Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Marshall STOCKWELL tok nélkül

Termékkatalógus
Marshall STOCKWELL tok nélkül
Bluetooth hangszóró -teljesítmény 27W, 3.5" jack, Bluetooth 4.0 + EDR, beépített akkumulátor - akár 25 óra lejátszás, súlya 1,2kg
Kód:  MRS029n Termékszám:  04091390 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Marshall STOCKWELL tok nélkül

Ön is azon zenekedvelők közé tartozik, akik nem tudják elképzelni életüket kedvenc zenéik nélkül? Modern technológiájú terméket szeretne vásárolni, de legszívesebben vonzó retro stílusban? Ebben az esetben, ez a Marshall termékcsaládba tartozó Stockwell hangszóró, csak Önre vár! Az elegáns retro stílusú külső magában rejti a modern technológia minden vívmányát, így készen áll kedvenc zenéinek hallgatása során teljesíteni minden kívánságát. A hosszú üzemidő, lenyűgöző hangminőség és a csupán 1,2 kg súly teszi ezt a készüléket tökéletes útitárssá nem csak az utakon, de bárhol, ahol szeretné. 

A Marshall Stockwell hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Minőségi kidolgozás és tartós anyagok
  • A Marshall cég kidolgozott, ikonikus alakja
  • Modern technológia
  • Csatlakoztathatja okostelefonját, tabletjét és notebookját Bluetooth-on keresztül
  • Magas szintű hang reprodukció
  • Testre szabható hangprofilok
  • Gombos vezérlés

Marshall cég képviselője

A termék tervezését gitárerősítők ihlették, így tökéletes kiegészítője lehet az elektromos gitár rajongóknak. A legtöbb vezérlő gomb a modell felső részén található. A klasszikus analóg gombok lehetővé teszik a hang beállítását saját igények szerint. Ezen felül itt található egy 3.5 jack csatlakozó és egy gomb az analóg és a vezeték nélküli kapcsolat közötti váltáshoz. A fő előnye természetesen a Bluetooth-kapcsolat, amely korlátlan lehetőségeket nyújt, a zavaró kábelek nélküli, élvezetes zenehallgatás terén. Az elülső rész egy fedő ráccsal rendelkezik, amelyet a cég logója díszít.

Teljesítmény hosszú üzemidővel

A rendszer beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Az USB kábel csatlakoztatásával, a csatlakozó a készülék alján található, kedvenc zenéinek hallgatása közben is töltheti készülékét. A kiváló minőségű lítium-ion akkumulátor, egyetlen töltéssel akármilyen hihetetlen, 25 órán át képes üzemeltetni készülékét. A magas hangminőségről két 2.25" basszus hangszóró és a kétcsatornás D-osztályú erősítő gondoskodik, így a hangszóró osztályában a leghangosabbak közé tartozik. Élvezze a jól kiegyensúlyozott hangzást, egyértelmű középhangzással, a tiszta hangmagasságokat és a jól hallható artikulációval kiegészített kitűnő hangminőséget.

 

Paraméterek

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Lejátszási idő
25 óra Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Akkumulátor

Lejátszási idő
25 óra Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Marshall STOCKWELL tok nélkül Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall STOCKWELL bez pouzdra. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Marshall STOCKWELL bez puzdra. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Marshall STOCKWELL ohne Gehäuse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marshall STOCKWELL ohne Gehäuse.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ