A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Curaprox Be You 90 ml + Curaprox CS 5460 Pure Happiness Orange

Termékkatalógus
Curaprox Be You 90 ml + Curaprox CS 5460 Pure Happiness Orange
5 2 értékelés
Fogkrém - fehérítés, természetes és BIO, ínyvédelem, zománcvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, univerzális
Kód:  ZUB469 Termékszám:  7612412424676
Curaprox Be You 90 ml + Curaprox CS 5460 Pure Happiness Orange Megszűnt

Curaprox Be You 90 ml + Curaprox CS 5460 Pure Happiness Orange

Kiváló minőségű fogkefét keresel, ami segítségedre lesz a fogszuvasodás elleni küzdelemben? Válaszd a CURAPROX fogkrém és fogkefe kombinációt. A fogkrém segít megőrizni a fogak természetes fehérségét, egészségét, és ellenállóvá teszi azokat a fogszuvasodással szemben. Antibakteriális és regeneráló hatású természetes kivonatokat tartalmaz. ACURAPROX fogkefe finom sörtéi gyengéden és hatékonyan gondoskodnak a fogínyről és a fogakról. Használata érzékeny fogak és fogíny esetében is ajánlott, száraz és nedves közegben egyaránt. A CURAPROX márka a svájci minőség garanciája.

A CURAPROX fogkrém és fogkefe legfontosabb jellemzői- narancssárga, Pure Happiness, sárgabarack és őszibarack ízesítéssel

  • A CURAPROX fogkefe, 5460 darab, 0,1 mm átmérőjű sörtét tartalmaz
  • A rugalmas sörték száraz és nedves közegben egyaránt hatékonyak 
  • Tökéletesen eltávolítja a lepedéket, és megtisztítja az íny barázdáit
  • A nyolcszögletű nyéllel 45 ° -os szögben moshatsz fogat 
  • Vegánok és gluténérzékenyek számára alkalmas 
  • A CURAPROX fogkrém sárgabarack és őszibarack ízű
  • A mentolgyöngyökből a frissesség fokozatosan szabadul fel 
  • Erősíti a fogzománcot, fehéríti a fogakat
  • Természetes echinacea, xilit és keserű narancs kivonatot tartalmaz
  • A fogkrém használata 6 éves kortól ajánlott
  • A fogkrém abrazivitás értéke- RDA 50

Tökéletes lepedék eltávolítás a CURAPROX fogkefével 

A CURAPROX fogkefe, 5460 darab, 0,1 mm átmérőjű sörtét tartalmaz. Ezek a rugalmas és egyenes vonalú sörték szorosan kötődnek egymáshoz száraz és nedves közegben egyaránt. Tökéletesen eltávolítják a lepedéket a fogakról, és nagy nyomás kifejtése nélkül tisztítják a fogíny barázdáit. A fogkefe apró feje a nehezen elérhető területekre is képes behatolni. A fogkefe finom és vékony sörtéi tartósak, ellenállók és hosszú élettartamúak. Hatszor kevesebb nedvességet szívnak magukba, mint a nylon sörték. A fogkefe nyolcszögletű fogantyújának és a fej dőlésszögének köszönhetően a kefét kézben tartani rendkívül kényelmes, könnyű kezelni és 45 ° -os szögben tartani. A CURAPROX fogkefe használata érzékeny fogak esetében különösen alkalmas, rendkívül finom sörtéi pedig gyengéden,tökéletesen és hosszú távon gondoskodnak fogaidról.

Gyönyörű, fehér és egészséges fogak a CURAPROX BE YOU fogkrémmel

A CURAPROX BE YOU fehérítő hatású fogkrém speciális mentolgyöngyöket tartalmaz, amelyekből a frissesség fokozatosan szabadul fel. hydroxylapatrit tartalmának köszönhetően remineralizálja a fogzománcot, elsimítja a fogfelszínt, így az új elszínező részecskék nem tudnak megtapadni, és a fogaid tovább szépek maradnak. A glükóz-oxidáz enzim a fogszuvasodást okozó baktériumokkal veszi fel a harcot. Az általa indított reakciósorozat reaktív oxigén képződését eredményezi, amely a fogakon csökkenti az elszíneződésért felelős részecskék számát. A CURAPROX fogkrém természetes antibakteriális és regeneráló hatású kivonatokból áll, mint amilyen az echinacea, a xilit vagy a keserű narancs. Az Prestige Sparkling Blue optikai fehérítő visszatükrözi a kék fényt, ésezáltal afogak még fehérebbnek tűnnek.

Paraméterek

Fogkrém típusa
Univerzális Kész!
Tulajdonságok
Fehérítés, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Természetes Kész!

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa
Univerzális Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fehérítés, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Természetes Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Curaprox Be You 90 ml + Curaprox CS 5460 Pure Happiness Orange Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CURAPROX BE YOU 90 ml + CURAPROX CS 5460 Pure happiness orange. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CURAPROX BE YOU 90 ml + CURAPROX CS 5460 Pure happiness orange.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ