30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation

Termékkatalógus
Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation
Videókártya - PCIe x16 Gen2
Kód:  TI431a1f Termékszám:  4X60G69029 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation Megszűnt

Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation

Az NVIDIA Quadro sorozatú grafikus gyorsítók új modellje professzionális, két képernyős munkaállomások létesítésére. A kártya nem az átlagos felhasználók igényeinek kielégítésére készült és a nagy teljesítménye ellenére nem alkalmas az igényes számítógépes játékokat játszók számára sem.

Elsődleges alkalmazási területe a vállalati szektorban van, ahol a kiemelkedő teljesítményt és a különleges tulajdonságokat elsősorban az építészek és a tervezők tudják kihasználni, nem csak a 3D-s jeleneteket renderelésénél, hanem a grafikai és CAD szoftverekben is. A grafikus kártya teljesítménye különösen igaz a professzionális alkalmazásokban az iparágak széles skáláján mutatkozik meg, mivel a kártya éppen erre lett tervezve.

A kártya előnye egyértelműen a Display Port és a DVI csatlakozó jelenléte, ami lehetővé teszi a professzionális, akár 3840 x 2160 felbontású monitorok csatlakoztatását. A kártyának annak ellenére, hogy nagy teljesítménnyel büszkélkedhet mindössze 41 watt az energiafogyasztása, és az alacsony profilú kialakításnak valamint a halk hűtőnek köszönhetően ideális eleme a miniatűr munkaállomásoknak.A kártya teljes mértékben támogatott a ThinkStation P500 / P700 / P900 munkaállomásokban.

Paraméterek

Szélesség
68,91 mm Kész!
Mélység
160,02 mm Kész!
Modellmegjelölés
NVIDIA Quadro K420 Kész!
Stream processzorok száma
192× Kész!
Rendeltetés
Professzionális Kész!

Méret

Szélesség
68,91 mm Kész!
Mélység
160,02 mm Kész!

Chip

Modellmegjelölés
NVIDIA Quadro K420 Kész!
Stream processzorok száma
192× Kész!

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés
Professzionális Kész!

Memória

RAM memória mérete
1 GB Kész!
Memória típusa
GDDR3 Kész!
Adatsín szélessége
128-Bit Kész!

Interfész

Alaplapi csatlakozás
PCI Express x16 2.0 Kész!
Monitor csatlakozás
DisplayPort, DVI Kész!
Kimenetek száma
2 Kész!

Technológia

DirectX változat
11.0 Kész!

Hűtőrendszer

Hűtés típusa
Aktív Kész!
Elfoglalt slotok száma
Egy slot-os Kész!

Fogyasztás

TDP fogyasztás
41 W Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:
» Összes NVIDIA videókártya

Ez a termék nem egy önállóan működő egység, és szakértői szerelésre lehet szükség.

» További Videókártyák

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ