A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

BAYBY BBM 7010 Digital Audio Bébiőr LCD kijelzővel

Termékkatalógus
BAYBY BBM 7010 Digital Audio Bébiőr LCD kijelzővel
4,8 11 értékelés
Bébiőr - klasszikus (audio), 300 m hatótávolság, szülői egység áramellátása: hálózat (230 V), babaegység áramellátása: hálózat (230 V), kijelző, hőmérséklet érzékelő, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, DECT technológia és öko mód
Kód:  BABY0307 Termékszám:  8590669180998 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BAYBY BBM 7010 Digital Audio Bébiőr LCD kijelzővel

Szeretnéd, ha a gyereked állandó felügyelet alatt állna, még akkor is, ha éppen alszik a hálószobában? Szeretnél egy kellemes esti barbecue-zást a kertben, de nem akarod az alvó babát magára hagyni a házban? Akkor itt van az ideális megoldás a számodra a Bayby BBM 7010 Digital Audio egyirányú bébiőr képében, amelyet arra terveztek, hogy "vigyázzon" a  gyermekre a távolléted alatt. A jeladó hatótávolsága 300 méter, így nyugodtan ügyködhetsz a kertben. Emellet ez a digitális dajka egy egyedülálló DECT technológiát használ, amely az összesen 120 csatornájával biztosítja az igazán kitűnő  jelet. Ráadásul a jel titkosított is, így védve van a lehallgatástól. 5-féle hangerősségből választhatsz, és az LCD kijelzőn ellenőrizheted gyermeked szobájának a hőmérsékletét. A speciális ECO módnak köszönhetően hatékonyan kímélheted az akkumulátort is. Ne hagyd gyermekedet felügyelet nélkül egy pillanatra se, inkább szerezd be ezt a tökéletes eszközt!

Főbb jellemzők

  • Egyirányú hangátvitel
  • Az LCD kijelző mutatja a jelerősséget, az akkumulátor állapotát, az aktuális hangerőbeállítást és a hőmérsékletet a baba szobájában
  • Digitális DECT vezeték nélküli technológia a kiváló hangminőség érdekében
  • Jelátviteli frekvencia: 1.8 GHz
  • 120 csatorna - alkalmas a sűrűn lakott övezetekhez
  • Titkosított jelátvitell a fokozott biztonság érdekében és a lehallgatások ellen
  • Vizuális zajszint figyelő - LED-es kijelző
  • Hang- és fényjelzés jelhiba esetén
  • ECO mód - így az akkumulátor lassabban merül
  • 5-féle hangerő beállítás
  • 300 méteres hatótávolság

Nagy teljesítmény egyszerű designba rejtve

A Baybe BBM 7010 Digital Audio bébiőr minimalista díszítettségével és feltűnő gombjaival az egyszerű működtetést hivatott biztosítani. Ez a modell ideális a sűrűn lakott övezetekben, hála a hihetetlen, 120 csatornának, amely gondoskodik róla, hogy csakis kizárólag a saját gyereked hangját halld, és ne a szomszédaidat. A DECT szerepe, hogy kizárjon mindenféle interferenciát bármilyen más készülékkel, és egy ultra-érzékeny mikrofonnal együttműködve továbbítja szó szerint a babád minden egyes lélegzetét. Abban a pillanatban, hogy jelkiesés történik, a bébiőr azonnal értesít téged egy hang- és fényjelzéssel..

A csomag tartalma:
1x szülő egység
1x bébi egység
2x AAA 1.2V 400mAh újratölthető Ni-MH akkumulátor szülői egységhez
1x hálózati adapter a szülő egységhez
1x hálózati adapter a bébi egységhez

 

Paraméterek

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!
Funkció
Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, DECT technológia, Öko mód Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, DECT technológia, Öko mód Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BAYBY BBM 7010 Digital Audio Bébiőr LCD kijelzővel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BAYBY BBM 7010 Digitální audio chůvička s LCD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BAYBY BBM 7010 Digitálna audio pestúnka s LCD.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ