Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

M-Audio Super DAC

Termékkatalógus
M-Audio Super DAC
5 2 értékelés
DAC konverter - Audio interfész USB kapcsolattal, sztereó analóg bemenet 3,5 mm jack, RCA analóg kimenet, koaxiális és optikai digitális kimenet, minőségi fejhallgató kimenet - 6,3 és 3,5 mm-es jack, 24-bit / 192 kHz átalakítás, Wolfson konverter USB vagy hálózati adapterrel (nem tartozék).
Kód:  MAU051a Termékszám:  Super DAC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

M-Audio Super DAC

A számítógépek hangkártyái nem mindig olyan minőségűek, hogy a legigényesebb, saját HiFi berendezéssel rendelkező felhasználók elvárásainak is megfeleljenek. Az M-Audio konvertere segítségével a korábbit meghaladó hangminőséget érhet el még akkor is, ha olcsóbb notebookkal rendelkezik.

 

Kiemelt tulajdonságok

  • Hordozható DAC konverter USB csatlakozással
  • Csúcsminőség fülhallgató csatlakozó - 6,3 és 3,5 mm-es jack
  • Sztereó analóg bemenet
  • Sztereó RCA analóg kimenet
  • Koaxiális és optikai digitális kimenet
  • USB tápellátás
  • Kompatibilis a Windows XP és újabb + OS X 10.7.5 rendszerekkel

Hallgasson zenét kiemelkedő minőségben

M-Audio eSuper DAC a Wolfson Wolfson DAC/ADC segítségével kivételesen jó hangminőséget biztosít. E mellett a konverter előnyei közé sorolható, hogy a 44,1 – 192 kHz tartományban hat mintavételezési frekvencia választható, így a legjobb hangminőség bármilyen körülmények közt elérhető.

Nem hiányozhat a beépített fejhallgató erősítő sem. Az eszköz 3,5 és 6,5 jackkel van ellátva, így adapter nélkül csatlakoztathat bármilyen fejhallgatót.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: M-Audio Super DAC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio Super DAC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si M-Audio Super DAC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte M-Audio Super DAC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte M-Audio Super DAC.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ