Shop roku Akvizice ApF HU

LG G6 - fekete

Termékkatalógus
LG G6 - fekete
Mobiltelefon - 5.7" IPS 1440x2880 18:9 kijelző, Qualcomm Snapdragon 830 64-bites processzor, kettős 13MP kamera, 6 GB RAM, 32 GB belső memória, IP68 szabvány szerinti vízállóság, microSDXC, A-GPS, NFC, USB-C, Android 7.0
Kód:  LGE2051a2b Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG G6 - fekete

telefon funkciók

148,9 mm

le
LG G6

71,9 mm

le
LG G6

7,9 mm

Tömege: 163 g

Úhlopříčka displeje

5.7"

képátló

Typ operačního systému

Google Android 7.0 Nougat

operációs rendszer

Výdrž baterie

3300 mAh

akkumulátor

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

148,9 × 71,9 × 7,9 mm

méretek (H x Sz x V)

Vnitřní paměť

32 GB

belső memória

Typ kamerau

2 × 13 Mpx + 5 Mpx

kamera

Připojení

4G LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSD (2TB)

memóriakártya-nyílás

Váha

163 g

tömeg

Az LG G6 készülék a cég kiemelt terméke, a technológiai újítás és a haladás szellemében készült. A továbbfejlesztett dupla kamera, a víz- és porálló kialakítás, a csúcstechnológiás kijelző és prémium kategóriás összetevők egy ellenálló üvegelemes fém készülékházban egyesülnek. Ezáltal az LG G6 sokkal jobban összeolvad mindennapijaival, mint egy átlagos okostelefon. Ezt a modellt a maximális hatékonyság, megbízhatóság és tartósság jegyében alkották, így a készülék megfelel sok katonai szabványnak. Számíthat rá, hogy az LG G6 mindig nyújt valami pluszt.


Legfőbb jellemzők:

  • elsőrangú 5,7 hüvelykes FullVision kijelző, Quad HD felbontás, 18:9 képarány
  • Modern ujjlenyomat-olvasó a hátoldalon a fokozott biztonság érdekében
  • IP68 szabványnak megfelelő víz- és porálló kialakítás
  • Négymagos Qualcomm Snapdragon 821 processzor
  • Kettős kamera standard és széles látószögű lencsékkel
  • Kivételes hangzás a Hi-Fi Quad DAC rendszer előadásában
  • Google Android 7.0 Nougat operációs rendszer újratervezett LG UX 6.0 felépítménnyel

5.7" QHD FullVision kijelző

Az egyedülálló 5,7 hüvelykes kijelző vékony kerettel az előlap 80%-át fedi és 18:9 képaránnyal rendelkezik. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően a készülék egy kézben is kényelmesen tartható. A FullVision technológia és a QHD felbontás (2880 x 1444 pixel és 554 ppi) kombinációja rendkívüli moziélményt nyújt, csodaszép színekkel és remek kontraszttal. A kijelzőt Corning Gorilla Glass 3 védőüveg oltalmazzaa károsodástól és karcolódástól.

Kettős kamera széles látószögű objektívvel

A hátoldal kamerája kettős, tehát két darab 13 megapixeles lencsével rendelkezik. A nagy látószögű lencse 125 fokos látószögben pásztázza a teret, amely lehetővé teszi szélesebb perspektívájú képek és videók rögzítését. A második lencse egy optikai képstabilizálóval ellátott standard darab. Természetesen nem hiányozhat a LED vaku sem.

Az elülső 5 megapixeles kamera leginkább videóbeszélgetésekre és szelfik készítésére alkalmas, amelyet készítése rendkívül egyszerű – a készülék gesztus- és arcfelismerő funkciók alapján is tud fényképezni.

Víz- és porállóság

Vigye magával az LG G6 készüléket ahova csak szeretné, nem kell aggódni a biztonságáért. Az IP68 szabványosságnak köszönhetőn a készülék gond nélkül állja a másfél méteres vízmélységet akár 30 percig is. A poros környezet sem jelent akadályt, a belsejébe nem jut be a legkisebb porszem se.

Csúcsteljesítmény

A kitűnő teljesítményt a négymagos Qualcomm Snapdragon 821 processzor biztosítja, amelyhez 4 GB RAM társul. A Google Android 7.0 Nougat operációs rendszernek köszönhetően sima, zökkenőmentes működésre számíthatunk, nincs akadálya a legújabb játékok futtatásának sem.

A Vulkan és a  Battery Saver speciális funkciók segítenek abban, hogy az akkumulátor működését optimalizáljuk.

A 3300 mAh-s akkumulátor gyorstöltési funkcióval is rendelkezik. Adatait 32 GB helyen tárolhatja, ám ha ez nem lenne elég, lehetőség van microSD kártyával való bővítésre, amely akár 2 TB-ig is növelheti a tárhely méretét.

Ismerje meg a Google Assistant-ot

Az LG G6 a Google Assistant alkalmazás támogatásával is büszkélkedhet, amely könnyebbé teszi a mindennapi időszervezést. Ezen kívül lehetővé teszi a képekei közötti keresést, támogat utazás vagy parkolás közben, röviden tehát segít a mindennapos tevékenységekben. A Google Assistant a nap minden percében kész segítő kezet nyújtani.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2,35 GHz (2 350 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 7.0 Nougat Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG G6 - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG G6 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG G6 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG G6 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG G6 Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ