Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo ThinkServer 1 Gbps Ethernet I350-T4 Server Adapter Intel

Termékkatalógus
Lenovo ThinkServer 1 Gbps Ethernet I350-T4 Server Adapter Intel
Hálózati kártya
Kód:  TI985a2 Termékszám:  0C19507 Gyártó honlapja:
Lenovo ThinkServer 1 Gbps Ethernet I350-T4 Server Adapter Intel Megszűnt

Lenovo ThinkServer 1 Gbps Ethernet I350-T4 Server Adapter Intel

A négy port Server Adapter Lenovo ThinkServer 1 Gbps Ethernet I350-T4 Intel célja a nagy sebességű PCI Express busz.Megbízható hardveres megoldások az Intel biztosítja a nagy sebességű kommunikáció, rövid lappangási és nagyon alacsony processzor terhelés, ezáltal jelentősen különböznek képest hálózati kártyák, amelyek az integrált az alaplapon. A kártya négy RJ-45 csatlakozók, akivel élvezni átviteli sebesség akár 1 Gbit / s. Az eszköz kompatibilis a rendszer ThinkServer

Műszaki adatok:

Interface: PCI-e
Átviteli sebesség 10/100/1000 Mbit / s
Csatlakozók: 4 x RJ-45
Kompatibilitás: ThinkServer rendszerek

Paraméterek

Male csatlakozók
PCI Kész!

Tulajdonságok

Male csatlakozók
PCI Kész!

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo ThinkServer 1 Gbps Ethernet I350-T4 Server Adapter Intel
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkServer 1Gbps Ethernet I350-T4 Server Adapter by Intel. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo ThinkServer 1Gbps Ethernet I350-T4 Server Adapter by Intel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Think 1 Gbps Ethernet I350-T4-Server-Adapter von Intel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Think 1 Gbps Ethernet I350-T4-Server-Adapter von Intel.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ