Rapture Akvizice ApF HU

Lenovo Yoga 500-14ISK

Termékkatalógus
Lenovo Yoga 500-14ISK
Tablet PC - Intel processzor, 14" multi-touch 1920x1080 IPS, akár 8GB RAM, akár 1TB SSHD + 8GB gyorsítótár az OS gyors futása érdekében, WiFi, Bluetooth, webkamera, HDMI, USB 3.0, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10
Kód:  NT301j4NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga 500-14ISK

Ez a tablet és laptop keverék hasznos eszköz, ha éppen egy PC-t akarsz a suliba és szórakozásra. Az érintőképernyős laptopok paraméterei eltérőek, ennél fogva egyetlen modell sem jó mindenre.

Hogy milyen tulajdonságokkal bír a(z) Lenovo Yoga 500-14ISK érintőképernyős notebook kijelzője?

Kijelzőjének átmérője.

A(z) Lenovo Yoga 500-14ISK érintőképernyős laptop chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden jelentős notebook alapköve. Sokkal lényegesebb a processzor konkrét sorozata, mint a puszta ereje, amit a processzor magjainak száma és órajele ad meg. Az Intel letisztult és érthető besorolást hozott létre. A CPU-kat a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig rangsorolja: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb típus, a Celeron pedig még ennél is gyengébb, viszont a legolcsóbb. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet elsősorban hordozható eszközökhöz terveztek. Hasonló tipológiát ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek a leggyorsabbak, amelyek fokozatosan lecserélik a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos chipeket. A magasabb szám erősebb teljesítményt jelöl. Az ún. TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett nyújt. Az érték egy útmutató a processzor hűtési igényének megbecsléséhez. A notebookok többsége 25 W érték körül mozog, nagyobb TDP-t legfőképp a kimagasló teljesítményű számítógépeknél találunk.

A videokártyák tipológiája is hasonló. Az önálló kártyák javarészt gyorsabbak, mint az integráltak. Az újabb chipek nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a korábbi verziók. A memória mérete a grafikus kártya teljesítményének fontos indikátora. Az általános használathoz elégséges körülbelül 2 GB RAM . Ha olykor-olykor szenvedélyesebben játszol, akkor a minimum a 4 GB. Nagy gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy annál is nagyobb méretű RAM ésszerű.

A(z) Lenovo Yoga 500-14ISK hibrid laptop memória és merevlemez kapacitása

A RAM-ok mennyiségét a jövőbeni felhasználás határozza meg. A leglassabb notebookok/tabletek 2 GB memóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a nem túl drága számítógépek tulajdonsága, de ha több alkalmazást is futtatsz egyszerre akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken tárolhatod. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - vagyis, flash memórián alapuló meghajtó. Jelentősen gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint a tipikus lemezek. A HDD jelenti a normál winchestert forgó lemezekkel. Az SSHD az említett típusok kombinációja annyi különbséggel, hogy az SSD rész a HDD modulhoz viszonyítva kisebb méretű. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan notebookoknál használható, amelyek két HDD slottal vannak ellátva. A master SSD a másodlagos pedig a klasszikus HDD. A tablet PC csomagolásának tartalma:.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Yoga 500-14ISK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga 500-14ISK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Yoga 500-14ISK.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ