30 dnů na vrácení MPLA306808

Autós gyerekülések

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ülés rögzítése
Isofix
(255)
ISOFIX - alap külön megvásárolható
(49)
Biztonsági öv
(235)
TOP TETHER
(12)
Ülésirány
360°-ban elfordítható
(95)
Menetiránnyal szemben
(287)
Gyermekbiztonság
3-pontos biztonsági öv
(99)
5-pontos biztonsági öv
(197)
Autó biztonsági öv
(111)
Ütközésvédő pult
(8)
Tulajdonságok
Italtartó
(23)
Ülés fekvő helyzetbe állítása
(38)
Oldalsó ütközésvédelem
(188)
Állítható háttámla
(114)
Állítható biztonsági öv
(115)
BESIP csoport
0 és 0+ osztály
(70)
L. osztály
(195)
Lll. osztály
(200)
Lll. osztály
(167)
Lll. osztály (ülésmagasító)
(76)
0-ás csoport
(66)
0+ csoport
(56)
Szín
Antracitszürke
(3)
Bézs
(6)
Fehér
(3)
Fekete
(172)
Piros
(34)
Lila
(2)
Grafit
(3)
Barna
(6)
Khaki
(1)
Kék
(39)
Narancssárga
(2)
Rózsaszín
(24)
Ezüst
(1)
Világoskék
(2)
Világosszürke
(2)
Szürke
(147)
Sötétkék
(12)
Sötétszürke
(6)
Türkizkék
(4)
Többszínű
(17)
Borvörös
(2)
Zöld
(19)

A gyerekülés kötelező felszerelés minden kisgyermeket szállító járművezető számára. A választás során fontos, hogy figyelembe vedd a biztonsági előírásokat, a gyermek súlyát és magasságát, valamint a rögzítési rendszert. Miben különböznek az autósülések, és hogyan válaszd ki a megfelelőt? Segítünk eligazodni a szerteágazó kínálatban.

Tovább

Kisgyermek szállításakor alap az autós gyerekülés használata

Az autós gyerekülés kötelező tartozéka az autónak, ha 150 cm-nél alacsonyabb, vagy 36 kg-nál könnyebb gyermek utazik benne. A magasság a legfontosabb tényező, mivel a biztonsági öv soha nem mehet a gyermek nyakán keresztül. Az autósülés legyen mindig a gyermek aktuális korának, méretének és súlyának megfelelő.

Milyen előnyöket kínál a gyerekülés?

Bár törvényileg kötelező a gyerekülés használata az autóban, a szabályozástól függetlenül mindent meg kell tenni a gyermekek biztonsága érdekében. A gyermekek szállításának fokozott biztonsága mellett a modern gyerekülések számos egyéb előnnyel is rendelkeznek.

  • Biztosítják a gyermeket a napi utazások során.
  • Baleset esetén maximális védelmet nyújtanak.
  • Megakadályozzák a gyermek önkényes mozgását a járműben.
  • Könnyedén áthelyezhetők egy másik autóba.
  • Biztosítják a kényelmet a kisgyermek számára.

Melyik gyerekülés a legmegfelelőbb?

A gyerekülés kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe kell venni. Az első és legfontosabb az autóban utazó gyermek kora, súlya és magassága. A gyermek feje nem lóghat ki az autósülés fölé, és a gyermek testsúlya az ülésen feltüntetett súlynak megfelelő kell legyen. Miben különböznek tehát a különböző autósülés-csoportok?

Autós gyerekülések csecsemőknek: négy kategóriából lehet választani

A baba autósülés általában a babakelengye alapvető részét képezi. Négy változat közül tudsz választani, amelyek különböznek súlytartományukban és hogy mennyi ideig használható.

  • Az autós babahordozók (0-13 kg) újszülöttek és csecsemők számára alkalmasak. Ezek a csecsemők számára legbiztonságosabb autósülések, amit mindig menetiránnyal szemben, azaz hátrafelé néző helyzetben kell használni.
  • A 0-18 kg között használható autós gyerekülések újszülöttek, csecsemők és kisgyermekek számára készültek. Kis súlyú újszülöttek számára nemigazán alkalmasak, és nem lehet őket úgy hordozni, mint egy klasszikus babahordozót, ugyanakkor hosszabb ideig használhatók.
  • A 0-25 kg között használható autós gyerekülések a születéstől körülbelül 7 éves korig vehetők igénybe. Ezek az autósülések nem alkalmasak a növekedési eltérésekkel rendelkező gyermekek számára, emellett figyelembe kell venni az anyag kopását is.
  • A 0-36 kg között használható autós gyerekülések univerzálisak, és 12 éves korig, csecsemők, kisgyermekek vagy gyermekek számára egyaránt alkalmasak, így minden autósülés-csoportot lefednek. Az anyagkopás miatt azonban az évek során csökkenhet a biztonságuk.

i

A csecsemőknek szánt autósülések rendszerint újszülött szűkítőbetét segítségével biztosítják a babák számára szükséges fejtámaszt.

Autósülés 0-13 kg
Autósülés 0-13 kg

Autósülés 0-18 kg
Autósülés 0-18 kg

Autósülés 0-25 kg
Autósülés 0-25 kg

Autósülés 0-36 kg
Autósülés 0-36 kg

A kisgyermekek számára készült autós gyerekülések esetében különösen fontos a kényelem 

Ha az első autósülés egy babahordozó, akkor azt a gyermek 9 és 18 hónapos kora között le kell cserélni másik ülésre. Ez már hosszabb ideig fog szolgálni, és elegendő kényelmet kell biztosítania a gyermek számára. Ismét több lehetőség közül lehet kiválasztani.

  • A 9-18 kg-os autós gyerekülések körülbelül 4 éves korig alkalmasak. Gyakran fekvő helyzetbe is dönthetők, és az autósülések rendkívül biztonságos csoportját képviselik. 
  • A 9-25 kg-os autós gyermekülések kisgyermekek és óvodások számára is alkalmasak. Körülbelül a gyermek 7 éves koráig vehetők igénybe, és sok esetben dönthető is a háttámlájuk.
  • A 9-36 kg-os autós gyermekülések kisgyermekkortól egészen 12 éves korig megfelelőek. Bár elvileg hosszú ideig használhatóak, a sok év alatt túlságosan elhasználódhatnak.

britax römer gyerekülés
Autósülés 9-18 kg

autósülés 9-25 kg
Autósülés 9-25 kg

maxi cosi autósülés
Autósülés 9-36 kg

Az óvodásoknak és kisiskolásoknak szánt autós gyerekülés hosszú ideig használható

A nagyobb gyermekek számára készült gyerekülések az utolsó gyerekülés csoport. Ezek általában addig vannak használatban, amíg a gyermek nem utazhat autósülés nélkül. Milyen lehetőségek közül választhatsz?

  • Autósülések 15-25 kg 3 és 7 év közötti gyermekek számára alkalmasak. Az autósüléseknek ez egy ritkábban előforduló változata, amelyet inkább a hosszabb távú használatra szánt változatok váltanak fel.
  • Autós gyerekülések 15-36 kg 3 és 12 év közötti gyermekek számára alkalmasak. Ezek az autósülések nem rendelkeznek saját biztonsági övvel, ezért inkább nagyobb gyermekek számára alkalmasak.
  • Autós gyermekülések 22-36 kg körülbelül 6 és 12 év közötti gyermekek számára készültek. Rendelkezhetnek saját biztonsági övvel, de nem feltétlenül.
  • Az ülésmagasítók olyan gyermekek számára alkalmasak, akiknek már nem kényelmes az autósülés. Ezek azonban már nem nyújtanak olyan védelmet, mint az autósülések (például oldalirányú ütközés esetén).

britax römer gyerekülés 15-36 kg
Autósülés 15-36 kg

britax römer gyerekülés ülésmagasító
Ülésmagasító

Hogyan rögzíthető egy autós gyerekülés?

Fontos paraméter az autósülés kiválasztásakor a rögzítési rendszer, amellyel az ülés az autóhoz rögzíthető. Az autósülések univerzális rögzítési rendszerrel, vagy a biztonságosabb és modernebb Isofix rendszerrel rögzíthetők.

A gyermekülés rögzítése biztonsági övvel

Az Isofix nélküli gyermekülések az autó saját biztonsági övével rögzíthetők. Ez azonban magában hordozza a veszélyét annak, hogy az autósülés nincs biztonságosan lefogatva. Ez a rögzítési mód azoknak lehet megfelelő, akik nem használják sokat az autósülést, vagy gyakran áthelyezik azt egy másik autóba, esetleg az autó nem rendelkezik Isofix rögzítéssel.

Az autós gyerekülés rögzítése Isofix használatával

Az Isofix rendszer modern és biztonságos megoldás a gyermekülés rögzítésére. Ez a megoldás ugyan drágább, de mindig biztos lehetsz benne, hogy az autósülés megfelelően van fixálva, és gyermeked biztonságban van. Mindenképpen ellenőrizd, hogy az autód fel van-e szerelve Isofix rendszerrel.

A gyermek biztonsága függ a biztonsági övtől és az autós gyerekülés elhelyezésétől is

Az, hogy mennyire van biztonságban a gyermeked az autóban, azt az is meghatározza, hogy a gyermek elfér-e az autósülésben. Háromféle rögzítési mód lehetséges.

  • A hárompontos öv három rögzített ponton van rögzítve. Ezt inkább az idősebb gyermekek számára készült ülésekben használják. Általánosságban elmondható, hogy rosszabb rögzítést nyújt, mint az ötpontos, de ez is nagyban függ az autósülés további felépítésétől. 
  • Az ötpontos öv 5 rögzített ponton tart, ezért biztonságosabb megoldásnak tekinthető. Különösen kisebb gyermekek (újszülöttek, kisgyermekek, óvodások) számára alkalmas.
  • A védőpajzzsal rendelkező ülés szintén biztonsági övvel van rögzítve, de a biztonsági öv nem a gyermek testén, hanem a védőpajzson keresztül van elvezetve. Ez egy rendkívül biztonságos rendszer, de nem minden gyermek érzi jól magát egy ilyen ülésben.

Mikor használj menetiránynak háttal elhelyezett gyerekülést, és mikor előrefelé nézőt?

Vannak autósülések, amelyek rögzíthetők a menetiránynak háttal, de a többség előrefelé néz. Különösen a 18 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára ajánlott a hátrafelé néző modell. Frontális ütközés esetén ugyanis a gyermek feje és gerince jobban védve van. Nagyobb gyermekek viszont már szűkösen férnének csak el   hátrafelé néző ülésben. A forgatható autósülések (növekvő kétirányú autósülés) mindkét módon használható.

i

Figyelem! Soha ne helyezd a hátrafelé néző gyermekülést az első ülésre, ha az első utasoldali légzsák aktiválva van.

Honnan ismerhető fel a minőségi gyerekülés? Megfelel a biztonsági előírásoknak

A gyermekülésnek meg kell felelnie az európai biztonsági előírásoknak. Az ECE R44 vagy i-Size jelölés azt jelzi, hogy a kiválasztott modell megfelel ezeknek a követelményeknek. Az autósülés minőségét független tesztekből is lemérhetjük, amelyek eredményeit vásárlás előtt ajánlott górcső alá vonni. Az ADAC és a dTest a legelismertebbek közé tartozik.

Milyen funkciókat kínál egy autós gyerekülés?

A gyermekülések számos biztonsági és további kényelmi funkciót kínálnak, amelyek nagy szerepet játszhatnak a választásnál.

  • Az állítható biztonsági övek lehetővé teszik a gyermek méretéhez való jobb alkalmazkodást.
  • A dönthető funkció lehetővé teszi autósülés fekvő helyzetbe döntését, így nagyobb kényelmet biztosít a gyermek számára. A dönthető autósülés praktikus választás, különösen akkor, ha hosszabb útra indultok.
  • Az oldalsó ütközésvédelem növeli a gyermek biztonságát ütközés esetén.
  • Az állítható fejtámla biztosítja, hogy a fej ne lógjon túl az ülésen, és ne kerüljön túl alacsonyra.
  • A levehető huzat egyszerűen eltávolítható és kimosható, ha bepiszkolódna.
  • Az italtartó a kulacs tárolására szolgál, hogy gyermeked számára mindig kéznél legyen.
  • A beépített kerékkel felszerelt autósülés az elmúlt években nagy sikert aratott. Praktikus, kerekekkel ellátott, összecsukható alvázzal rendelkezik, így babakocsiként is használható.

i

Egy autósülés sok pénzbe kerülhet, de egy internetes hirdetőoldalon vásárolt használt autósülés nem egy jó választás, mert nem ismerheted az ülés előéletét. Azonban figyelmedbe ajánljuk a használt autós gyerekülések kategóriát, ahol például felbontott, újszerű, már kicsomagolt, de új és teljeskörű garanciával rendelkező árukat találhatsz kedvezőbb áron.

Az autós gyerekülés kiválasztásakor a design is szerepet játszik

Végül, de nem utolsó sorban az autósülés kialakításakor a designt is érdemes figyelembe venni. Manapság az autósülések sokféle színben kaphatók, így könnyen választhatsz autósülést kislányodnak vagy kisfiadnak. Egyes modellek huzatát különleges minták is díszíthetik.

Ne feledkezz meg a praktikus autós gyerekülés tartozékokról

Az autósüléshez számos praktikus gyerekülés tartozék is kapható gyermeked nagyobb kényelme érdekében. Miből választhatsz?

  • A gyerekülésbe való lábzsákok, pólyák és takarók kifejezetten a legkisebb babák számára készültek. Jellemzően a biztonsági öv elvezetésére kivágásokkal is rendelkeznek.
  • Az Isofix rögzítőtalpak és bázisok a babahordozó típusú (13 kg-ig) autósülések autóhoz való rögzítésére szolgálnak. A babahordozók ugyanis nem rendelkeznek Isofix rögzítési pontokkal, így ha ki akarod használni az Isofix előnyeit, akkor az alap nélkülözhetetlen.
  • Az autósülés alátétek megvédik az autóüléseket a szennyeződésektől.
  • A gyerekülés huzatok praktikus megoldást jelentenek, különösen meleg időben. Ezek a huzatok biztosítják, hogy gyermeked ne izzadjon annyira az autósülésben.
  • A babakocsi játékok könnyen rögzíthetők az autósüléshez a kicsik legnagyobb örömére (babahordozó).
  • Az utazópárnák különösen az idősebb gyermekek számára lehet praktikus hosszabb utazások alkalmával.
  • A tükrök hasznos megoldást jelentenek a hátrafelé néző ülések esetében. A tükörnek köszönhetően a vezetőülésből akkor is láthatod a hátsó ülésen ülő gyermeket, ha éppen vezetsz.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
BOMIMI SIGIfix Grafit Szállításra kész > 5 db
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 1,75 kg, szürke színű
15 190 Ft

2.
Lionelo Levi One i-Size Pink Rose Szállításra kész 2 db
Gyerekülés - 9-36 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: biztonsági övvel, BESIP biztonság: lll, osztály és lll, osztály (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 5-pontos biztonsági öv, nézési irány: menetiránnyal szemben, állítható biztonsági öv, levehető (mosható) huzat és levehető ülőpárna, rózsaszín színű
29 390 Ft

3.
MoMi TORDI forgó 360 rózsaszínű Szállításra kész > 5 db
Gyerekülés - 0-36 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: ISOFIX, BESIP biztonság: l, osztály, lll, osztály, lll, osztály és 0+ csoport (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 5-pontos biztonsági öv, az autósülés 360°-ban forgatható, ülés fekvő helyzetbe állítása, oldalsó ütközésvédelem, állítható háttámla, állítható biztonsági öv, levehető (mosható) huzat és pozicionálható, tömege: 12 kg, rózsaszín színű
62 990 Ft

Még több
436 termék
Petite&Mars Elite Fix i–size (15–36 kg) Lava Black - Gyerekülés Típusok
5,0
Petite&Mars Elite Fix i–size (15–36 kg) Lava Black
Gyerekülés - 15-36 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: ISOFIX, BESIP biztonság: lll, osztály és lll, osztály (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: autó biztonsági öv, nézési irány: menetiránnyal szemben, italtartó, oldalsó ütközésvédelem, állítható biztonsági öv és levehető (mosható) huzat, tömege: 6 kg, fekete színű
Szuper ár
57 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY17351
4,8 66×
OSANN LUX Isofix Universe 15–36 kg Grey
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 15-36 kg, III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), rögzítés: 3-pontos biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 2,5 kg, szürke színű
22 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY10576
Compass JUNIOR PLUS (II, III) 15-36 kg-os - szürke - Ülésmagasító
Típusok
3,9 46×
Compass JUNIOR PLUS (II, III) 15-36 kg-os - szürke
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 15-36 kg, III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, levehető (mosható) huzat, tömege: 0,48 kg, fekete és szürke színű
6 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR1865
COMPASS JUNIOR 22-36 kg szürke - Ülésmagasító
Típusok
4,5 89×
COMPASS JUNIOR 22-36 kg szürke
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 0,25 kg, fekete és szürke színű
5 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY9894
4,6 20×
MORE LITO FIX 23 ISOFIX - Grey
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 15-36 kg, III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: 3-pontos biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, szürke színű
41 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY7568
Compass Junior ülésmagasító 22-36 kg-kék - Ülésmagasító
Típusok
4,5 89×
Compass Junior ülésmagasító 22-36 kg-kék
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: 3-pontos biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, fekete és kék színű
5 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR178
Britax Römer Kidfix M i-Size Storm Grey - Gyerekülés Típusok
5,0
Britax Römer Kidfix M i-Size Storm Grey
Gyerekülés - 15-36 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: ISOFIX és biztonsági övvel, BESIP biztonság: lll, osztály (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: autó biztonsági öv, nézési irány: menetiránnyal szemben, oldalsó ütközésvédelem és levehető (mosható) huzat, tömege: 6,5 kg, szürke színű
92 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY167243
5,0
GRACO Turn2Me Black
Gyerekülés - 0-18 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: ISOFIX és biztonsági övvel, BESIP biztonság: l, osztály és 0-ás csoport (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 5-pontos biztonsági öv, az autósülés 360°-ban forgatható, oldalsó ütközésvédelem, állítható biztonsági öv, levehető (mosható) huzat és pozicionálható, tömege: 13 kg, fekete színű
77 690 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BABY3427
BOMIMI SIGIfix Grafit - Ülésmagasító Típusok
4,8 49×
BOMIMI SIGIfix Grafit
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 1,75 kg, szürke színű
15 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY9834
Maxi-Cosi Pearl 360 Authentic Grey Gyerekülés (FamilyFix 360 bázistalp nélkül) - Gyerekülés Típusok
4,0
Maxi-Cosi Pearl 360 Authentic Grey Gyerekülés (FamilyFix 360 bázistalp nélkül)
Gyerekülés - 0-18 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: ISOFIX (a bázistalpat szükséges hozzá vásárolni), BESIP biztonság: l, osztály és 0-ás csoport (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 5-pontos biztonsági öv, az autósülés 360°-ban forgatható, oldalsó ütközésvédelem, levehető (mosható) huzat és pozicionálható, tömege: 8 kg, szürke színű
129 990 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BABY960
Maxi-Cosi Mica Pro Eco i-Size Authentic Black - Gyerekülés Típusok
4,7
Maxi-Cosi Mica Pro Eco i-Size Authentic Black
Gyerekülés - 0-18 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: ISOFIX, BESIP biztonság: l, osztály és 0-ás csoport (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 5-pontos biztonsági öv, az autósülés 360°-ban forgatható, oldalsó ütközésvédelem, levehető (mosható) huzat és pozicionálható, tömege: 14,9 kg, fekete színű
159 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY4547
4,6
Britax Römer Adventure Plus Space Black
Gyerekülés - 15-36 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: biztonsági övvel, BESIP biztonság: lll, osztály (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: autó biztonsági öv, nézési irány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 5,2 kg, fekete színű
45 690 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABYbr007
Lionelo Levi One i-Size Pink Rose - Gyerekülés Típusok
4,0
Lionelo Levi One i-Size Pink Rose
Gyerekülés - 9-36 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: biztonsági övvel, BESIP biztonság: lll, osztály és lll, osztály (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 5-pontos biztonsági öv, nézési irány: menetiránnyal szemben, állítható biztonsági öv, levehető (mosható) huzat és levehető ülőpárna, rózsaszín színű
29 390 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls5409
Peg Pérego 2-3 Shuttle Monza 2022 - Ülésmagasító Típusok
4,8 46×
Peg Pérego 2-3 Shuttle Monza 2022
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 15-36 kg, III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: 3-pontos biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, italtartó és levehető (mosható) huzat, tömege: 3 kg, fekete és piros színű
36 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY14211
Britax Römer Evolvafix Night Blue - Gyerekülés Típusok
5,0
Britax Römer Evolvafix Night Blue
Gyerekülés - rögzítés: ISOFIX, BESIP biztonság: l, osztály, lll, osztály és lll, osztály (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 3-pontos biztonsági öv, nézési irány: menetiránnyal szemben, állítható biztonsági öv, tömege: 12 kg, kék színű
88 590 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls5984
Bomimi Salus Grafit Ülésmagasító, nagy - Ülésmagasító Típusok
4,7
Bomimi Salus Grafit Ülésmagasító, nagy
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: Autó biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat és párnázott karfa, tömege: 1,1 kg, sötétszürke színű
11 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2500
5,0
JOIE i-Base Advance Bázistalp autósüléshez
Bázistalp - Joie i-Anchor Advance, Joie i-Gemm, Joie i-Snug és Joie i-Venture kompatibilis, helyes telepítés elektronikus jelzése és állítható
51 390 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BABY10763
5,0
BOMIMI IDEAfix 360° 0123 (0-36 kg), Metalic Melange
Gyerekülés - 0-36 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: ISOFIX és biztonsági övvel, BESIP biztonság: l, osztály, lll, osztály, lll, osztály és 0+ csoport (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 5-pontos biztonsági öv, az autósülés 360°-ban forgatható, állítható biztonsági öv, levehető (mosható) huzat és pozicionálható, tömege: 9,5 kg, szürke színű
76 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY2230
MoMi TORDI forgó 360 rózsaszínű - Gyerekülés Típusok
4,9
MoMi TORDI forgó 360 rózsaszínű
Gyerekülés - 0-36 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: ISOFIX, BESIP biztonság: l, osztály, lll, osztály, lll, osztály és 0+ csoport (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 5-pontos biztonsági öv, az autósülés 360°-ban forgatható, ülés fekvő helyzetbe állítása, oldalsó ütközésvédelem, állítható háttámla, állítható biztonsági öv, levehető (mosható) huzat és pozicionálható, tömege: 12 kg, rózsaszín színű
62 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY22804
4,0
Cybex Solution S2 i-Fix Lava Grey
Gyerekülés - 15-50 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: ISOFIX és biztonsági övvel, BESIP biztonság: lll, osztály (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: autó biztonsági öv, nézési irány: menetiránnyal szemben, oldalsó ütközésvédelem és állítható háttámla, tömege: 6,2 kg, világosszürke és sötétszürke színű
69 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABYkc0020
5,0
Britax Römer Adventure Plus Midnight Grey
Gyerekülés - 15-36 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: ISOFIX (a bázistalpat szükséges hozzá vásárolni), BESIP biztonság: lll, osztály és lll, osztály (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 3-pontos biztonsági öv, nézési irány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 5 kg, szürke színű
45 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABYmm014
Britax Römer Discovery Plus Midnight Grey - Gyerekülés Típusok
5,0
Britax Römer Discovery Plus Midnight Grey
Gyerekülés - 15-36 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: ISOFIX, BESIP biztonság: lll, osztály (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 3-pontos biztonsági öv, nézési irány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 4,93 kg, szürke színű
64 990 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BABYbr004
NANIA Animals BeLine SP 9–36 kg Zebra 2020 - Gyerekülés Típusok
4,4 18×
NANIA Animals BeLine SP 9–36 kg Zebra 2020
Gyerekülés - 9-36 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: biztonsági övvel, BESIP biztonság: l, osztály, lll, osztály, lll, osztály és lll, osztály (ülésmagasító) (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 5-pontos biztonsági öv, nézési irány: menetiránnyal szemben, oldalsó ütközésvédelem, állítható háttámla, állítható biztonsági öv, levehető (mosható) huzat és levehető ülőpárna, tömege: 4,76 kg, fekete és szürke színű
26 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY10552
Nania Cosmo SP Aminals Giraffe 0-18 kg - Gyerekülés Típusok
5,0
Nania Cosmo SP Aminals Giraffe 0-18 kg
Gyerekülés - 0-18 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: biztonsági övvel, BESIP biztonság: 0 és 0+ osztály és l, osztály (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 5-pontos biztonsági öv, nézési irány: menetiránnyal szemben és menetiránynak háttal, ülés fekvő helyzetbe állítása, oldalsó ütközésvédelem, állítható biztonsági öv és levehető (mosható) huzat, tömege: 7,5 kg, bézs, barna és szürke színű
34 990 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABY14874

Autós gyerekülések

röntgen terhesség alattMit érdemes inkább kihagyni a terhesség alatt és miről nem kell lemondanod? Épp most tudtad meg az örömteli hírt, hogy új élet növekszik a pocakodban, és az öröm helyét átvette az aggodalom, most mit csináljak? Hogyan ne ártsak akaratomon kívül magamnak, és a kis magzatnak? Összeállítottunk egy cikket, amelyben teljes körű tájékoztatást adunk...
Különösen azokat a kismamákat foglalkoztatja azoknak a dolgoknak a listája, amelyeket a terhesség végén be kell csomagolniuk a kórházi csomagba, akik az első szülésükre készülnek. Mikor kell összekészíteni a kórházi csomagot? Lehet-e kórházi csomagot vásárolni? És minek...
Az ötpontos biztonsági övek a vállon, a csípőn és a lábak között vezetnek át. Ezt a bekötési rendszert leginkább az I. és II. kategóriájú autósüléseknél használják. 

Autós gyerekülések

A Autós gyerekülések kategóriában összesen 435 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó autós gyerekülések Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább autós gyerekülések A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb autós gyerekülések A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: autós gyerekülések vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ