AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Litter Robot III

Termékkatalógus
Litter Robot III
4,2 9 értékelés
Öntisztító macskatoalett -
Kód:  LRB001a Termékszám:  P11984 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Litter Robot III

Öntisztító WC macskáknak

A macskák számára kifejlesztett Litter Robot III öntisztító WC egy speciális automatizált mechanizmust használ, amely a szennyezett almot külön dobozba helyezi át. Amikor a doboz megtelt, egyszerűen kiveheted, új zsákot helyezhetsz bele és kidobhatod a régit. Hatékonyan előzheted meg vele a kellemetlen szagokat és a baktériumok elterjedését otthonodban. A tápellátást egy 12VDC akkumulátor biztosítja, de a WC közvetlenül is csatlakoztatható a hálózathoz.


Az Litter Robot III öntisztító WC legfontosabb jellemzői

  • Megkönnyíti a macska ürülék tisztítását
  • A szennyezett alom egy külön tárolóba kerül
  • Nem érintkezel a nem higiénikus hulladékokkal
  • Egyszerű működtetés
  • Két üzemmód (akkumulátor/táp)
  • Ideális mindenféle csomós macskaalomhoz
  • Világítás a sötétben
  • Energiatakarékos üzemmód
  • Minimum 2,5 kg-os cicák számára ideális

100%-ban ökológiai higiénia szagok nélkül

A súlyérzékelő rögzíti a cica tevékenységét, és automatikusan elindítja a  ciklust, amikor cicád elhagyja a WC-t. A szennyezett almot egy speciális szitán választja el a tiszta alomtól, és a szennyeződést a csatornán keresztül a hulladéktárolóba teszi. Természetes karbonit szűrővel rendelkezik, amely megszünteti a kellemetlen szagokat és baktériumokat. Ennek köszönhetően a WC környéke kellemetlen szagoktól valamint szennyeződéstől mentes, és tiszta lesz.


Egyszerű vezérlés

A WC-talapzaton egy felhasználóbarát vezérlőpanelt találsz, amely a készülék összes funkciójának vezérlésére szolgál. A LED megvilágítás tökéletesen áttekinthetővé teszi a WC állapotát. A Litter Robot III kellemes kék fényű LED világítással rendelkezik annak érdekében, hogy a macskák könnyebben és szívesebben használhassák sötétben.



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Milyen tipusú, márkájú almot ajánlanak?

Kérdések és válaszok: Litter Robot III
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Litter Robot III. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Litter Robot III. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Selbstreinigende Toilette für Katzen Litter Robot III. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Selbstreinigende Toilette für Katzen Litter Robot III.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ