Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Lenovo IdeaPad Yoga 700-14ISK

Termékkatalógus
Lenovo IdeaPad Yoga 700-14ISK
Tablet PC - Intel processzor, 14" multi-touch 1920x1080 IPS, akár 8GB RAM, akár 256GB SSD, WiFi, Bluetooth, webkamera, micro HDMI, USB 3.0, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10
Kód:  NT302f9bNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo IdeaPad Yoga 700-14ISK

Ez a különleges laptop nagyon hasznos eszköz, ha egyetlen számítógépet szeretnél utazásra vagy játékokra. A hordozható számítógépek paraméterei eltérnek, ennél fogva egyetlen modell sem jó mindenre.

Milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Lenovo IdeaPad Yoga 700-14ISK érintőképernyős notebook monitorja?

A tablet PC kijelzőjének mérete.

A(z) Lenovo IdeaPad Yoga 700-14ISK érintőképernyős laptop CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden kimagasló hordozható számítógép fontos része. Sokkal meghatározóbb a processzor konkrét sorozata, mint kizárólag az ereje, amit magjainak száma és frekvenciája ad meg. Az Intel egyszerű és logikus tipológiát dolgozott ki. Chipjeit a lassabbaktól a gyorsabbakig számmal jelöli: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb típus, a Celeron pedig még ennél is kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy kicsit más sorozat, amelyet mobil eszközökhöz fejlesztettek ki. Hasonló hierarchiát ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k a leggyorsabbak, amelyek fokozatosan felváltják a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A magasabb szám nagyobb teljesítményt mutat. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett képes nyújtani. Ez a szám egy mutató a processzor teljesítményének meghatározásához. A hordozható számítógépek legtöbbje 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb számokat gyakran csak a kimagasló teljesítményű notebookoknál láthatunk.

A videokártyák (GPU) besorolása is hasonló. Az önmagukban álló grafikus kártyák többnyire nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a processzorba integráltak. A magasabb kategóriába tartozó chipek nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a régebbiek. A memória mérete a videokártya teljesítményének fontosabb mutatója. Az irodai programok használatához bőven elég kb. 2 GB memória. Ha alkalmanként gyakrabban játszol FPS játékokat, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. Komoly gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy nagyobb méretű RAM az abszolút minimum.

A(z) Lenovo IdeaPad Yoga 700-14ISK hibrid laptop HDD és RAM mérete

A RAM-ok mennyiségét a jövőbeni felhasználás kellene, hogy meghatározza. A leglassabb hibrid laptopok 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a nem túl drága tablet PC-k sajátossága, de ha több alkalmazást is futtatsz egyszerre akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken raktározhatod. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - egyszerűbben, flash memórián alapuló merevlemez. Sokkal gyorsabb és durvább bánásmódot is kibír, mint a klasszikus meghajtók. A HDD jelenti a normál meghajtót forgó lemezekkel. Az SSHD a fent leírt típusok kevert használata viszont az SSD tag a HDD modulhoz viszonyítva elenyésző méretű. HDD + SSD meghajtó elsősorban olyan laptopoknál látható, amelyek két HDD interfésszel vannak ellátva. Az első SSD a másodlagos pedig a normál HDD. A tablet PC csomagolásának része:.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo IdeaPad Yoga 700-14ISK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad Yoga 700-14ISK . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo IdeaPad Yoga 700-14ISK.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ