Shop roku Shop roku

ĽORÉAL PARIS Nutri-Gold Extraordinary arcolaj 30 ml

Termékkatalógus
ĽORÉAL PARIS Nutri-Gold Extraordinary arcolaj 30 ml
Arcápoló olaj - érzékeny, normál és száraz bőrre, hidratáló, tápláló és világosító, hidratál és fiatalos ragyogást biztosít a bőrnek - 126 754 Ft/1 l
Kód:  KSPL1539 Termékszám:  3600522718833

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Nutri-Gold Extraordinary arcolaj 30 ml Megszűnt

ĽORÉAL PARIS Nutri-Gold Extraordinary arcolaj 30 ml

A L'ORÉAL Nutri-Gold Extraordinary arcolaj olyan egyedülálló kozmetikai termék, amely táplálja és láthatóan fiatalosabbá teszi a bőrt. A fáradt arcbőrödet revitalizálja és ragyogóvá varázsolja. Ez a száraz olaj selymes konzisztenciájú, gyorsan beszívódik a bőrbe, és nem hagy zsíros érzetet. A bőrt nem irritálja, a pórusokat nem tömíti el.

Rendszeres használata segít visszanyerni bőröd rugalmasságát és feszességét, csökkenti a ráncokat, a finom szakalábakat, Erősíti a megereszkedett bőr rugalmasságát, valamint tónusosabbá teszi azt. Ez az arcolaj táplálja és megfelelően hidratálja bőrödet, eltünteti a fakóságot és a fáradtság nyomait  A bőr üdévé, rugalmassá és természetesen széppé válik.


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, különösen fáradt bőrre

Alkalmazás:
Megtisztított arcodra vidd fel a szükséges mennyiséget, és finoman masszírozd be a bőrödbe

Térfogat:
30 ml

Összetevők:
Caprylic/capric triglyceride, Olea europaea oil/olive fruit oil, Simmondsia chinensis oil/jojoba seed oil, Camelina sativa oil/camelina sativa seed oil, Helianthus annuus seed oil/sunflower seed oil, Rosa canina fruit oil, Parfum/fragrance, Zea mays oil/corn oil, Prunus armenica kernel oil/apricot kernel oil, Passiflora edulis oil/Passiflora edulis seed oil, Oryza sativa bran oil/rice bran oil, Tocopherol, Limonene, Pelargonium graveolens flower oil, Citrus aurantium dulcis peel oil/orange peel oil, Citronellol, Linalool, Rosmarinus officinalis leaf oil/rosemary leaf oil, Geraniol, Origanum majorana leaf oil, Lavandula angustifolia oil/levander oil, Anthemis nobilis flower oil, Lavandula hybrida oil, Cucumis sativus fruit extract/cucumber fruit extract, Benzyl alcohol, Citral, Curcuma longa extract/turmeric root extract, Eugenol, Coumarin, Sclareolide, Rosa SPP/rose flower oil, Jasminum officinale extract/jasmine extract, Alpha-isomethyl ionone

Paraméterek

Bőrtípus
Érzékeny, Normál, Száraz Kész!
Hatás
Hidratáló, Tápláló, Világosító Kész!
Űrtartalom
30 ml Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny, Normál, Száraz Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Tápláló, Világosító Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
30 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ĽORÉAL PARIS Nutri-Gold Extraordinary arcolaj 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Nutri-Gold Extraorginary Oil 30 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ĽORÉAL PARIS Nutri-Gold Extraorginary Oil 30 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ