Shop roku Akvizice ApF HU

Magnat Monitor Supreme 102 fekete

Termékkatalógus
Magnat Monitor Supreme 102 fekete
Hangfal szett - 5.0, 4x 102 szatellit monitor + 252 központi monitor
Kód:  MGN0061 Termékszám:  setmonitor102B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Magnat Monitor Supreme 102 fekete

A Magnat Monitor Supreme 102 elsősorban olyan területeken alkalmazható jól, ahol nincs elegendő hely, hogy elférjen a nagy, oszlopos kivitelű hangfal. Legfőbb előnye az egyensúly, a kiváló ár és érték arány a visszaadott hangminőség vonatkozásában. Mivel a minőségi teljesítményű hangszórók rendelkezésre álltak a gyártó úgy döntött, hogy a lehető legkisebb költséget fordítja a tervezésre és helyette inkább arra költi a fejlesztési források zömét, ami a hangszóróknál a legfontosabb és a legjobban számít - és így a minőségi hangvisszaadásra került a fő hangsúly. Mivel korlátozott frekvenciatartományban működnek a rack-sugárzók, ajánljuk a hozzájuk hangolt mélynyomó megvásárlását a Monitor Supreme II - től, hogy teljes legyen a házimozi élmény.


A népszerű Quantum sorozat és az első Monitor Supreme sorozat lett felhasználva a tervezéshez. Minden inverter finomhangolásához a Klippel lézer mérőrendszert használták. A középsugárzó hanszórókat erős fém kosarakba ültették, amely erős mágnessel kapcsolja össze őket. Évekig megfelelő, bizonyítottan időtálló és cellulóz erősítésű papír membránt használtak, A 13 mm-es Mylar membránok gondoskodnak a precíz hangzásról. A diffrakciós magas frekvencia minimalizálását és sokkal kellemesebb hangzást a burkolat lekerekített élei segítik. Fáziskorrekcióval javítja a hangzás beállítást. Az eredmény leginkább a valósághű hangvisszaadásban és nagyobb hangdinamikában nyilvánul meg.         

A hangszóró doboz kemény MDF lapból készült, amely elegendő merevséggel rendelkezik, ahhoz, hogy a lehető legalacsonyabb szintre csökkentse a maradék nemkívánatos rezonanciát és az ebből eredő  hangtorzulást. A  külső felületi kialakítás kiváló minőségű, igen dekoratív fólia bevonattal készült, összhangban a fekete elülső résszel. Aranyozott színű csatlakozók állnak rendelkezésre a vevő csatlakoztatásához.  
 
Műszaki adatok:
 
Satellite hangszórók Monitor Supreme 102:
Szerkezet: 2-utas zárt ( falra szerelhető)
Mélysugárzó: 4.5 "(110 mm)
Magassugárzó: 1/2 "(13mm) mylar membrán
Terhelhetőség: 60 Watt RMS / 120 watt csúcs
Érzékenység: 89 dB
Impedancia: 4-8 ohm
Frekvencia tartomány: 42-36 000 Hz
Crossover frekvencia: 3400 Hz
Ajánlott erősítő teljesítmény: 20-110 W
Méretek: 149 x 250 x 190 mm (Sz x H x D)
Tömeg: 2,8 kg / db

Központi hangsugárzó Monitor Supreme 252:
Szerkezet: 2-utas zárt (mágnesesen árnyékolt)
Mélysugárzó: 4.5 "(110 mm)
Magassugárzó: 1/2 "(13mm) mylar membrán
Terhelhetőség: 75 W RMS / 150 watt csúcs
Érzékenység: 90 dB
Impedancia: 4-8 ohm
Frekvencia tartomány 40 - 34.000 Hz
Crossover frekvencia: 3400 Hz
Ajánlott erősítő teljesítmény: 20-150 W
Méretek: 420 x 145 x 190 mm (Sz x H x D)
Tömeg: 4,9 kg

Kivitel:
Fekete kőris

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Magnat Monitor Supreme 102 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Magnat Monitor Supreme 102 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Magnat Monitor Supreme 102 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Magnat Monitor Supreme 102 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Magnat Monitor Supreme 102 Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ