A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Lenovo Legion Y530-15ICH Fekete

Termékkatalógus
Lenovo Legion Y530-15ICH Fekete
Gamer laptop - Intel Core i7 8750H Coffee Lake, 15.6" LED 1920x1080 IPS matt 300 nit, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5, M.2 PCIe NVMe SSD 512GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, HD webkamera, USB-C 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen1, HDMI, háttérvilágítású billentyűzet, FreeDOS
Termék információ: Magyar billentyűzet & operációs rendszer beállítás (megváltoztatható az üzembehelyezés során)
Kód:  NT379f6w4h Termékszám:  81FV012PHV Gyártó honlapja:

Lenovo Legion Y530-15ICH Fekete

Játékra tervezett laptop nagy teljesítménnyel

A legújabb Legion Y530 minden játékos álma. A készülék hihetetlen gaming teljesítménnyel, csúcskategóriás Nvidia grafikus kártyával, valamint nagy méretű és gyors RAM memóriával rendelkezik. A megfelelő felbontás, a magas fényerő és a 144Hz-es frissítési ráta sima, akadásmentes képmegjelenítést biztosít a még jobb játékélmény érdekében. Válaszd ezt a gyors SSD meghajtóval bíró konfigurációt az alkalmazások és a rendszer gyors futtatásához. Az optimalizált hűtőrendszer még halkabban és még hatékonyabban működik, ráadásul a laptopod élettartamát is meghosszabbítja. Játssz a játékaiddal, nézz filmeket, renderelj 3D programokban – az Y530-cal bármit megtehetsz..

 
Y530

A legnagyobb teljesítményű Intel processzor

Kezdjük a legújabb, nyolcadik generációs Intel Core processzorral, amely nagyszerű teljesítményt garantál a legnagyobb igényeket támasztó feladatokhoz is. A gyors RAM memóriával együtt a Legion Y530 mindig zökkenőmentes működést és gyors válaszidőt biztosít. A Legion Y530 a legigényesebb feladatok és a legújabb játékok futtatása érdekében lett létrehozva.

Y530

Továbbfejlesztett Nvidia grafikus kártya

Élvezz minden egyes részletet! A Legion Y530 Nvidia grafikus kártyával és Pascal architektúrával büszkélkedhet. A grafikus kártya a jelenlegi legmodernebb kártyák egyike, amely rendkívüli teljesítményt garantál a legújabb játékok zökkenőmentes futtatásához. Ehhez a DirectX 12 támogatását veszi igénybe, továbbá energiatakarékos működésével még az akkumulátor élettartamát sem befolyásolja.
Y530

Kifinomult kijelző élethű színekkel 

A legújabb Legion Y530 15.6 hüvelykes IPS kijelzővel lett felszerelve, amely akár 300 nites fényerejével és 144Hz-es frissítési rátájával, valamint az Nvidia G-SYNC technológiával mindig sima és adakozásmentes képet jelenít meg. Az IPS mátrix valósághű színeket és széles látószöget biztosít.

Y530

Fejlett formatervezés

A Legion új formatervezésébe minden bizonnyal beleszeretsz. A kiváló minőségű, ellenálló szerkezet mindenféle csatlakozóval fel lett szerelve a hátoldalon, így többé nem szorulsz korlátok közé. A kijelző körül futó, keskeny káva mindenkit lenyűgöz, a készülék mindössze 2.3 kg-os súlynak köszönhetően pedig a Legion Y530-at bárhová könnyedén magaddal viheted.

Y530

Kétcsatornás hűtés

A magas hőmérséklet megrövidítheti a készüléked élettartamát, ezért a Legion Y530 kétcsatornás hűtőrendszerrel lett ellátva. A két ventilátor alacsonyabb hőmérsékletet és csendes működést garantál. Ennek köszönhetően a hűtés zaja vagy a magas hőmérséklet a játékok közben sem fog gondot okozni.

Y530

Billentyűzet háttérvilágítással

Nem kell lemondanod a játékokról! Az éjszakába nyúló játékok során jó szolgálatot tesz a Lenovo Legion Y530 fehéren világító billentyűzete, így még a sötétben is könnyedén meg fogod találni a billentyűket. Ráadásul az 1.7mm-es billentyűúttal bármikor sokkal precízebb és kényelmesebb gépelésben lehet részed. 



Paraméterek

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8750H Coffee Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
15,6" Kész!
Tárhelykapacitás
512 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8750H Coffee Lake Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4,1 GHz (4 100 MHz) Kész!
Cache Processzor
9 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 666 MHz (2,67 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
GTX 1050 Ti Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
FreeDOS Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárhelykapacitás
512 GB Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
720 p Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
57 Wh Kész!
Akkumulátor üzemidő
9,5 óra Kész!

Kialakítás

Üzemmód
Klasszikus laptop Kész!

Tömeg

Tömeg
2,3 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI, VGA Kész!
Hálózati
RJ-45 (LAN) Kész!
USB-C
1 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v4.1 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
360 mm Kész!
Maximális magasság
24,9 mm Kész!
Mélység
267 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Lenovo Legion Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok
» További Gamer laptopok (Gamer notebookok)

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Legion Y530-15ICH Fekete
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ