Stellar Blade Stellar Blade

Lenovo Explorer

Termékkatalógus
Lenovo Explorer
VR szemüveg - Windows vegyes valóság-technológiával, 2x LCD 1440x1440, 90Hz, HDMI 2.0, USB 3.1 Gen 1
Kód:  LENOVR1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Explorer

Lenovo Explorer és Windows vegyes valóság

A Lenovo márka új Explorer szemüvegének segítségével nem egyszerűen a virtuális, hanem az ún. vegyes valóság élményét élheti át. A fő különbség az, hogy az utóbbi esetében viszonylag nagy területen tud mozogni a 3D-s térben, a 4 méter hosszú kábelnek köszönhetően. A szemüveg belsejében található két LCD panel nagy, akár 1440 × 1440 pixeles felbontást tesz lehetővé. A szemüveg belsejében elhelyezkedő panelek 110°-os látószöget biztosítanak.


Lenovo Explorer
 

Könnyen csatlakoztatható

A Lenovo Explorer vegyes valóság szemüvege teljesen kompatibilis a Windows 10 legfrissebb verziójával, így az eszköz beüzemelése néhány másodpercet vesz csak igénybe. A számítógéphez történő csatlakoztatáshoz mindössze két kábelre lesz szüksége.


Kényelmesen használható

A Lenovo Explorer tömege mindössze 380 gramm. Előnye, hogy használatához nincs szükség külső érzékelőkre, és nem igényel különösebben erős PC-t sem.

Lenovo Explorer
 

Lenovo Explorer
 

Fedezze fel a 3D-s szórakozás világát!

A szemüveg borítása strapabíró, de a szemüveg mégis könnyű és kényelmes. Úgy került kialakításra, hogy a felhasználó teljesen megfeledkezzen arról, hogy viseli. Ennek köszönhetően Ön teljesen elmerülhet a Microsoft Store-ban elérhető számtalan alkalmazás egyikében, amelyek között utazással, szórakozással, az oktatással és kreatív tevékenységekkel kapcsolatos tartalmakat is találhat. Élje át a vegyes valóság által nyújtott intenzív élményt a Lenovo Explorer segítségével!


Lenovo Explorer
 

Főbb jellemzői:

  • Vegyes valóság szemüveg surround hangzással.
  • Belső bélés speciális kivágással a szemüveget viselő felhasználók részére.
  • Lenyűgöző tartalmakat kínáló applikációk virtuális utazásokhoz, filmek és élő koncertek megtekintéséhez, valamint játékhoz.
  • Kompatibilis a Windows 10 legfrissebb verziójával.
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A 13. kerületi üzletükben ki lehet próbálni? Köszönöm! Zsuzsi

Kérdések és válaszok: Lenovo Explorer
Kiegészítők: Lenovo Explorer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Explorer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Explorer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Explorer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Explorer.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ