AP+ nový vizuál Shop roku

Baby Control BC-220i ikerbabák számára

Termékkatalógus
Baby Control BC-220i ikerbabák számára
Légzésfigyelő - 2 érzékelőlappal, segít megvédeni a csecsemőket születésüktől egy éves korukig
Kód:  FOB430 Termékszám:  5999883433225 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Baby Control BC-220i ikerbabák számára

A legjobbat akarod az utódaidnak, mindent ellenőrizni akarsz? A csecsemő életének első éve tele van mindenféle veszélyekkel, beleértve a szabálytalan légzést vagy a teljes légzésleállást. Ennek oka lehet megfázás, magas hőmérséklet és egyéb betegségek. Szélsőséges esetekben az S.I.D.S. (hirtelen csecsemőhalál szindróma) a felelős, amely az egy év alatti csecsemők halálozásának legnagyobb százalékáért felelős. Bár az ilyen esetek oka nem ismert, és ez a szindróma sem ismerhető fel előre, a légzési problémák korai felismerése megmentheti a csecsemőt. A Baby Control készülék egy kifinomult eszköz, amely figyeli a baba légzését, és figyelmeztetni tudja a szülőket a lehetséges veszélyekre.

Hogyan működik

  • Érzékeny érzékelőbetéteket kell elhelyezni a kiságyakban a matracok alatti rácsokon
  • Ezek folyamatosan továbbítják az információkat a vezérlőegységnek, amely a két padról származó adatokat egyszerre dolgozza fel
  • A készülék hibátlanul figyeli a 2 és 20 kg közötti súlyú csecsemők légzését.
  • Veszély esetén (12 másodpercnél hosszabb ideig a beállított szint alatti értékek) a készülék riasztást ad ki
  • Minden beavatkozás már a szülőkön múlik

Láthatatlan őrző

Az alátét mérete 300 × 500 mm, nem zavarja az alvást, és bármilyen típusú matraccal használható, a babának nem is kell közvetlenül az alátét fölött feküdnie, mert az érzékelők oldalról is érzékelik a légzésmozgásokat. A vezérlőegység akár 4 alátéthez is csatlakoztatható, így nem kell aggódni a babák mozgatása miatt. A készülék Bluetooth-on keresztül képes kommunikálni Android, Windows Phone vagy iOS telefonoddal is, ha megvásárolod az opcionális egységet. A termék klinikailag tesztelt és megfelel a CE 1011 szabványnak, az alátét nem tartalmaz veszélyes ftalátokat.

Tág lehetőség, magas megbízhatóság

A készüléket egyszerűen beállíthatod a kívánt érzékelési intenzitásra, amely még teljes sötétségben is jól látható a kijelzőn. Ezzel egyidejűleg megtekintheted a mérés előrehaladását az elmúlt kilenc percben percenként. Ez információt ad a légzésleállás lehetséges okáról. Gyermekeid teljes biztonsága érdekében a monitor dupla szirénával van felszerelve, és figyelmeztet akkor is, ha az elemeket ki kell cserélni. A tápellátásról egy pár AA alkáli elem gondoskodik, amelyek a csomagban találhatók. Ezeken kívül tartalmaz egy vezérlőegységet, 2 érzékelőpárnát, egy kettős T-dugót az érzékelő alátétek csatlakoztatásához, használati utasítást a készülék használatához és egy DVD-t, amely megtanítja, hogyan kell újraélesztést végezni a gyermekeken.




Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Baby Control BC-220i ikerbabák számára Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baby Control BC-220i pro dvojčata. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Baby Control Digital BC-220i pre dvojčatá + DVD Prvá pomoc deťom.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ