Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

COLLISTAR Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting 30 ml

Termékkatalógus
COLLISTAR Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting 30 ml
5 4 értékelés
Arcápoló szérum - minden bőrtípusra, fontos hatóanyagokat tartalmaz, gyors és intenzív ápolást biztosító készítmény - 326 333,33 Ft/1 l
Kód:  KSPL1504 Termékszám:  8015150218009

COLLISTAR Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting 30 ml

A Collistar Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting arcápoló szérum egy koncentrált kozmetikai készítmény, amely a bőr ápolására, táplálására és mély hidratálására szolgál. A koncentrátumok a legtisztább formájukban teszik lehetővé a nők számára a bőr professzionális, intenzív ápolását kényelmesen, saját otthonukban. A készítmény adagolóval ellátott flakonos kiszerelése teszi lehetővé annak egyszerű használatát.

Kellemes textúrája azonnal felszívódik a bőrbe, majd azt simábbá, finomabbá és rugalmasabbá teszi. Elég naponta pár csepp, és a bőre láthatóan fényesebb és fiatalabb lesz. Fontos hatóanyaga a hialuronsav, amely a mély hidratálást biztosítja. Feszessé teszi a bőrt, biztosítja annak hidratáltságát, és megelőzi a bőr korai öregedését. A ránctalanító szérum rendszeres használata csökkenti a ráncokat, erőssebbé és fényessé teszi a bőrt. Kíméletes összetétele nem tartalmaz színezékeket, alkoholt és parfümöt sem. Kényeztesse a bőrét, és használja a Collistar luxus szérumot!

Aktív hatóanyagok:

  • Hialuronsav - intenzív hidratálást biztosít, feszessé teszi a bőrt, biztosítja a bőr hosszú távú nedvességtartalmát és növeli a ránctalanító hatást.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas.

Alkalmazása:
Lehetőség szerint este vigye fel a tiszta és száraz arcbőrre és nyakra, majd hagyja, hogy alaposan felszívódjon. Önmagában is használhatja, de ideális hidratáló krémmel kombinálva, melyet a szérumra kell felvinni.

Kiszerelés:
30 ml

Paraméterek

Bőrtípus
Normál Kész!
Űrtartalom
30 ml Kész!
Hatás
Hidratáló Kész!
Használat szerint
Nappali, Éjszakai Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
30 ml Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali, Éjszakai Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: COLLISTAR Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLLISTAR Hyaluronic Acid 30 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COLLISTAR Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting 30 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ