Effaclar

Lenovo ThinkPad P50

Termékkatalógus
Lenovo ThinkPad P50
Laptop - Intel processzor, 15.6" 4K LED 3840x2160 IPS, 64 GB RAM, akár 2x SSD 512 GB, WiFi, Bluetooth 4.1, webkamera, USB-C, ujjlenyomat olvasó, háttérvilágítású billentyűzet, dokkolható, 6cellás akkumulátor, Windows 10-hez
Kód:  NT093e4fNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo ThinkPad P50

A Lenovo ThinkPad P50 egy professzionális, nagy teljesítményű munkaállomás, amely modern modern funkciókkal és hardverrel rendelkezik. Az elsőosztályú kialakítás mellett, amely a ThinkPad szériára jellemző, tágas finom HD felbontású IPS kijelzővel,  professzionális grafikával és nagy teljesítményű processzorral rendelkezik. Emellett ISV tanúsítvánnyal bír, amely igazolja a több mint 100 alkalmazás megbízható működését. Engedd be magad a hatékony munka világába, semmi sem fog többé gátat szabni és megállítani benne!

Főbb jellemzők

  • ISV tanúsítvány
  • Díjnyertes ThinkPad billentyűzet
  • Biztonsági ujjlenyomat-olvasó

Tökéletes megjelenítés helyes színvisszaadással

A kijelző finom felbontású, kiváló színvisszaadást és széles látószöget kínál. 

Maximális teljesítmény

A tökéletesen hangolt teljesítményt úgy tervezték meg, hogy megfeleljen az igényes alkalmazásokhoz és programoknak. A notebook központi része az erős processzor, amely nagy teljesítményt és alacsony fogyasztást kínál. 

Legendás billentyűzet

Barátságos felületet garantál a notebook legendás billentyűzete, amely számos díjat is elnyert a közelmúltban. A teljesértékű ThinkPad billentyűzet ergonómikus kialakítással és háttérvilágítással, továbbá folyadékálló funkcióval bír.   Egy másik fontos eleme az újratervezett touchpad rendkívül nagy felülettel, és lényegesen nagyobb kopásállósággal.

Nagy tárolóhely

Az átlagon felüli teljesítményt a gyors merevlemez biztosítja. 


A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo ThinkPad P50 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkPad P50. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo ThinkPad P50.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ