30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Lowepro Dryzone hátizsák 40L

Termékkatalógus
Lowepro Dryzone hátizsák 40L
Fotós hátizsák Belső méretek (Sz xhx a. Cm): a belső kamera táska: 32 x 20 x 24,5
Kód:  LW618s1 Termékszám:  E61PLW36578

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lowepro Dryzone hátizsák 40L

Ön folynak a víz, és nem akar lemondani a kedvenc forgatás? Van egy megoldás az Ön számára. Lowepro Dryzone Backpack je vodotěsný batoh, která uchová vaši fototechniku v naprostém suchu ať už se děje cokoliv. A hátizsák vízhatlan TPU ellenállási osztályú IPX-hatodik A nagy előnye, hogy a belső műszaki táska lehet teljesen eltávolítani a csomagolásból, és külön-külön alkalmazott. Csakúgy, mint egy külön csomagban Dryzone lehet használni, hogy megvédjék a többi tartalmat.

legfontosabb jellemzői

  • Vízálló - IPX-6 szabványnak
  • Állítható magasságú mellkasi öv rögzítő
  • Térfogat 40 l
  • Az ideális megoldás a vízi sportok
  • Rátérve nélkül cipzár
  • Kivehető belső táska
  • És a tér a személyes tárgyak
  • Tartós TPU anyag
  • Szem tartozékok rögzítéséhez

tökéletesen vízálló

Fedjük le egy praktikus és funkcionális tervezési jellemzői bezárása nélkül cipzár. Ez bezárja egy hármas hajtás, amely ezt követően eljuttatja a gumi tömítés biztonságos oldalán karabélyok. Ergonomikus vállpánt levehető, így ha szükség van rá, akkor gond nélkül unbuckling az útból. Eye a vállpántok készült kompozit műanyag, amely képes csatlakoztatni burkolat GPS-rendszerek, telefonok és egyéb kiegészítők. Ezekkel hálós hátizsák Dryzone is tulajdonítanak a hajót. Értékelni fogja a kényelmes cipzáras zseb elöl.

További változatok használata

Belső kamera táska két textil fogantyúval van ellátva praktikus elválasztó falak tépőzáras, hogy az alkalmazkodás a belső teret szerint az egyéni követelményeknek minden felhasználó számára. Zárás megoldható egy huzat, cipzárral. A tér felett a táska használható biztonságos tárolására más dolog, hogy véd a víz, valamint egy fénykép. 

További információk:

Méretek a belső kamera táska:
32 × 20 × 24,5 cm

súly:
1,3 kg

kapacitás:
Pro DSLR objektívvel, 1-2 további objektív, vaku és egyéb fotó kiegészítők, kis állvány, személyes tárgyait

Teljes mennyiség a belső tér:
40 liter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lowepro Dryzone hátizsák 40L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lowepro Dryzone Backpack 40L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lowepro Dryzone Backpack 40L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lowepro Dryzone Rucksack 40L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lowepro Dryzone Rucksack 40L.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ