyönyörködtető.

le
Lenovo K5 Note Fingerprint

bővíthető tároló

Ha 32 gigabájt beépített memória nem volt elég a filmeket, fényképeket és a zenét, akkor bővíteni tárolási legfeljebb további 128 GB-os microSD kártya - amely már egy tisztességes adag helyet még a nagyon igényes felhasználók számára.

le
Lenovo K5 Note Fingerprint

gyönyörű fotók

Tökéletes pár kamerák fotózni, amikor a hátsó oldalon található 13Mpx kamera autofókusszal és LED vakuval. 5 megapixeles kamera előtt újra jól szolgálják a videohívások és elegáns szelfi.

le
Android 5.1 Lollipop

Android 5.1 Lollipop

Hála Android, akkor mindig a kapcsolatot a barátaival, és még szabályozni energiafogyasztás. Android is jön fokozott biztonsági funkciókat, hogy azok az adatok, ne aggódj. 

le
Lenovo K5 Note Fingerprint

Dual SIM-kártya és az LTE

Az előnye, hogy a telefon egy dual SIM támogatás, amely könnyen elkülöníti a munka és a magánélet. Van egy flash csatlakozás mobil 4G / LTE mindkét SIM kártyát.Lenovo K5 Megjegyzés nyújt az egyéb csatlakozási lehetőségek, mint a Bluetooth, Wi-Fi és a GPS.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo K5 Note Fingerprint Gold
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo K5 Note Fingerprint Gold.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ