Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

BIOMED karácsonyi szett, Charcoal fogkrém 100g & Well Gum szájvíz 250ml extra fogkefével

Termékkatalógus
BIOMED karácsonyi szett, Charcoal fogkrém 100g & Well Gum szájvíz 250ml extra fogkefével
Ajándék szett - antibakteriális, antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású
Kód:  ZUB1277 Termékszám:  7640168935115
BIOMED karácsonyi szett, Charcoal fogkrém 100g & Well Gum szájvíz 250ml extra fogkefével Megszűnt

BIOMED karácsonyi szett, Charcoal fogkrém 100g & Well Gum szájvíz 250ml extra fogkefével

Eredeti ajándékszett, amelyet mindenki elhasznál az utolsó cseppig. A Charcoal & Well Gum készlet a Biomed márka Well Gum szájvízét és a Charcoal aktív szenes fogkrémjét tartalmazza. Mindez kiváló, bio minőség a természetes ápolás jegyében. A Biomed Black fogkefe karbon sörtékkel készült, a csomag ezt is magában foglalja. A fogkefe közepes erősségű, tehát univerzális és megfelel a legtöbb felhasználó számára. A Biomed Charcoal & Well Gum karácsonyi készletben található szájvíz és fogkrém alkalmas a felnőttek, a várandós és szoptató anyukák illetve a gyermekek számára is 6 éves kortól.

A Biomed Charcoal & Well Gum karácsonyi szett fő jellemzői

  • Praktikus ajándékcsomag szájhigiéniai termékekkel
  • A Biomed Charcoal & Well Gum készlet szájvizet, fogkrémet és fogkefét tartalmaz
  • A Biomed Well Gum szájvíz 99%-ban természetes összetevőkből készült
  • Alkohol-, fluorid-, klórhexidin- és egyéb agresszív vagy szintetikus anyagoktól mentes
  • Illóolajokat és zsálya, útifűmaghéj és nyírfalevél kivonatokat tartalmaz
  • Biomed Charcoal természetes fogkrém aktív szénnel
  • Alkalmas érzékeny fogakra
  • A kalcium-hidroxilapatit és az L-arginin remineralizálják és erősítik a fogzománcot
  • A háromféle természetes - szén, bromelán és ananász - kivonat gyengéden tisztítja a fogakat és eltávolítja a lepedéket
  • A Biomed Superwhite fogkrém nem tartalmaz fluoridot
  • A Biomed Silver fogkefe antibakteriális bevonattal és ezüst ionokkal ellátott sörtékkel rendelkezik
  • A Biomed Charcoal & Well Gum karácsonyi készlet alkalmas a felnőttek, várandós és szoptató anyák, valamint gyermekek számára 6 éves kortól

Biomed Well Gum szájvíz természetes hatóanyagokkal

A Biomed Well Gum szájvíz 99%-ban természetes hatóanyagokból készült. Tartalmaz illóolajokat illetve zsálya, útifű és nyírfalevél kivonatokat is, ezek antibakteriális hatással és gyulladásgátló hatással bírnak. Már 4 hetes rendszeres használat után észrevehető a növényi és ásványi összetevőket tartalmazó egyedülálló termék gyógyító hatása a fogínyen. További aktív hatóanyagai közé sorolható az 5 antioxidáns hatású illóolaj (eukaliptusz, ánizs, rozmaring, szegfűszeg és cédrus) vagy az L-arginin, illetve a cinket, rezet és magnéziumot tartalmazó multimineral aktív komplex, ezek megerősítik és regenerálják a fogzománcot. Az ananász kivonat enzimje, a bromelán, hatékonyan szabadul meg a lepedéktől illetve a baktériumok terjedését is megakadályozza. A Biomed Well Gum szájvíz nem tartalmaz alkoholt, fluoridot, klórhexidint, triklozánt, erős fertőtlenítőt, SLES-t, parabéneket, agresszív fehérítőszereket vagy súroló hatású összetevőket illetve szintetikus színezéket.

Használat:
Töltsd meg a termék kupakját szájvízzel. Nem szükséges hígítani. Öblögess vele egy percig, majd ürítsd ki a szádat. Nem szükséges kiöblíteni a szájat. Az egészséges fogak és fogíny eléréséhez használd naponta. Kerüld a lenyelését.

Aktív összetevők:
L-arginin és multimineral aktív komplex, cinket, rezet, magnéziumot és ananász bromelán kivonatot tartalmaz

Hatékony és kíméletes Biomed fogkrémek

A Biomed természetes fogkrém gondoskodik a fogak és a fogíny tökéletes ápolásáról. Nem tartalmaz kalcium-karbonátot, amely károsíthatja a fogzománcot, sem pedig szódium-hidroximetilglicinátot, utóbbi allergiás reakciót okozhat. A Biomed Charcoal fluoridmentes fogkrém kifejezetten alkalmas az érzékeny fogak számára. Hatékonyan tisztít és megerősíti a fogzománcot, ragyogó megjelenést kölcsönöz. A természetes szén, a bromelán és az ananász kivonat hármasával gyengéden tisztítja a fogakat és távolítja el azokról a lepedéket. A kalcium hidroxilapatit megerősíti és helyreállítja a fogzománcot. A cink-citrát üde leheletet kölcsönöz. A főzőbanán és nyírfalevél kivonat egészségesen tartja a fogínyt.

Az ajándékcsomag tartalma:
Biomed Well Gum szájvíz, 250 ml
Biomed Charcoal fogkrém, 100 g
Biomed Black fogkefe


Összetétel

valami

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Fogkrém típusa
Érzékeny fogakra Kész!
Tulajdonságok
Fehérítés, Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Kismamáknak, Aktív szénnel, BIO Kész!
A készlet tartalma
Fogkrém, Fogkefe, Szájvíz Kész!
Kategória
Fogápolás Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa
Érzékeny fogakra Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fehérítés, Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Kismamáknak, Aktív szénnel, BIO Kész!

A készlet tartalma

A készlet tartalma
Fogkrém, Fogkefe, Szájvíz Kész!

Kategória

Kategória
Fogápolás Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOMED Vánoční sada, Charcoal zubní pasta 100 g & Well Gum ústní voda 250 ml s kartáčkem navíc. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIOMED Vianočná sada, Charcoal zubná pasta 100 g & Well Gum ústna voda 250 ml s kefkou navyše.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ