Rapture Akvizice ApF HU

Logitech Circle, fehér

Termékkatalógus
Logitech Circle, fehér
IP kamera - videó akár 1920 x 1080 felbontásban (1080p), látószöge 135 fok, éjjellátó üzemmód, adatok mentése a felhőbe (cloud), hangszóró, mikrofon, akkumulátor akár 12 óra üzemidővel
Kód:  JS047a2 Termékszám:  961-000395 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Circle, fehér

Ez a kamera kitűnően alkalmas otthona és egyéb helyiségek megfigyelésére, védelmére. A Logitech Circle kamera éjjellátó, és Smart Motion (a mozgásfajták megkülönböztetésének képessége) üzemmódjának, valamint intelligens értesítéseinek és HD felbontásának köszönhetően a megfigyelt területet megbízható módon követheti nyomon.

Legfontosabb jellemzők

  • egyszerű telepítés
  • éjjellátó üzemmód, a látószög 135°
  • akár 1920 x 1080p HD felbontás
  • az adatok titkosított tárolása a Cloud tárhelyen
  • mozgás és személyérzékelés
  • könnyen hordozható kamera kis méretekkel

Nem csak helyiségek megfigyelésre

A Logitech Circle kamerát könnyen telepítheti oda, ahová csak szeretné. Kis méretekkel és elegáns tervezéssel büszkélkedhet. Megfelel gyermekek, idősek vagy háziállatok nyomon követésére is. Az AES 256bites Dual Layer tárhelynek köszönhetően adatai a nap 24 órájában védve vannak. A titkosított adatok a Cloud tárhelyen elég ideig vannak tárolva ahhoz, hogy ha szükséges, azonnal az Ön rendelkezésre álljanak, megtekinthesse vagy lemásolhassa a felvételeket.

Videokonferencia a kamerával

A rendkívül praktikus kamera valós idejű, kétoldalú kommunikációra is felhasználható. Az internet kínálta népszerű kommunikációs lehetőségek számos fajtája közül válogathat. Szükség esetén természetesen bővítheti a rendelkezésére álló tárhelyet a Safe Basic előfizetési csomag két hetes raktározási időtartamával, vagy a Safe Premium 31 napos raktározási időtartamával. A kamera rendelkezik hangszóróval és mikrofonnal is.

Egyszerű telepítés és üzembe helyezés

A kamera telepítése és üzembe helyezése rendkívül gyors és intuitív. Elég a Logitech Circle kamerát a kívánt helyre helyezni, megfelelő szögbe állítani, és csatlakoztatni az energiaforráshoz (az akkumulátor 12 óra üzemidővel rendelkezik). Következő lépésként töltse le a megfelelő alkalmazást Android vagy iOS rendszerű eszközére, és a kamera máris készen áll a használatra.

Paraméterek

Szélesség
75 mm Kész!
Magasság
80 mm Kész!
Mélység
75 mm Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Használat
Beltéri Kész!

Méret

Szélesség
75 mm Kész!
Magasság
80 mm Kész!
Mélység
75 mm Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!

Tulajdonságok

Használat
Beltéri Kész!

Videó

Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Betekintési szög
135 ° Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész
WiFi Kész!

Méretek

Szélesség
7,5 cm Kész!
Magasság
8 cm Kész!
Mélység
7,5 cm Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech Circle, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Circle bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Circle biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Circle, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Circle, weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ