30 dnů na vrácení Slevy s AP+

Levoit Core200S SMART

Termékkatalógus
Levoit Core200S SMART
4,9 14 értékelés
Légtisztító - 170 m³/h légtisztító teljesítmény, 26 W teljesítményfelvétel, 35 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 45 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel, méret: 32 × 20,5 × 20,5 cm (Ma×Sz×Mé)
49 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LEVCV190 Termékszám:  Core200S
Levoit Core200S SMART 49 390 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Levoit Core200S SMART

Levoit Core200S SMART egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Nem érzed eléggé tisztának a levegőt otthonodban? Akkor nagyszerű választás számodra eme Levoit Core200S légtisztító készülék. Megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. Ez a légtisztító készülék allergiásoknak hatékonyan semlegesíti nemcsak a különböző szennyeződéseket, hanem az összes allergént is. Jelentősen javítja a levegő minőségét, miközben csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. Az innovatív technológia és a hatékony antibakteriális, HEPA, por, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvétellel friss és tisztított levegőt szívhass be. Elegendő teljesítményének köszönhetően 35 alapterületű helyiségek levegőjét képes megtisztítani. Kifinomult megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kapott, mint időzítő, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Levoit Core200S SMART Lifestyle
Légtisztító Levoit Core200S SMART Jellemzők/technológia

Levoit Core200S SMART légtisztító készülék alapvető tulajdonságai

  • Egy ilyen praktikus Levoit légtisztító használatával hatékonyan megszabadulhatsz a levegőben jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Megszabadít a levegőben lévő allergénektől
  • Filter típusa: HEPA, szén, por és antibakteriális
  • 35 m² alapterületű helyiségekbe ideális
  • 170 m³/h mennyiségű levegőt képes megszűrni
  • A teljesítményét igény szerint állíthatjuk
  • A kívánt időpontban a beépített időzítő kikapcsolja a légtisztítót
  • A légtisztító könnyen irányítható a mobilalkalmazás segítségével
  • Teljesen kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • A kijelző tájékoztat a legfrissebb információkról
  • Érintéses vezérlőpanel
  • Ezen Levoit levegő tisztító teljesítménye 26 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 24 dB(A), illetve a maximális érték 45 dB(A)

Mindig számíthatsz erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a méltán neves Levoit gyártótól

Egy ilyen Levoit légtisztító készülék számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek élvezetesebbé teszik a mindennapi használatát. Kiváló szűrési képességével hatékonyan gondoskodik az allergéneknek a levegőből való kiszűréséről és eltávolításáról. Elengedhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. Lehetőséged van arra, hogy a pillanatnyi igényeidnek megfelelően állítsd be a teljesítményt, az optimális tisztítási szint elérése érdekében. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk, hogy a léglevegő tisztító milyen gyakran és mikor legyen aktív.

Légtisztító Levoit Core200S SMART Jellemzők/technológia
Légtisztító Levoit Core200S SMART Jellemzők/technológia

Modern felszereltség a könnyű kezelés érdekében

Egy ilyen praktikus Levoit légtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A légtisztítót kényelmesen vezérelhetjük egy mobilalkalmazással, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt módot. Támogat olyan technológiákat, mint Wi-Fi. Az áttekinthető kijelző biztosítja számunkra a szükséges aktuális információkat. Az érintős kezelőpanelen mindent ellenőrizhetünk, amire szükségünk van. A távirányítóval kényelmesen vezérelhetjük a légtisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról. A gyermekzár funkció megakadályozza, hogy véletlenül módosítsuk a beállításokat vagy kikapcsoljuk a készüléket.

Eme Levoit légtisztító készülék elkápráztat innovatív funkcióival

Ezen Levoit légtisztító nagyszerű segédeszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez a lakásban. Éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a működését akár alvás közben is, zavaró hatás nélkül.

Légtisztító Levoit Core200S SMART Jellemzők/technológia

A tökéletes szűrőrendszer mindent kiszűr

Egy ilyen modern Levoit légtisztító készülék beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő gondoskodik az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén kiszűréséről. A szénszűrő elsősorban a szagok, de a mérgező füst, például a kén-dioxid és egyebek eltávolításáról gondoskodik. A porszűrő hatékonyan felfogja a nagyobb részecskéket, például a port, a szőrt és a háziállatok szőrét. Az antibakteriális szűrő hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő baktériumokat. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Eme Levoit légtisztító 170 m³/h kapacitású. Nem kell attól tartanunk, hogy a levegő tisztító túl hangos lesz, és zavarni fog a pihenésben. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 24 dB(A), illetve a maximális érték 45 dB(A).

Méretei:

32 × 20,5 × 20,5 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
26 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
170 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
35 m2 Kész!
Maximális zajszint
45 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
24 dB(A) Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por, Antibakteriális Kész!

Méret & súly

Szélesség
20,5 cm Kész!
Mélység
20,5 cm Kész!
Magasság
32 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levoit Core200S SMART
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ