Rapture Rapture

Mad Catz R.A.T. M fehér

Termékkatalógus
Mad Catz R.A.T. M fehér
5 1 értékelés
Gamer egér - Vezeték nélküli, Bluetooth, 6400 DPI, tenyérméret alapján való beállítás, 6 gomb (programozható), gyorsulás 50G-ig
Kód:  MH701c3 Termékszám:  MCB437100001/04/1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz R.A.T. M fehér

Egy kiváló egér soha nem látott formatervezésben, különösen a számítógépes játékok legnagyobb rajongói számára, akik a vezérlő eszközök perifériáján nehezen egyeznek ki a kompromisszumokkal. Ez a gamer egér minden játékosnak megfelel majd, hiszen a konkurenciával szemben a konstrukciója hosszában állítható. A vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolata ideális szállítható gamer laptoppal együtt. Ha pedig a notebookod vagy az asztali számítógéped nem rendelkezik Bluetooth technológiával, akkor használhatod az egér alján tárolt USB nano vevőt. Egyszerűen együttműködik különböző mobileszközökkel. A GameSmart szinte univerzális kompatibilitást biztosít a PC és a Mac számára, valamint a legújabb tabletek, például a Microsoft Surface számára is.

Az egérnek lézeres érzékelője van. A szoftvernek köszönhetően 25 dpi-es lépésekben finomíthatod az érzékelő felbontását rendkívül széles, 25 - 6400 dpi tartományban. Az egér emellett kiemelkedik az 50 G- os gyorsulásával is. A modell 10 programozható gombbal is rendelkezik, amelyek közül 5 funkció van elrejtve az 5D gombon. Pontosan létrehozhatod a játék profilt a fent említett szoftver használatával. A RAT M emellett az energiatakarékosság mestere is. Az AAA elemek akár egy évig is képesek elegendő energiával ellátni az egeret, ami kétszeres mérték az előző generációs Bluetooth-egerekhez képest.

Paraméterek

Interfész
Bluetooth Kész!
Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!
Érzékenység
6 400 DPI Kész!

Csatlakozás

Interfész
Bluetooth Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Egyéb jellemzők

Üzemidő
1 év Kész!
Maximális hatósugár
10 m Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mad Catz R.A.T. M fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz R.A.T. M bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mad Catz R.A.T. M biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz R.A.T. M weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz R.A.T. M weiß.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ