A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Masszázs matrac

Termékkatalógus
Masszázs matrac
Masszírozó gép pihentető relaxáló masszázst biztosít, 120 × 50 × 4 cm méretben
Kód:  HRAa5850 Termékszám:  8594166100473

Masszázs matrac

Masszázs matrac egy nagyszerű eszköz, amely segít a hátfájás, sajtóközlemények felgyülemlett feszültséget a hátsó és segít csökkenteni a stresszt. A masszázs során a elősegíti a vérkeringést, helyreállítja az elveszett energiát vissza. Miután egy kellemes pihentető masszázs úgy fogja érezni újjászületett, tele új energiát. Teljesítmény matrac által biztosított öt rezgő masszázs motorok vannak telepítve, hogy fedezze fel a teljes hátsó. Matrace je navíc vybavena vyhříváním, které zvyšuje celkový účinek masáže.

Lehet választani nyolc automatikus program és három intenzitás. Az időzítő akkor meg a hosszát masszázs 15 percig, vagy fél óra. Amikor beállítja az alacsony intenzitású előfordul gyengéd masszázs, amely alkalmas a stressz csökkentése és a teljes megszüntetése fáradtság.Intenzitásának növelésével a masszázs erősíti és ideális a gyors megjelenése egy felfüggesztett izom. Erős masszázs különösen hasznos a sportolók. 

A fő előnyök

  • megnyugtató és relaxáló masszázs
  • Teljesítmény 5 rezgő masszázs motorok
  • 8 automatikus programok
  • 3 masszázs intenzitása
  • időzítő
  • rugalmas alak
  • könnyű kezelhetőség

egyedi jellemzők

Az előnye, hogy a matrac rugalmas forma, amely alkalmas a legtöbb székek és fotelek. Akkor tudja használni, bárhol, akár otthon, az irodában vagy útközben. Ez történt a lágy anyag és a levegő. Masszázs végezhet mindkét ülés, és fekve a padlón vagy ágyon. Használata nagyon egyszerű, minden funkció működtethető távvezérléssel. Kényeztesse vissza, és hogy kitűnő ellátás e nagyszerű masszázs matrac.

Műszaki adatok:

Fogyasztás:
18 W

áramellátás:
adapter 220 V-os vagy 12 V (tartozék)

méretek:
120 x 50 x 4 cm

súly:
1,5 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Masszázs matrac Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Masážní matrace. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Masážny matrac. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Massagematratze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Massagematratze.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ