Akvizice ApF HU ApF HU

Bébiőrök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hangátvitel
Analóg jelként
(1)
Interneten keresztül
(37)
Digitális jelként
(116)
Bébiőr típusa
Klasszikus (audio)
(49)
Képátvitel (videó)
(103)
Hatótávolság
0,3 m
800 m
-
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V)
(105)
Akkumulátor
(107)
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V)
(129)
Akkumulátor
(37)
Elemek típusa
AA
(9)
AAA
(24)
Ni-MH AAA
(7)
Li-polymer
(3)
Ni-MH akkumulátor
(3)

A bébiőr – más néven baba monitor – egyfajta adó-vevő, amely lehetővé teszi a hangátvitelt, hogy akkor is figyelhess gyermekedre, ha éppen nem veled egy szobában van. Ez a kis eszköz sok időt és bosszúságot takaríthat meg. A jobb modellek további korszerű funkciókat kínálnak, például WiFi-támogatást, videóátvitelt vagy éjjellátó funkciót.

Tovább

Milyen előnyöket kínál a bébiőr?

A bébiőr számos előnnyel jár, és a legtöbb kisgyermekes család el sem tudja képzelni a mindennapi életét nélküle. Ezzel az eszközzel mindig tudni fogod, mit csinál a gyermeked, és nem kell minden pillanatban odamenni hozzá, hogy ránézhess.

  • Mindig tudni fogod, mit csinál a gyermeked.
  • Nem kell állandóan odaszaladgálni a kisgyermekedhez.
  • Útközben bárhol használhatod.
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek segítik a baba elalvását.
  • A bébiőr munkát és időt takaríthat meg.

Bébiőr típusok - melyik a jobb?

A bébiőr kínálatban vannak klasszikus (audio) bébiőrök, amelyek csak hangot továbbítanak, míg a videós bébiőr hangot és videót is szolgáltat. A videós bébiőr a hang továbbítása mellett lehetővé teszi, hogy szó szerint ránézhess gyermekedre. A különbség az árban is megvan, a videós bébiőr valamivel drágább, mint a klasszikus.

Klasszikus (audio) bébiőr, egy egyszerű lehetőség a kényelemért

A klasszikus bébiőr csak hangot továbbít, hordozható, kevésbé drága és ideális utazáshoz. Alkalmas mindazok számára, akiknek csak alapvető használatra van szükségük. Azonban még egy klasszikus bébiőr is számos kiegészítő funkcióval rendelkezhet, többek között altató üzemmód, hőmérséklet-érzékelő vagy tartományon kívüli riasztás.

A videós bébiőr segítségével alaposabban szemmel tarthatod a babát

A videós bébiőr hang- és képátvitelt egyaránt biztosít. Nagyszerű mindenkinek, aki nemcsak hallani, hanem látni is szeretné a gyermekét. Az éjjellátó videós bébiőr lehetővé teszi, hogy éjszaka vagy sötét szobában is megfigyelhesd a picit.

i

Bébiőr karórával

Az órával kiegészített bébiőr modern és egyszerű módja annak, hogy a babát szemmel tartsd. Az órás bébiőr akár 300 méteres hatótávolsággal rendelkezik, így nem kell aggódnod, hogy a kapcsolat megszakad, pl. a kertben vagy az erkélyen. Ezzel az órával figyelemmel kísérheted gyermekedet a napi tevékenységek során.

Klasszikus audio bébiőr
Klasszikus bébiőr

Videós bébiőr
Videós bébiőr

Bébiőr karórával
Bébiőr karórával

A bébiőr hangátvitelének fajtái

Bár úgy tűnhet, hogy minden bébiőr ugyanúgy továbbítja a hangot, ez nem így van Analóg, digitális és internetes hangátvitelt különböztethetünk meg. Mik a különbségek?

Analóg bébiőr

Az analóg hangátvitellel működő bébiőr jobb hatótávolsággal rendelkezik, de az alacsonyabb frekvenciák és a kevesebb csatorna miatt más berendezések könnyebben zavarhatják.

Bébiőr digitális hangátvitellel

A digitális bébiőr több csatornával rendelkezik, és magasabb frekvencián sugároz. Alkalmas olyan városokban, ahol nagyobb az interferencia valószínűsége. A magasabb frekvenciák hátránya, hogy a jel kevésbé érhető el az akadályokon keresztül (pl. falak).

Internetes bébiőr

Az internetes bébiőr működését a hang továbbítására használt internetkapcsolat elérhetősége korlátozza. Ezért azok számára alkalmas, akik csak otthon szeretnék igénybe venni a bébiőr segítségét.

Ha érdekel más anyukák véleménye, és szeretnél tanácsot kapni a már tapasztalt felhasználóktól, a bébiőr vélemények megkönnyíthetik a választást.

A bébiőr alapvető paraméterei, mi alapján válasszunk?

A bébiőr számos funkciót kínál. Attól függ, milyen gyakran szeretnéd használni, vagy mennyire van szükséged arra, hogy munkát és időt takarítson meg. Mindenképpen nézd meg a hatótávolságát, a csatornák számát vagy a tápellátás módját.

A bébiőr hatótávolsága

Az átviteli tartományt szabad térben adjuk meg a jobb összehasonlíthatóság érdekében. Vastagabb falak esetén alacsonyabb tartományt kell figyelembe venni. Ha a bébiőr hatótávolsága például 300 m, akkor a valós hatótávolság egy átlagos panellakásban körülbelül 50 m. A nagy hatótávolságú bébiőr biztosítja, hogy az átvitel ne szakadjon meg.

A bébiőr és a csatornák száma

Minden bébiőr bizonyos számú csatornát kínál. Városokban és nagyobb épületekben fennáll a jelinterferencia veszélye, ezért ajánlott legalább 4 csatornás modellt beszerezni. Családi házakban elegendő egy 2 csatornás bébiőr.

Tápellátás - hálózati vagy elemes bébiőr

A bébiőr elemmel, hálózatról vagy mindkét módon egyidejűleg használható. Az elemmel működő bébiőr kiválóan alkalmas utazáshoz, ahol nincs hálózati áramellátás. Ne feledd, hogy a bébiőr egyes egységeinek eltérő tápellátása lehet. Az akkumulátor állapotjelző időben figyelmeztet az alacsony töltöttségi szintre.

A bébiőr hangminősége: a hangszóró hangereje és a mikrofonérzékenység

Értékelni fogod a hangerő beállításának lehetőségét, ha fel kell hangosítanod, amikor nagyobb a zaj a szobában, hogy tisztán lehessen hallani a bébiőr hangját. A mikrofon kiválasztása is fontos, mivel az érzékenyebb modellek a halk kiáltásokat is meghallják, de zajosabb környezetben téves riasztást okozhatnak.

A bébiőr különleges funkciói, mik ezek?

Az alapfunkciók mellett a bébiőr olyan speciális funkciókat is kínálhat, amelyek csak a jobb változatokat jellemzik. Alkalmasak a nagyobb igényeket támasztó felhasználóknak, vagy azoknak, akik a legjobbat szeretnék a babájuknak.

  • A hatótávolságon kívüli jelzés figyelmeztet a jelvesztésre.
  • A kétirányú átvitel lehetővé teszi, hogy ne csak halljad a babát, hanem beszélhess is hozzá.
  • A WiFi segítségével a videós bébiőr képes kommunikálni a telefonoddal, és lehetővé teszi, hogy bárhonnan ránézz a videóra.
  • Az altatás mód lehetővé teszi, hogy a bébiőr altatódalokat, meséket vagy vetítést indítson el.
  • A világítás funkció lehetővé teszi, hogy éjszakára halvány fényt állíts be a sötétben félő gyermekek számára, amely valamelyest megvilágítja a szobát.
  • A hőmérséklet érzékelő tájékoztat a helyiség hőmérsékletéről.
  • A kamerával ellátott bébiőr esetében az éjjellátó funkció segítségével éjszaka is szemmel tarthatod alvó gyermekedet.
  • Az okos telefonos bébiőr lehetővé teszi, hogy a bébiőrt egy letöltött alkalmazás segítségével az okostelefonodhoz csatlakoztasd.
  • A takarékos üzemmódot a VOX funkció biztosítja, amely csak akkor aktiválja a bébiőr működését, ha zajt vagy hangot érzékel.
  • A falra szerelhető bébiőr gyermeked számára elérhetetlen helyen lesz, így nem tudja leverni és véletlenül összetörni.

i

Az olcsó bébiőr beszerzése nem olyan nagy ördöngösség. Keresd fel bébiőr outlet oldalunkat és válassz a használt vagy felbontott modellek közül.

Légzésfigyelő és bébiőr 2 az 1-ben

A 2 az 1-ben légzésfigyelő és bébiőr nagyszerűen alkalmas a baba rendszeres légzésének megfigyelésére, és klasszikus bébiőrként is szolgál, hogy meghalljad a baba sírását. A légzésfigyelés a gyermekeknél az első életévükig ajánlott, ameddig a hirtelen csecsemőhalál szindróma kockázatot jelenthet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
VTech VM2251 Szállításra kész 3 db
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, rezgő figyelmeztetés, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése és éjjellátás, gyerek egység tápellátása hálózati és szülői egység akkumulátoros (1× Ni-MH akkumulátor)
39 590 Ft

2.
VTech BM1000 Szállításra kész > 5 db
Bébiőr - klasszikus (audio), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás és alacsony energiaszint kijelzése, gyerek egység tápellátása hálózati és szülői egység akkumulátoros (2× Ni-MH AAA)
10 890 Ft

3.
Owlet Smart Sock 3 és Owlet Cam kamera Szállításra kész > 5 db
Okos zokni - okos zokni és kamera készlet, a zokni figyelemmel kíséri a pulzust és a véroxigénszintet pulzoximéter segítségével, a gyermek állapotának színes megjelenítése, rögzíti az alvás trendet, 2,2 - 13,6 kg testsúlyú és 0 - 18 hónapos kisbabáknak, gyors vezeték nélküli töltés, akár 16 óra akkumulátor-üzemidő, csatlakozás mobil alkalmazáshoz, nagy felbontású kamera, éjjellátás és szobahőmérséklet érzékelő
233 290 Ft

Még több
169 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6
VTech VM2251
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, rezgő figyelmeztetés, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése és éjjellátás, gyerek egység tápellátása hálózati és szülői egység akkumulátoros (1× Ni-MH akkumulátor)
39 590 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY8293
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 18×
Philips AVENT Baby intelligens videomonitor SCD923
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 400 m, hangátvitel interneten keresztül, intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), kijelző, hőmérséklet érzékelő, full HD, duplex átvitel, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, öko mód, éjjellátás, megvilágítás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek egység tápellátása hálózati, szülői egység hálózati vagy akkumulátoros (1× AA)
119 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY3273
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
BABYSENSE Bundle
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, öko mód, éjjellátás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek egység tápellátása hálózati, szülői egység hálózati vagy akkumulátoros (1× AA)
89 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY13514
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Owlet Smart Sock 3 - okos zokni, 0-18 hónap (világoszöld) - Okos zokni Típusok
4,0 16×
Owlet Smart Sock 3 - okos zokni, 0-18 hónap (világoszöld)
Okos zokni - figyelemmel kíséri a pulzust és a véroxigénszintet pulzoximéter segítségével, rögzíti az alvás trendet, töltőállomás segítségével vezeték nélkül tölthető, 1 feltöltés akár 16 óra üzemidőt biztosít, WiFi segítségével csatlakozik a telefonhoz, az adatok valós időben megtekinthetők az Owlet alkalmazásban, gyermekek számára újszülöttkortól 18 hónapos korig (2,2 - 13,6 kg testsúly), a csomagban: 4 zokni 2 méretben
161 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36785
4,9 10×
Philips AVENT Baby DECT Monitor SCD502
Bébiőr - klasszikus (audio), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, zajszint optikai jelzése, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, DECT technológia, öko mód és megvilágítás, gyerek egység tápellátása hálózati, szülői egység hálózati vagy akkumulátoros (2× AA)
26 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22118
4,2
Tesla Smart Camera Baby B250
Bébiőr - képátvitellel (videó), hőmérséklet és páratartalom érzékelő, duplex átvitel, éjszakai látás, altató üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítések), WiFi kapcsolattal, okos bébiőr (Android és iOS alkalmazással)
27 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TSL23_006
4,3 16×
Tesla Smart Camera Baby B200
Bébiőr - képátvitel (videó), hangátvitel interneten keresztül, megvilágítás és sírás észlelés, gyerek egység tápellátása hálózat (230 V)
25 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_22_40
4,2 180×
TrueLife NannyCam H32
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, vox funkció és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek egység tápellátása hálózati, szülői egység hálózati vagy akkumulátoros (1× Li-polymer)
42 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TLN001b
4,8 20×
TrueLife NannyCam Holder
Tartó - a TrueLife NannyCam R3 Smart, TrueLife NannyCam R5 & TrueLife NannyCam R7 Dual Smart bébiőrökhöz
4 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls540
3,6 36×
BAYBY BBM 7005
Bébiőr - klasszikus (audio), hatótávolság 0,3 m, hangátvitel digitális jelként, duplex átvitel, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, öko mód, vox funkció és megvilágítás, gyerek és szülői egység tápellátása hálózati (230 V) és akkumulátoros (6× AAA)
9 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY8465
Tesla Smart Camera Baby and Display BD300
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 200 m, hangátvitel interneten keresztül, intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), kijelző, WiFi csatlakozás, hőmérséklet érzékelő, nedvességérzékelő, duplex átvitel, éjjellátás, megvilágítás, sírás észlelés és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), szülői és gyerek egység hálózati tápellátású (230 V)
68 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_22_39
4,5
VTech VM3254
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, éjjellátás, sírás észlelés és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek egység tápellátása hálózati, szülői egység hálózati vagy akkumulátoros
48 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19669
4,0
BAYBY BBM 7011 Digitális audió bébiőrző LCD-vel
Bébiőr - klasszikus (audio), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, vox funkció és az elveszett szülői egység helye, gyerek és szülői egység tápellátása hálózati (230 V) és akkumulátoros (3× AAA)
12 990 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY4265
Owlet Smart Sock Extension Pack - bővítőkészlet, 18 hónap - 5 év (világoszöld)
Okos zokni - Owlet Smart Sock 3 bővítőkészlet, tartalma: 1 pár zokni, amely 18 hónapos kortól 5 éves korig használható (13,6 - 25 kg), a készlet nem tartalmaz érzékelőt és töltő tartozékokat, világoszöld
40 790 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36781
5,0
Owlet Smart Sock Plus - okos zokni, 0-5 év (világoszöld)
Okos zokni - figyelemmel kíséri a pulzust és a véroxigénszintet pulzoximéteres technológia segítségével, rögzíti az alvás trendet, töltőállomás segítségével vezeték nélkül tölthető, 1 feltöltés akár 16 óra üzemidőt biztosít, WiFi segítségével csatlakozik a telefonhoz, az adatok valós időben megtekinthetők az Owlet alkalmazásban, gyermekek számára újszülöttkortól 5 éves korig (25 kg), a csomagban: 6 zokni 3 méretben
195 790 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36782
Owlet Smart Sock 3 - okos zokni, 0-18 hónap (matt rózsaszín) - Okos zokni Típusok
4,0 16×
Owlet Smart Sock 3 - okos zokni, 0-18 hónap (matt rózsaszín)
Okos zokni - figyelemmel kíséri a pulzust és a véroxigénszintet pulzoximéteres technológia segítségével, rögzíti az alvás trendet, töltőállomás segítségével vezeték nélkül tölthető, 1 feltöltés akár 16 óra üzemidőt biztosít, WiFi segítségével csatlakozik a telefonhoz, az adatok valós időben megtekinthetők az Owlet alkalmazásban, gyermekek számára újszülöttkortól 18 hónapos korig (2,2 - 13,6 kg testsúly), a csomagban: 4 zokni 2 méretben
163 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36783
Owlet Smart Sock 3 - okos zokni, 0-18 hónap (kékeszöld) - Okos zokni Típusok
4,0 16×
Owlet Smart Sock 3 - okos zokni, 0-18 hónap (kékeszöld)
Okos zokni - figyelemmel kíséri a pulzust és a véroxigénszintet pulzoximéteres technológia segítségével, rögzíti az alvás trendet, töltőállomás segítségével vezeték nélkül tölthető, 1 feltöltés akár 16 óra üzemidőt biztosít, WiFi segítségével csatlakozik a telefonhoz, az adatok valós időben megtekinthetők az Owlet alkalmazásban, gyermekek számára újszülöttkortól 18 hónapos korig (2,2 - 13,6 kg testsúly), a csomagban: 4 zokni 2 méretben
163 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36784
4,6 44×
VTech BM1000
Bébiőr - klasszikus (audio), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás és alacsony energiaszint kijelzése, gyerek egység tápellátása hálózati és szülői egység akkumulátoros (2× Ni-MH AAA)
10 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY5916
4,5
BABYSENSE Video Baby Monitor V24R
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, öko mód, éjjellátás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek egység tápellátása hálózati, szülői egység hálózati vagy akkumulátoros (1× Li-ion újratölthető elem)
62 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY13515
3,8 27×
TrueLife NannyCam R3 Smart
Bébiőr - képátvitel (videó), hangátvitel digitális jelként, intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), kijelző, WiFi csatlakozás, hőmérséklet érzékelő, full HD, duplex átvitel, rezgő figyelmeztetés, hangszabályozás, éjjellátás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) (Beépített újratölthető - a csomagban)
30 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYtl0001
5,0
VTech DM1212 projektorral
Bébiőr - klasszikus (audio), hatótávolság 460 m, hangátvitel digitális jelként, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, rezgő figyelmeztetés, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, vox funkció, megvilágítás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek egység tápellátása hálózati, szülői egység hálózati vagy akkumulátoros (2× AAA)
27 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY13825
4,4 117×
TrueLife NannyCam V24
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, öko mód, vox funkció, éjjellátás, sírás észlelés és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek egység tápellátása hálózati és szülői egység akkumulátoros
31 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TLN001a
TrueLife NannyTone VM3 - Bébiőr Típusok
4,4 25×
TrueLife NannyTone VM3
Bébiőr - klasszikus (audio), hatótávolság 800 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, rezgő figyelmeztetés, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, vox funkció, megvilágítás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), szülői és gyerek egység tápellátása akkumulátorral (1× Beépített újratölthető - a csomagban)
27 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYtl0002
5,0
TrueLife NannyTone VM Pocket
Bébiőr - klasszikus (audio), hatótávolság 700 m, hangátvitel digitális jelként, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése és megvilágítás, szülői és gyerek egység hálózati tápellátású (230 V) (Ni-MH AAA - a csomagban)
13 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4374
bébiőrzőPihentető szülőség a TrueLife márkával A TrueLife márka számos hasznos segítséget nyújt minden újdonsült anyuka és apuka számára, amelynek köszönhetően rengeteg munkától és aggodalomtól kíméli meg őket. A TrueLife bébiőrök, mellszívók és bébiétel melegítők gondoskodnak a nyugalmadról és kisbabád jóllétéről,...

Bébiőrök

A Bébiőrök kategóriában összesen 169 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bébiőrök Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bébiőrök A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bébiőrök A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bébiőrök vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ