Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Curaprox Prime Plus Handy 2,2 mm blue 5 db

Termékkatalógus
Curaprox Prime Plus Handy 2,2 mm blue 5 db
5 4 értékelés
Fogköztisztító kefe - fogak közötti nagy rések és szabaddá vált fogközök tisztítására - 438 Ft/kefe
Kód:  ZUB301 Termékszám:  7612412422764

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Curaprox Prime Plus Handy 2,2 mm blue 5 db

A fogköztisztító kefe a fogak közötti rések tisztítására alkalmas. Elveszik a rengetek különböző modellek között? A "Prime" sorozat alkalmas a felhasználók 95% számára. Próbálja ki a fogköztisztító kefét hosszú, puha sörtékkel és egy kis tartós dróttal. Az ínye megköszöni. A fogköztisztító kefék nagyobb hatékonysággal tisztítanak, mint a fogselymek, fogpiszkálók vagy hagyományos fogkefék. A különböző méretek a könnyebb megkülönböztetés miatt különböző színűek.

Legfontosabb jellemzők

  • Alapos szájüreg tisztítás
  • Gyengéd és hatékony fogkő eltávolítás
  • A csomag tartalma 5 db kefe, 1 db handy tartó és 1 db védő sapka
  • Egy hónapos tisztításra elegendő
  • A handy tartó színe: kék

Miért használjon fogköztisztító kefét

A tökéletes fogmosás elérése hagyományos fogkefével lehetetlen, mivel nem sikerül velük kitisztítani a fogak közötti réseket. A megoldás viszont nagyon egyszerű - egyszer (vagy kétszer) naponta használjon fogköztisztító kefét. Elegendő egyetlen mozdulat - be és ki. Kitölti a fogak közötti rést, hatékony és gyengéd: a CURAPROX fogköztisztító kefék alaposan kitisztítják a fogak közötti réseket, de nem károsítják a fogínyt. A finom szálaiknak köszönhetően, amelyek a fogak közötti térben szétnyílnak, eltávolítják a dentális plakkot a homorú fogfelületekről, az íny barázdából az érintkezési pont alatt is. Még a legkisebb fogköz sem sérülhet meg a tisztítás során - mindez a szabadalmaztatott ultra-gyengéd CUREN® szálaknak és sebészi drótnak köszönhetően.  

A felhasználás módja

A keféknek könnyen át kell menniük a fogak között. Bevezetésekor azonban nem szabad erőszakot alkalmazni. Helyezze a CPS "Prime" fogköztisztító kefe hegyét  ferdén az ínye felé a fogközi résbe. Találja meg az ideális beillesztési szöget, amely lehetővé teszi az erő nélküli beillesztést, és gyengéden nyomja be körülbelül a fogköz feléig. Minden terület más szöget igényel. Anélkül, hogy tovább nyomná a kefét a fogközben, változtassa meg a kefe szögét ellentétes irányba, azaz a fogíny felé. Ezt követően óvatosan nyomja be a kefét azonos szögben egész a végéig, és újra húzza ki.

A svájci Curaprox márka szájhigiéniai eszközei

Bízza magát a szakemberek kezeikbe. A svájci fogászati higiénia szakemberei a legjobbat kínálják a szájürege számára. A mottó világos - kényeztesse a fogait és az ínyét... Az sokáig szép marad.

Paraméterek

Darabszám
5 db Kész!

Darabszám

Darabszám
5 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Curaprox Prime Plus Handy 2,2 mm blue 5 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CURAPROX Prime Plus Handy CPS 06 blue 5 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CURAPROX Prime Plus Handy 2,2 mm blue 5 ks.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ