Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Logitech Smartdock

Termékkatalógus
Logitech Smartdock
Állvány - konzol Skype Room System számára, biztonságos, 3x HDMI, 3x USB 3.0, 1xRJ45, 1x3,5mm jack, mozgásérzékelő 3 méteres hatótávolsággal
Kód:  MC059g2 Termékszám:  960-001111 Gyártó honlapja:

Logitech Smartdock

A Logitech Smartdock segítségével a professzionális videókonferencia megszervezése gyerekjáték. A robusztus, mégis elegáns, öntött fémből készült elforgatható állvány megtámasztja a Microsoft Surface Pro keretét, ami által a tablet tökéletesen illeszkedik a Skype Room Systemhez, és tökéletes kommunikációs konzol alakul ki ezáltal. Koncentrálj magára a beszélgetésre, ne a technikai problémákra és a bonyolult megoldásokra.  A Skype for Business alkalmazás nagyon áttekinthető grafikai felületet kínál. A videóhívás megkezdéséhez elég egy érintés a világosan kijelölt ikonokon. Ráadásul az IR érzékelő segítségével a Smart Dock rendszer automatikusan bekapcsol a helyiségbe lépéskor, majd kikapcsol, amennyiben a helyiségben nincs senki.

A Logitech Smartdock konzol főbb tulajdonságai

  • Ideális társ a Skype Room System számára
  • A Skype For Business videókonferencia elindítása egyetlen érintéssel
  • A Surface Pro tablet biztonságos elhelyezése a konferenciateremben
  • IR mozgásérzékelő segítségével aktiválódik, gazdaságos üzemmód
  • Csatlakozási lehetőségek széles skálája

A SmartDock a munkakörnyezetbe illeszti a Skype for Businesst

Bármilyen Skype for Business tanúsítvánnyal ellátott kamerát használhatsz, mivel a kép és hang HD felbontása által olyan videóbeszélgetéseket nyújt, mintha valóban szemtől szemben lennél beszélgetőpartnereddel.  A SmartDock gazdag csatlakozókészletéhez, ahol két HDMI kimenet is megtalálható, csatlakoztathatsz projektort vagy kijelzőt, egy egész sor USB tartozékot, valamint gigabit Etherneten keresztül történő LAN adathálózatot is. A SmartDock HDMI bemenetet is tartalmaz, amely segítségével mobileszközről indíthatsz prezentációt a konkrét témáról.

Biztonság az IT munkatársak nyugalma érdekében

A Logitech SmartDocknak köszönhetően nyugodtan felügyelet nélkül hagyható a konferenciateremben a Microsoft Surface Pro tablet. A Skype Room System a kommunikációs rendszer állandó részévé válhat az intézményen belül. A tartóban a tablet biztonságosan rögzített, és az egész Logitech Smart Dock szabványos Kensington zárral erősíthető oda a biztos helyhez. Nagyon közkedvelt eszközről van szó, hiszen pontosan olyat szerezhetsz be, amely leginkább megfelel a kívánalmaknak. 

Kiegészítő információk:

Interfész:
Beépített csatlakozó a Microsoft Surface Pro tablet számára
Két HDMI kimenet (akár 1080p60)
Egy HDMI bemenet (akár 1080p30)
Gigabit Ethernet Port (RJ-45)
Három USB 3.0 port
Egy 3,5 mm-es audiobemenet fejhallgatóhoz

Mozgásérzékelő / jelenlét-érzékelés 3 méteres hatótávolságban

Biztonsági Kensington nyílás
Tápegység

Csomagolás:
Logitech SmartDock
Két HDMI (3 mt) kábel
Egy tápkábel (3 m)
Tápegység
Szerelőeszközök
Dokumentáció

Paraméterek

Rendeltetés
Asztalra Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Mechanikus Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Asztalra Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Mechanikus Kész!

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech Smartdock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Smartdock. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Smartdock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Smartdock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Smartdock.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ