A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black

Termékkatalógus
Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black
5 2 értékelés
Billentyűzet - vezeték nélküli, univerzális, Bluetooth, Easy-Switch kapcsoló, akár három vezeték nélküli készülék, kompatibilis Win / Mac / Chrome OS / Android / iOS platformokkal
Kód:  MC055v1c Termékszám:  920-006350 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black

Bemutatjuk a Logitech gyártócég Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 fekete színű asztali billentyűzetét, amely nem csupán a számítógépes munkát teszi hatékonyabbá, hanem a tablettel vagy okostelefonnal való munkát is!


A Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black beépített tartója az intelligens készülékekhez

A Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black billentyűzet klasszikus billentyűkiosztással rendelkezik, beépített, strapabíró kis állvány tartozik hozzá, amely stabilan és szilárdan tartja az Ön készülékét a (okostelefonokat és tableteket 26 cm-es szélességig, 11 cm-es mélységig és 2,5 kg-os tömegig, beleértve a 11"-es képátlójú tableteket is) megfelelő szögben történő olvasáshoz.

Kompatibilis PC, Mac és iOS és az Android

Kompatibilis PC, Mac és iOS és az Android rendszerekkel


Pilóta Easy Switch

 Easy Switch vezérlő

 Logitech billentyűzet multifunkciós kihasználása Easy-Switch-csel

A Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black az első billentyűzet, amely segítségével akár három vezeték nélküli készüléken dolgozhat, amelyek egymástól eltérő operációs rendszerrel rendelkezhetnek. A Bluetooth interfész segítségével és az Easy-Switch kapcsoló tárcsa elforgatásával dolgozhat a számítógépén, SMS-t írhat az okostelefonján, vagy tabletjén keresztül kommunikálhat. A Bluetooth hatótávolsága a Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black billentyűzettől akár a 10 métert is elérheti nyílt terepen.

Paraméterek

Interfész
Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!
Elem típusa
AAA Kész!
Szín
Fekete Kész!

Csatlakozás

Interfész
Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!
Elem típusa
AAA Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

Megjegyzés:

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tastatur Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tastatur Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ