0% splátky Siguro 0% splátky Siguro

BIOMED karácsonyi szett, Superwhite fogkrém 100 g & Citrus Fresh szájvíz 250 ml extra fogkefével

Termékkatalógus
BIOMED karácsonyi szett, Superwhite fogkrém 100 g & Citrus Fresh szájvíz 250 ml extra fogkefével
Ajándék szett - a friss lehelet és erősebb fogzománc érdekében
Kód:  ZUB1276 Termékszám:  7640168935108
BIOMED karácsonyi szett, Superwhite fogkrém 100 g & Citrus Fresh szájvíz 250 ml extra fogkefével Megszűnt

BIOMED karácsonyi szett, Superwhite fogkrém 100 g & Citrus Fresh szájvíz 250 ml extra fogkefével

Eredeti ajándékszett, amelyet mindenki elhasznál az utolsó cseppig. A Superwhite & Citrus Fresh készlet a Biomed márka Citrus Fresh szájvízét és a Superwhite kókuszolajos fogkrémjét tartalmazza. Minden kiváló, bio minőségű a természetes ápolás jegyében. A Biomed Silver fogkefe antibakteriális, ezüstionos sörtékkel készült, amely gátolja a kórokozók elszaporodását. A fogkefe sörtéit lézerrel vágták, így remekül tisztít, és csökkenti a fogkő megjelenését. A Biomed Superwhite & Citrus Fresh karácsonyi készletben található szájvíz és fogkrém alkalmas a felnőttek, a várandós és szoptató anyukák, illetve a gyermekek számára is 6 éves kortól.

A Biomed Superwhite & Citrus Fresh karácsonyi szett legfontosabb jellemzői

  • Praktikus ajándékcsomag szájhigiéniai termékekkel. 
  • A Biomed Superwhite & Citrus Fresh készlet szájvizet, fogkrémet és fogkefét tartalmaz. 
  • A Biomed Citrus Fresh szájvíz 98%-ban természetes összetevőkből készült. 
  • Alkohol-, fluorid-, klórhexidin- és egyéb agresszív vagy szintetikus anyagoktól mentes termék. 
  • Természetes mentolt, ananászt, útifűmaghéj- és nyírfalevél-kivonatokat tartalmaz. 
  • Biomed Superwhite természetes, fehérítő fogkrém kókuszolaj és fahéj kivonattal. 
  • Alkalmas érzékeny fogakra. 
  • A kalcium-hidroxilapatit és az L-arginin remineralizálják és erősítik a fogzománcot. 
  • A papaya, az ananász, a platán és a nyírfalevél kivonata eltávolítja a lepedéket és segít megnyugtatni a fogínyt.
  • A Biomed Superwhite fogkrém nem tartalmaz fluoridot. 
  • A Biomed Silver fogkefe antibakteriális bevonattal és ezüstionokkal ellátott sörtékkel rendelkezik. 
  • A Biomed Superwhite & Citrus Fresh karácsonyi ajándékcsomag alkalmas a felnőttek, várandós és szoptató anyák, valamint gyermekek számára 6 éves kortól. 

Biomed Citrus Fresh szájvíz természetes hatóanyagokkal

A Biomed Citrus Fresh szájvíz 98%-ban természetes összetevőkből készült. Természetes mentolt tartalmaz a hosszan tartó friss leheletért, valamint nyírfa- és útifűmaghéj-kivonatot, amelyek jótékony hatással vannak az ínyre, valamint védik a fogakat a fogszuvasodástól. További aktív összetevői közé tartozik a kalcium-laktát, az L-arginin, a cink, a réz és a magnézium, amelyek erősítik és regenerálják a fogzománcot. A bromelain ananászkivonatból származó enzim hatékonyan lebontja a lepedéket és gátolja a baktériumok kialakulását. A Biomed Citrus Fresh nem tartalmaz alkoholt, fluoridot, klórhexidint, triklozánt, erős antiszeptikumokat, SLES-t, parabéneket, agresszív fehérítő és dörzsölő összetevőket, illetbe szintetikus színezékeket.

Használat:
Töltsd meg a termék kupakját szájvízzel. Nem szükséges hígítani. Öblögess vele egy percig, majd köpd ki. Nem kell kiöblíteni a szájat. Az egészséges fogak és fogíny eléréséhez használd naponta. Kerüld a lenyelését.

Aktív összetevők:
Kalcium-laktát, l-arginin, cink, réz, magnézium, ananász bromelain kivonat, természetes mentol.

Hatékony és kíméletes Biomed fogkrémek

A Biomed természetes fogkrém gondoskodik a fogak és a fogíny tökéletes ápolásáról. Nem tartalmaz kalcium-karbonátot, amely károsíthatja a fogzománcot, sem pedig szódium-hidroximetil-glicinátot, utóbbi allergiás reakciót okozhat. A Biomed Superwhite fluoridmentes fogkrém kifejezetten alkalmas az érzékeny fogak számára. Hatékonyan tisztít és megerősíti a fogzománcot, ragyogó megjelenést kölcsönöz. A természetes kókuszolaj- és fahéjkivonattal nyugtatja a fogínyt, továbbá egyedi ízt adnak a fogkrémnek. A kalcium-hidroxiapatit és az L-arginin remineralizálják,valamint erősítik a fogzománcot. A papaya- és ananászkivonat eltávolítja a lepedéket és gyengéden csiszolja a zománcot. A platán- és nyírfalevél kivonatok segítenek megnyugtatni a fogínyt, és gyengéd tisztító hatással bírnak.

Az ajándékcsomag tartalma:
Biomed Citrus Fresh szájvíz, 250 ml
Biomed Superwhite fogkrém kókuszolajjal, 100 g
Biomed Silver fogkefe


Összetétel

Biomed Superwhite fogkrém:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Dikalcium-foszfát-dihidrát, Hydrated Silica, Glicerin, Cellulose Gum, Sodium Coco-Sulfate, Aroma, Cink-citrát, Benzil-alkohol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Bicarbonate, Xantán gumi, Mentil-laktát, Hidroxiapatit, Papain, Arginine, Cocos Nucifera Oil, Populus Tremuloides kéreg kivonat, Poliszorbát 80, Cinnamomum Cassia kéreg kivonat, Maltodextrin, Ananas Sativus gyümölcskivonat, Menthol, Decyl Glucoside, Cinnamomum Camphora kéregolaj, Stevia Rebaudiana levélkivonat, Betula Alba levél kivonat, Plantago Major Leaf Extract, Thymus Serpillum olaj, Nátrium-hidroxid, Kálium-szorbát.

Szájvíz Biomed Citrus Frehs:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Kalcium-laktát, Betula Alba levél kivonat, Plantago Lanceolata levélkivonat, Nátrium-lauroil-szarkozinát, Menthol, Stevia Rebaudiana levélkivonat, Nátrium-klorid, Ananas Sativus gyümölcskivonat, Arginine, Citrus Limon Peel Oil, Magnézium-aszpartát, Cink-glükonát, Réz-glükonát, Aroma, Maltodextrin, Glicerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Poligliceril-4-laurát-szebakát, Poligliceril-6-kaprilát/kaprát, Benzil-alkohol, Nátrium benzoát, Kálium-szorbát, Citromsav, Limonene, Eugenol. Fluoridmentes

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Fogkrém típusa
Érzékeny fogakra Kész!
Tulajdonságok
Fehérítés, Fluoridmentes, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Kismamáknak, BIO Kész!
A készlet tartalma
Fogkrém, Fogkefe, Szájvíz Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa
Érzékeny fogakra Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fehérítés, Fluoridmentes, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Kismamáknak, BIO Kész!

A készlet tartalma

A készlet tartalma
Fogkrém, Fogkefe, Szájvíz Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOMED Vánoční sada, Superwhite zubní pasta 100 g & Citrus Fresh ústní voda 250 ml s kartáčkem navíc. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIOMED Vianočná sada Superwhite zubná pasta 100 g & Citrus Fresh ústna voda 250 ml s kefkou navyše.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ