Shop roku Akvizice ApF HU

CIF MaxPower Ocean Wave Cream 450 ml

Termékkatalógus
CIF MaxPower Ocean Wave Cream 450 ml
5 7 értékelés
Tisztítószer - fehérítő hatással, eltávolítja a beszáradt zsírt, odaégett szennyeződést, a fürdőszobában található vízkövet és foltokat
Kód:  CIS333 Termékszám:  8710447430583 Gyártó honlapja:

CIF MaxPower Ocean Wave Cream 450 ml

Rendkívül hatékony tisztítókrém fehérítő hatással. A Cif Max Power Ocean Wave Cream kiváló fehérítőerővel rendelkezik, és tökéletes tisztítási eredményt biztosít. A hozzáadott fehérítőszerrel ellátott formulával hármas megoldást nyújt. Alkalmazásával a takarítás alaposabb és gyorsabb lesz. Az eredmény pedig sokkal ragyogóbb. A Cif Max Power Ocean Wave Cream áthatol a legkeményebb szennyeződéseken is, és megbízhatóan eltávolítja azokat. Az odaszáradt zsír, égési nyomok, vízkő és foltok esélyt sem kapnak.

A Cif MaxPower Ocean Wave Cream tisztítószer legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül hatékony tisztítókrém fehérítő hatással
  • A hozzáadott fehérítőszerrel ellátott formulának köszönhetően háromszoros hatást biztosít
  • A Cif MaxPower Ocean Wave Cream alaposabban és gyorsabban tisztít, és ragyogóbb eredményt hagy maga után
  • Megbízhatóan eltávolítja a makacs zsírokat, égésnyomokat, fürdőszobai vízkövet és foltokat
  • Kellemes és friss óceáni illattal

Használat:
A legjobb eredmény elérése érdekében a Cif MaxPower Ocen Wave Cream tisztítószert nedves szivaccsal vagy ruhával vidd fel a megtisztítandó területre, majd egyszerűen töröld át és finoman öblítsd le a felületet.

Biztonsági intézkedések:
Ne használd a Cif MaxPower Ocean Wave tisztítókrémet linóleum-, bőr- vagy szövetfelületeken. Kerüld a festett fával és alumíniummal való tartós érintkezést. Kényes, festett felületek és alumínium esetében először egy rosszul látható területen teszteld. Használat után azonnal öblítsd le, és kerüld az erőteljes súrolást. 
A Cif Max Power Spring Fresh súlyos szemkárosodást okozhat. Irritálja a bőrt. Tartalmaz: kénsav, mono-C12-13-alkilészterek, nátriumsók; nátrium-hipoklorit; nátrium-hidroxid. Ne használd más szerekkel együtt. Veszélyes gázokat (klór) bocsáthat ki. Gyermekek elől elzárva tartandó. Viselj védőszemüveget/arcpajzsot. Ha bőrrel érintkezik, bő vízzel mosd le. Szembe kerülés esetén néhány percig óvatosan öblögesd vízzel. Vedd ki a kontaktlencsét ha van, és ha könnyen eltávolítható. Folytasd az öblítést. Azonnal hívd a toxikológiai információs központot/orvost. Bőrirritáció esetén: fordulj orvoshoz/keress gyógykezelést.

Összetétel:
Kevesebb, mint 5% anionos felületaktív anyagok, klóralapú fehérítőszerek, nemionos felületaktív anyagok, szappan, parfüm

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Darabszám
1 db Kész!
Rendeltetés
Általános Kész!
Tisztítószer típus
Krém Kész!
Rendeltetés
Általános Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Darabszám

Darabszám
1 db Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Általános Kész!

Típus

Tisztítószer típus
Krém Kész!

Használat

Rendeltetés
Általános Kész!

Funkciók

Funkciók
Zsíroldó, Vízkőoldó Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Univerzális Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Egyéb zsíroldó szerek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CIF MaxPower Ocean Wave Cream 450 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CIF MaxPower Ocean Wave Cream 450 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CIF MaxPower Ocean Wave Cream 450 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ