Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Ha tetszik ajánlatunk, itt tudod megosztani:
0

Vásároljon még ma, szerezzen 3000 Ft kedvezményt a PayPal-lal!

Valami baj van az e-maillel? Tekintse meg az online verziót itt »

Több, mint 50.000 termékkel az alza.hu a tökéletes választás a karácsonyi ajándékvásárlásra! A zsebkésektől kezdve az elektromos biciklin át a kerti ásóig nálunk mindent megtalál. Élvezze ezt az időszakot egy korai ajándékkal – takarítson meg 3000 Ft-ot PayPal-lal történő fizetés esetén (további információk alább)!

Apple Watch Nike+

A legújabb készülék a világ két leginnovatívabb márkájának hosszú távú együttműködéséből beépített GPS-sel, hogy nyomon követhesse a sebességét, a megtett távolságot és az útvonalat – még akkoris, ha iPhone-ja épp nincs önnél. A valaha készült legfényesebb Apple kijelzőn könnyen olvashatóak a különböző adatok, nem számít, mennyire süt a nap. 50 méterig vízálló, így akár egy futás utáni úszásnál sem kell levennie.

ATARI

Atari Flashback Ultimate

Kényeztesse magát 60 előre telepített Atari klasszikussal, köztük olyanok, mint a Frogger, Centipede, Asteroids vagy a Pong. Gyönyörű és retró stílusú készülék!

GILLETTE
9 163 Ft
-23%

Gillette Fusion ProGlide

Még a lázadók is lehetnek rámenősek és vidámak! Legyen a bőre varázslatosan sima, és definiálja újra a kényelmes borotválkozás foglamát. A ProGlide's 5 pengék és a LubraStrip forgatható fej a jövő technológiája.

Hugo Boss
31 290 Ft
-35%

Hugo Boss The Scent 100 ml

Lassú, egyenletes, feszültséggel teli várakozás. A BOSS maga a csábítás művészete, ami megtalálja a tökéletes egyensúlyt a magabiztonság és a figyelmesség között.  

Marshall
34 130 Ft
-36%

Major Marshall II - Barna

Magával ragadó hangzás, megjelenés és tartósság, és jobb ergonómia. Ezek jellemzik az új Marshall Major II-t. 

Philips

Philips DS1155

Kompatibilis az iPhone 5-el és a legújabb iPodokkal a Lightning csatlakozón keresztül. A DS1155 dokkolós hangszóró nemcsak teljes és gazdag hangzást biztosít, de még lágy éjszakai fényű órás kijelzője is van.

Sony
61 043 Ft
-20%

Sony Hi-Res MDR-100

Figyeljen stílusosan, és tegyen egy helytálló megállapítást. Szemet gyönyörködtető formák és felületek, finom tapintású anyagok, prémium audió komponensek. 

ASUS
67 159 Ft
-9%

Asus ZenPad 8 (Z580C)

A 64-bit-es Intel Atom Z3530 processzor és a 2GB RAM lehetővé teszi a ZenPad számára a gyors internetezést, a könnyű videó lejátszást, a kiváló játékélményt.

Lenovo
97 852 Ft
-25%

Lenovo PHAB Plus 6.8" 32GB

Minegy, ha zenét hallgat, videót néz rajta vagy épp megoszt valamilyen tartalmat. A PHAB hordozható, nagy teljesítményű, és tele van elképesztő funkciókkal.  

Samsung
69 606 Ft
-30%

Samsung Galaxy Tab 9.6 WiFi

Nézzen meg egy filmet a családjával otthon vagy olvassa el a kedvenc könyvét egy kávézóban. A nagy, fényes kijelző mindenkit szórakoztatni fog.

JABRA
18 227 Ft
-34%

JABRA Wave

Egy Bluetooth fejhallgató, amivel a hívások hangminősége hihetetlenül kiváló lesz a 3 rétegű zajcsökkentő technológiának és a visszahang-elnyomás funkciónak köszönhetően.

Gerber

Gerber Bear Grylls Ultimate Kit

Egy túlélő készlet, ami bármilyen barátságtalan környezetben megállja a helyét. Ez az a szett, amit csak remélni tud, hogy nem kell majd használnia, de örülni fog neki, ha szüksége lesz rá.  

OEM
6 105 Ft
-50%

iPhone 6 sports case

Tökéletes minden fizikai igénybevételhez. Ez a sportoláskor használható tok mindentől meg fogja védeni az iPhone-ját, és a kezei teljesen szabaddá válnak. 

Canon

Canon PowerShot SX620 HS

Hihetelen 25x zoom található ebben az apró, zsebben hordható wifi-s fényképezőgépben, ami minden funkcióval rendelkezik, hogy a legkiválóbb fényképeket és filmeket tudja elkészíteni, és könnyen megoszthassa azokat az okoskészülékén keresztül.

Canon

Canon Selphy CP1200

Úgy tervezték, hogy mobil legyen a nyomtatás. Ez a készülék rögzíteni képes az emlékeit bárhol is legyen — egyszerűen csatlakoztassa a készüléket a számítógépéhez, a mobiljához, a memóriakártyájához vagy az USB meghajtójához és nyomtasson kényelmesen bármikor, bármilyen módon.  

LOWEPRO
12 221 Ft
-32%

Lowepro Adventura 140 SH II

Mindennap. Mindenhol. Az Adventura mindig a rendelkezésére áll, bárhová is utazzon. Ez a kompakt fényképezőgép táska kiváló lesz egy egynapos kiránduláshoz vagy utazáshoz, és az alkalmi fotós számára praktikus funkciókat tartalmaz. 

VICTORINOX
14 423 Ft
-7%

Victorinox Evolution

Ez a karácsonyi limitált kiadású zsebkés vakítóan fehér bevonattal, amibe hópelyhek vannak vésve – a Tél szépségeinek tiszta megtestesülése. 

VICTORINOX

Victorinox Swiss Tool RS

Többfunkciós eszköz teli extrákkal. Rendkívül könnyen kezelhető, rendkívül funkcionális és rendkívül kompakt. Mindemellett a SwissTool RS bebizonyította, hogy ez egy elegáns ajándék választás.

VICTORINOX

Victorinox szett 5db

Egy hámozó kés, egy kenyérvágó kés, egy hullámos paradicsomvágó kés és egy szeletelő kés; ez a szett maga a tradícionális Victorinox minőség és az ára is megfizethető. 

Leatherman

Leatherman Wingman

Egy kiváló, ultrakönnyű, zsebben is kényelmesen elférő rozsdamentes acél szerszám; a Wingman rendelkezik egy külső, egykezes, könnyen nyitható pengével és egy újonnan tervezett rugós markolattal.

Powerball

Powerball 280Hz Automatikus

Egy elemek nélkül működő kijelző, egy mindenféle drót nélkül működő Powerball – ez az Autostart. Erősítse az izmait, javítsa a kezei mobilitását és engedje el magát bárhol is legyen.

Hobbico
52 834 Ft
-34%

Quadcopter Dromida Vista FPV

Ezzel a testreszabott repülési móddal a wifi-s lencsén és a DroneView digital HD mini kamerán keresztül valós időben nyomonkövetheti a repülés minden pillanatát vagy csak egyszerűen kápráztassa el a barátait egy pár lenyűgöző manőverrel. 

POPCORN HOUR

Popcorn Hour A-500

A nagy teljesítményű beépített Sigma Design Chipset, a SMP8758 1.2GHz ARM Cortex Dual Core, és a Popcorn Hour A-500 támogatja a VXP Video Processing feldolgozást, és a 4K Ultra HD kimenet biztosítja a magával ragadó moziélményt. 

Intel
51 256 Ft
-16%

Intel Compute Stick

Az Intel Compute Stick olyan PC egység, ami elfér a kézben, Windows 10 opcióval és Intel HD Graphics egységgel van ellátva, hogy könnyen hozzáférhessen az applikációihoz, médiafájlokat tudjon lejátszani és projekteket tudjon elkészíteni bárhol és bármikor.

Hyundai
10 631 Ft
-8%

Hyundai WS 2244W

Ez az intelligens meteorológiai állomás színes LCD kijelzőjén keresztül mutatja a mért kültéri és beltéri hőmérsékletet, és a kiváló Animated Weather funkciónak köszönhetően képes megjósolni az elkövetkező napok időjárását.

Az árak forintban vannak feltüntetve, amik tartalmazzák az Áfát, és 2016.12.5-től érvényesek. A jelen árak mindig elérhetőek a www.alza.hu webáruházban. A webáruházban és a reklámokban feltüntetett termékárak előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak, és a termékár csak a vásárlási szerződésben kerül megerősítésre. Kérjük, ne válaszoljon erre az e-mailre, mert nem fogjuk megkapni.  

Ha bármilyen kérdése van és kapcsolatba szeretne lépni velünk, kattintson IDE.

© 2016 Alza.hu

Ha tetszik ajánlatunk, itt tudod megosztani:
0

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ