A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

MadMan töltő készlet GoPro HERO3 kamerákhoz

Termékkatalógus
MadMan töltő készlet GoPro HERO3 kamerákhoz
4,0 1 értékelés
Töltő szett - 12 V és 220 V, GoPro kamerákhoz
Kód:  MDN007a Termékszám:  8594176660141
MadMan töltő készlet GoPro HERO3 kamerákhoz Megszűnt

MadMan töltő készlet GoPro HERO3 kamerákhoz

Töltsd fel a fényképezőgép akkumulátorát gyorsan és hatékonyan - akár otthon, akár az autóban! A MadMan töltő optimalizált töltőárammal tölti fel az akkumulátort, felkészítve azt a további használatra és nagyszámú munkaciklus lebonyolítására. Megakadályozza a túltöltést vagy a rövidzárlatot, így a legjobb kezekben lesz az akkumulátorod. A jelzőlámpa tájékoztat arról, hogy a töltés befejeződött. A töltő a kamerából kiszedve tölti az akkumulátort, ami azt jelenti, hogy tartalék akkumulátorokat is vásárolhatsz, és tölthetsz fel vele. Előnye, hogy van hozzá tápkábel az elektromos hálózathoz és gépkocsi szivargyújtójához is, így az akkumulátort még az autóban is feltöltheted..

Paraméterek és specifikációk:

Kompatibilitás:
GoPro HERO3
GoPro HERO3 WHITE
GoPro HERO3 SILVER
GoPro HERO3 BLACK
GoPro HERO3+
GoPro HERO3+ WHITE
GoPro HERO3+ SILVER
GoPro HERO3+ BLACK

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MadMan töltő készlet GoPro HERO3 kamerákhoz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MadMan Dobíjecí set pro kamery GoPro HERO3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MadMan pre kamery GoPro HERO3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MadMan Reiseladegerät - GoPro HD HERO3 Kameras. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MadMan Reiseladegerät - GoPro HD HERO3 Kameras.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ