30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

A csecsemőtápszer Kendamil variációi

Termékkatalógus
A csecsemőtápszer Kendamil variációi
4,8 37 értékelés
Tejpép - zab, alkalmas 4 hónapos kortól, tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, szójamentes, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül és pálmaolaj nélkül, banános és áfonyás ízű - 1 297,50 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 10 812,50 Ft/1 kg
5 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BABY7478 Termékszám:  5056000506962
A csecsemőtápszer Kendamil variációi 5 190 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

A csecsemőtápszer Kendamil variációi

Adja meg gyermekének ízletes és minőségi ételét korai életkorától. A nagyon finom Kendamil szuszpenziók finom szerkezetűek, vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagodnak , így ideálisak, ha teljesen vagy részben abbahagyja a szoptatást. Egy praktikus kanál NUK-t is kaphat egy négy kilós variációhoz. Ajánlat banán, áfonya, rizs vagy zabpehely a kis határát. A kis kiszolgáló személy nem akar csak egy típusú zagyot az ajánlatnak köszönhetően, de 4 változatot ismeri. Ő elégedett lesz a teljes hasával, és Kendamil biztosan beleszeret.

A Kendamil csecsemőtápszer fő jellemzői

  • A szuszpenziókat fontos vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagítják
  • A csecsemő szuszpenziók 4 hónapig alkalmasak
  • Változatok közé tartozik a banán, áfonya, rizs és zabpehely
  • Ezekhez a 4 réshez extra NUK kanál ingyenes

Finom banánszuszpenzió

A finoman ízesített, kellemes textúrájú banán-szuszpenzió kitűnő tejízzel rendelkezik és mentes a mesterséges festékektől, az aromáktól és a hozzáadott cukrotól. Nem tartalmaz glutént, tojást és alkalmas vegetáriánusok számára. A banán iszap ideális, ha a szoptatás teljes és alkalmas 4 hónapos korú gyermekek számára . Ez a zagy rizst, kukoricát és tojássárgáját, fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. A szuszpenzió kiváló minőségű választékkal rendelkezik, és természetesen előforduló gyümölcsöket, tejet és gabonaféléket tartalmaz.

Összetétel:
(20% tej), sovány tejpor (17%), maltodextrin, teljes tejpor (5%), szárított banán 33 g banánból (37%, rizs, kukorica, tejfehérje, pálmaolaj megújuló forrásokból, aromák, kalcium-karbonát, C-vitamin, cink-szulfát, E-vitamin, vas, B6-vitamin, tiamin B1, riboflavin (B2), folsav, D-vitamin,

Bordukova zabpehely

A táplálkozással tökéletesen kiegyensúlyozott hígtrágya 7 hónapos finom ízű és textúrájú gyermekek számára tejjel és áfonyával gazdagodik, és szoptatás után is alkalmas. Nem tartalmaz mesterséges festékeket és tartósítószereket. Éppen ellenkezőleg, tejjel, finom gyümölcsökkel gazdagodott és vegetáriánusok számára is alkalmas. A zagy zabpehely, liszt, fontos vitaminok, ásványi anyagok és szelektív gyümölcsöket tartalmaz. A zagy nem tartalmaz tojást és gluténmentes, és gyümölcsökből, tejből és gabonafélékből természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.

Összetétel:
zabpehely (33%), demineralizált tejsavófehérjepor (20% tej), szárított gyümölcsök (banán, áfonya (7g áfonya), fekete ribizli, sovány tejpor (12%), zabpehely (8%), megújuló pálmaolaj források, maltodextrin, tejfehérje, teljes tejpor (2%), árpa maláta kivonat, kalcium-karbonát, aroma, A-vitamin, niacin, cink-szulfát, E-vitamin, vas, B6-vitamin, tiamin (B1) A-vitamin, riboflavin (B2 ), folsav, D-vitamin

Nagyon finom rizs paszta

Nagyon finom textúrájú, alacsony só- és cukortartalmú hígtrágya mentes mesterséges színezékekről, aromákról és tartósítószerekről. Ugyanakkor nem tartalmaz glutént vagy tojást, és ideális a korai szoptatáshoz. Ez a nagyon ízletes 4 hónapos gyermekeknek megfelelő szelet fontos vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagodik.

Összetétel:
Rizsliszt, kalcium-karbonát, C-vitamin, niacin, cink-szulfát, E-vitamin, vas, riboflavin (B2), B6-vitamin, tiamin (B1), A-, D- és B12-vitamin. Tarthat tejet.

Kiegyensúlyozott zabpehely

A finom krémes ízű szuszpenzió kifejezetten a szoptatás óta kifejlesztett időszakra alkalmas, és 4 hónapos korú gyermekek számára alkalmas. Zabpehely mentes mesterséges színezékekről, ízesítőkről és tartósítószerekről. Finom szerkezetű és alacsony sótartalmú. A cellulóz tojásmentes és vegetáriánusok számára alkalmas. Tejet és glutént és természetesen előforduló cukrot tartalmaz tejből és gabonafélékből. Ugyanakkor fontos vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagodik.

Összetétel:
(24%), sovány tejpor, maltodextrin, megújuló forrásokból származó pálmaolaj, szárított teljes tej (4%), tejfehérje (38%), teljes tej (213 g / 100 g), malátakivonat, kalcium-karbonát, C-vitamin , niacin, cink-szulfát, E-vitamin, vas, B6-vitamin, tiamin (B1), A-vitamin, riboflavin (B2), folsav, D-vitamin és B12

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Tömeg
480 g Kész!
A csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Összetétel
Tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, Szójamentes, Hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, Hozzáadott cukor nélkül, Hozzáadott só nélkül, Pálmaolaj nélkül Kész!
Ajánlott ettől a kortól
4 hónapos kortól Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Tulajdonságok

Tömeg
480 g Kész!
A csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!

Összetevők

Összetétel
Tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, Szójamentes, Hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, Hozzáadott cukor nélkül, Hozzáadott só nélkül, Pálmaolaj nélkül Kész!

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól
4 hónapos kortól Kész!

Kása típusa

Kása típusa
Zab, Rizs, Többfajta Kész!

Pép típusa

Típus
Tejpor Kész!

Íz

Íz
Banános, Áfonyás Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: A csecsemőtápszer Kendamil variációi
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kendamil variace kojeneckých kaší. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kendamil variácia dojčenských kaší.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ