Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Habanero

Termékkatalógus
Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Habanero
Bluetooth hangszóró - 108Hz-20kHz, 85dBA, víz- (IPX7) és ütésálló, beépített Li-ion akkumulátor élettartama akár 9 óra lehet, súlya: 330 g,
Kód:  MH330k1c Termékszám:  984-000705 Gyártó honlapja:

Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Habanero

Az új vezeték nélküli Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Habanero hangszórók a kedvenc zenéid meghallgatását bármikor és bárhol elérhetővé teszik számodra. A Bluetooth UE ROLL 2 hangszóró 15 százalékkal nagyobb teljesítményű hangzást és hosszabb hatótávolságot kínál akár 30 méterig, mindezt egy elegáns kialakításban, az eredeti UE ROLL változathoz hasonlóan.

És mivel UE ROLL 2 súlya mindössze 300 gramm, rendkívül kompakt mégis nagy hangzást biztosít anélkül, hogy nagyobb vagy nehezebb lenne. A hangszóró előnye, hogy ütésálló és vízálló. 1 méter mélységig akár vízbe is meríthető 30 percig.

Fő előnyei

  • Kompakt és erőteljes vezeték nélküli hangszóró
  • Ütésálló és vízálló
  • Egy feltöltéssel akár 9 órát is működhet
  • Összehasonlítva a régebbi modellekkel akár 15% -kal verősebb hangzást biztosít
  • Bluetooth kapcsolattal akár két készülék is csatlakoztatható

Kapcsolat és nagy teherbírás

A készülék képes akár nyolc eszközt párosítani és két hangforrás is csatlakoztatható. Ez okos telefon, tablet vagy bármilyen eszköz is lehet, amely lehetővé teszi a Bluetooth-kapcsolatot.

Erőteljes lítium-ion akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár kilenc órán keresztül biztosítja a zavartalan zenehallgatást. Körülbelül 5,5 órát szánj a készülék feltöltésére.

 
 

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Habanero
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Habanero. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Habanero. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Ultimative Ears ROLL 2 - Habanero. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Ultimative Ears ROLL 2 - Habanero.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ