Mac Pro

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Apple
(1)
Szűrés

Az Apple Mac Pro a cupertinói vállalat legerősebb számítógépe. A legigényesebb felhasználók, grafikusok, mérnökök, szerkesztők és más alkotók számára készült. Tudd meg, mi különbözteti meg a Mac Pro legújabb generációját az egyedi dizájn és az extrém teljesítmény mellett.

Tovább

Apple Mac Pro - a kompromisszumok nélküli asztali PC

Az Apple Mac Pro 4. generációja már a megvásárlása előtt lenyűgöz. Szinte korlátlan konfigurációs lehetőséged van - könnyen építhetsz magadnak otthoni számítógépet multimédiaszerkesztéshez, de akár kompromisszumok nélküli teljesítményű munkaállomást is. Nézzük meg, mire számíthatunk, ha Mac Pro-t vásárolunk.

  • Az Apple hihetetlenül erős ARM chipsetje, az Apple M2 Ultra végre megérkezett az Apple Mac Pro-ba.
  • Az Apple Mac Pro mostantól támogatja a PCI Express 4. generációját. Ez akár kétszer nagyobb átviteli sebességet nyújt.
  • Az új Apple Mac Pro akár hat grafikus kártyát, 8 TB-os SSD-t is képes csatlakoztatni. A RAM átkerült az M2-be.
  • A hatékony hűtőrendszer biztosítja, hogy a Mac Pro még a legigényesebb feladatok során sem melegszik túl.
  • Az Apple számítógépei egy kifinomult és felhasználóbarát macOS operációs rendszerrel rendelkeznek.

A legerősebb Apple PC - Mac Pro M2
Az új Mac Pro M2 akár háromszor gyorsabb 3D-szimulációkat is képes kezelni.

Az Apple Mac Pro M2 álomhardvert kínál

Az Apple Mac Pro M2-t (a Pro sorozat korábbi generációihoz hasonlóan) elsősorban profiknak tervezték. Erről tanúskodik csúcskategóriás hardvere is - győződj meg róla saját szemeddel.

  • Az Apple M2 Ultra lapkakészlet, a legerősebb lapkakészlet, amellyel az Apple jelenleg rendelkezik.
  • A processzor 24 magos, amelyből 16 a maximális teljesítményre és 8 az energiahatékonyságra koncentrál.
  • Az egyesített memória az Apple M2 Ultra lapkakészletben található. Ez akár 192 GB kapacitást is kínál, és a RAM és a GPU között oszlik meg.
  • A memória sebessége más PC-khez nem hasonlítható. A memória chipen belüli elhelyezésének köszönhetően akár 800 GB/s sebességet is elér.
  • A grafikus teljesítményről az M2 chipen található 76 magos GPU gondoskodik. Ezt azonban tovább növelheted akár 6 grafikus kártyával.
  • A csatlakozási lehetőségek között megtalálható a WiFi 6E, a Bluetooth 5.3, a Thunderbolt 4, az USB-C, az USB-A, a HDMI és a 10 Gbit Ethernet.

i

Az Apple Mac Pro 4. generációja összesen 6 darab 4. generációs PCIe slotot tartalmaz, amelyek a grafikától kezdve a hangkártyákon át a kiegészítő tárolókártyákig bármihez használhatóak.

Mac Pro M2 Ultra - karcsú és funkcionális kialakítás

A legújabb generációs Mac Pro-t már ránézésre is könnyű felismerni. Egyedülálló dizájnnal rendelkezik, stílusos, reszelőre emlékeztető alumíniumhéjjal. De ez nem csak dizájn - ez egy kifinomult hűtési/szellőztetési rendszer, amely bírja a nehéz, hosszú távú használatot.

A legújabb Mac Pro M2 Ultra különleges esetekre tervezett Rack változatban is kapható.

Apple Mac Pro M2 Ultra - fontos funkciók és finomítások

Az Apple Mac Pro M2 Ultra tele van a legújabb funkciókkal. Melyek a legfontosabbak?

Apple Mac Pro 2023 és PCI Express 4. generáció

A legújabb Apple Mac Pro (2023) 7 PCIe slottal rendelkezik. Az egyik a 3. generációs, és alapértelmezett konfigurációban egy Apple I/O kártyával érkezik. A másik 6 a 4. generációs PCIe-re épül, és kétszeres átviteli sebességet kínál a maximális hatékonyság és teljesítmény érdekében további audio-, grafikus és egyéb eszközök számára.

Az Apple M2 SoC (System on Chip) összekapcsolja az összes kulcsfontosságú komponenst

A legnagyobb különbség az Apple Mac Pro 2023 és 2019 között a teljesen új chiparchitektúra. A márka rajongói már ismerik őket, például a MacBookokból. Az Apple M2 Ultra úgynevezett chipset - egy lapkán, egymáshoz közel találod a processzort, a grafikus chipet, az egységesített memóriát és egyebeket. Az eredmény az óriási átviteli sebesség.

i

Apple Mac Pro macOS rendszerrel

Az Apple Mac Pro M2 Ultra teljes mértékben kihasználja a tökéletesen hangolt macOS Ventura operációs rendszer előnyeit. A megbízhatóság, az optimalizálás és a felhasználóbarátság csak néhány azok közül a kulcsfontosságú tényezők közül, amelyekkel ez az egyedülálló Apple operációs rendszer büszkélkedhet.

Mac Pro generációi

Hogyan tájékozódhatok az Apple számítógépek Pro verzióinak különböző generációi között?

  • Az 1. generációs Mac Pro 2006-ban mutatkozott be a világnak. Az első Mac Pro-kat Intel Xeon processzorok hajtották.
  • A 2. generációs Mac Pro amely 2013-ban jelent meg, egyedi hengeres kialakítást és akár 12 magos Intel Xeon CPU-t hozott.
  • A 3. generációs Mac Pro 2019-ben jelent meg egy teljesen új hűtőrendszerrel, amely a mai napig fennmaradt.
  • A 4. (jelenlegi) generációs Mac Pro 2023-ban jelent meg, hihetetlen teljesítménnyel az Apple M2 Ultra-nak köszönhetően.

Tekintsd meg a többi Apple számítógépet is

Valami mást szeretnél mint az Apple Mac Pro? A vállalat számos más modellei közül is választhatsz. Nézd meg az All in One iMac-et, a nagy teljesítményű Mac Studio-t kis méretben, vagy a Mac mini személyi számítógépet.

És ne feledkezz meg a megfelelő kiegészítőkről sem a Mac Pro-hoz.b

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 termék
Mac Pro M2 Ultra Rack - Számítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Mac Pro M2 Ultra Rack
Számítógép - Apple M2 ULTRA (24 magos) processzor, Apple M2 ULTRA 60 magos GPU, 64 GB RAM, 1000 GB SSD, Wi-Fi, HDMI és Thunderbolt 4, Rack-ház, a csomagban: magic mouse 2 és magic keyboard touch id-vel, macOS
3 514 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TL019x4a
AppleAz Apple bemutatja a Mac Studio desktop számítógépet M1 Ultra chippel Az Apple most dobta piacra a professzionális felhaszálóknak szánt berendezéseinek egy teljesen új generációját. Ismerd meg a Mac Studio-t, amelyet a rendkívül erős M1 Ultra chip hajt. De szükséged lesz hozzá egy monitorra is, így az 5K felbontású és számos funkcióval...
Szeretnéd élvezni a világhírű filmkészítők legjobb filmjeit és sorozatait? Akkor fizess elő az Apple TV+ streaming szolgáltatásra, amelynek havi díja kevesebb, mint egy mozijegy ára. Ha új Apple eszközt vásárolsz, akkor egy évig ingyen élvezheted az Apple TV+...

Mac Pro

A Mac Pro kategóriában összesen 1 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mac Pro Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mac Pro A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mac Pro A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mac Pro vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ