A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU ApF HU

Logitech Z537 Powerful Speakers

Termékkatalógus
Logitech Z537 Powerful Speakers
4,7 40 értékelés
Hangfal - 2.1, 60 W RMS összteljesítmény, frekvenciatartománya 55 Hz-20 kHz között, Bluetooth 4.1, 3,5 mm-es jack csatlakozó
Kód:  JL010d7 Termékszám:  980-001272 Gyártó honlapja:

Logitech Z537 Powerful Speakers

 
Logitech Z537 2.1

tökéletes hangszórók kiváló hangzással

LOGITECH Z537

OLYAN hangZÁS, amelyet MÉG a szomszédok IS hallani fognak

Hagyd hogy a multimédiás hangszóró magával ragadjon kristálytiszta és erőteljes teljesítményével. A hihetetlen 60 W (RMS) teljesítményű két darab 2,5" teljes kivezérlésű hangszórónak köszönhetően bárhol kompromisszumok nélkül élvezheted a kedvenc zeneszámaidat. A dinamikus basszusról az 5,25" mélynyomó gondoskodik. Másik fő előnye a Bluetooth vezeték nélküli technológia, amely biztosítja a zenehallgatás szabadságát.

FŐ FUNKCIÓ

 

MULTIMÉDIHANGSZÓRÓK

A tökéletes hangzás mellett minden bizonnyal nagyra értékeled a Logitech Z537 hangszóró kiemelkedő megjelenését.

LOGITECH Z537

ZENE VEZETÉK NÉLKÜLI STREAMELÉSRE

A Bluetooth technológiának hála könnyedén lejátszhatod a kedvenc zenéidet közvetlenül a mobiltelefonodról. A kábeles vezérlőpanel segítségével egyszerűen létrehozhatod a kapcsolatot a Bluetooth párosítás gombbal.

LOGITECH Z537

NAGYSZERŰ HANGZÁS

A 2.1-es rendszerkonfiguráció 60 W-os kifogástalan hangzást nyújt.

LOGITECH Z537

ERŐS BASSZUS

A zeneszámok általános jó hangzását egy masszív mélynyomó fokozza, amelyet általában az asztal alatt szoktak elhelyezni. A mélynyomó testén az egyéni igényeidnek megfelelően szabályozhatod a basszus szintjét.

LOGITECH Z537

KÁBELES CSATLAKOZÁS

Természetesen rendelkezésedre áll a 3,5 mm-es jack csatlakozó is a számítógéphez vagy a tévéhez történő kapcsolódáshoz.

LOGITECH Z537

TÁVIRÁNYÍTÓ

A kábeles vezérlőpanel könnyű hozzáférést kínál a Bluetooth párosításhoz, a töltéshez, a hangerőszabályozáshoz és a fejhallgató jack csatlakozójához is.


A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech Z537 Powerful Speakers
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Z537 Powerful Speakers. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Z537 Powerful Speakers. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Z537 Powerful Speakers. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Z537 Powerful Speakers.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ