Slevy s AP+ Slevy s AP+

Fisher-Price kényelmes gyermek ülőke

Termékkatalógus
Fisher-Price kényelmes gyermek ülőke
Gyerek ülőke - újszülött kortól
Kód:  HRAif0612 Termékszám:  0887961098808 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fisher-Price kényelmes gyermek ülőke

Egy remek, megnyugtató ülőke, amely már újszülött kortól használható. A baba jól érzi magát benne, míg az anyukának lesz egy kis szabad ideje. A pihenőszék elegáns, kényelmes, vibrál, design-ja modern, puhán párnázott és vidám a mintázata. A baba elégedetten szundikálhat benne. És ha éppen a játéknak jött el az ideje? Található rajta egy levehető játékmodul, amelyen két állatka lóg. A baba mikor utánuk nyúl, fejleszti a finommotorikáját, és összehangolja a szem és a kéz mozgását. 

Kiemelt tulajdonságok

  • Újszülött kortól ajánlott
  • Finoman vibrál, ami megnyugtatja a babát
  • Levehető játékmodul két vidám játékkal
  • Finommotorika fejlesztése
  • Összehangolja a szem és a kéz mozgását
  • Nem csúszik el
  • Modern design
  • A pihenőszék párnája kivehető, mosógépben mosható
  • Teherbírás: 11,3 kg-ig

Játszani és aludni egy helyen

Az egyedülálló vibráló pihenőszékben a baba olyan remekül fogja érezni magát, hogy Ön nem fog hinni a szemének, és rengeteg szabadideje marad. Az ülőke kemény, fényes műanyagból készült, a design-ja nagyon modern, nem csúszik el, és nagyon puhán párnázott. A vidám mintázatú párna mosógépben is mosható. A székhez tartozik még egy levehető játékmodul játékállatkákkal, amely felkelti a baba érdeklődését, fejleszti a finommotorikáját, összehangolja a szemek és a kezek mozgását. Ismer ennél jobb eszközt, amelyben a baba remekül eljátszik és megpihen? És így Önnek is marad ideje saját magára!

A vibráció bekapcsolásához D típusú elemre van szükség, amely nem tartozék.

 
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fisher-Price kényelmes gyermek ülőke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price - Pohodlné sedátko. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mattel Fisher-Price Pohodlné sedátko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Pohodlné sedátko. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Pohodlné sedátko.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ