Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

DUREX Play Masszázsgél 2in1 Aloe Vera-val 200 ml, 2 + 1db

Termékkatalógus
DUREX Play Masszázsgél 2in1 Aloe Vera-val 200 ml, 2 + 1db
4,8 6 értékelés
Síkosító - - 2 030 Ft/db
Kód:  LUB006 Termékszám:  5997321772585

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DUREX Play Masszázsgél 2in1 Aloe Vera-val 200 ml, 2 + 1db Megszűnt

DUREX Play Masszázsgél 2in1 Aloe Vera-val 200 ml, 2 + 1db

A Play masszázs gél több funkciót tölt be, és biztosan megtalálja a helyét a szerelmi életedben. Használhatod sikósítóként, és ne aggódj, az ehető gél nem fogja korlátozni a szexuális játékokat. Emellett masszázs gélként is használható, amely nagyszerű bevezetése a szerelmi együttlétnek. A masszázsgél a mindennapos kellemes szeretkezéshez készült. Ezt a zselét használva érzékiséged életre kel!

Először használd a zselét gyengéd és izgalmas masszázshoz majd élvezd síkosító tulajdonságait. Tapasztald meg, hogyan fejlődik szexuális életed és csodálatos szeretkezésekben lesz részed. A Play masszázs gél vízalapú és ehető, használd bátran az egész testen bárhol, ahol megcsókolod partneredet.  Fokozd szexuális élményedet érzékien sikló testrészekkel és izgalmas masszázsal!

A kenőanyag típusa:
Víz alapú

Tartalma:
3 × 200 ml

Összetétel:
Aqua
Propilén-glikol
Hidroxietilcellulóz
Benzoesav
PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj
Aroma
Szorbit
Poliszorbát 20
Citromsav
Fenoxietanol
Ylang-ylang (Cananga odorata) virágolaj
Etil-hexil
Nátrium-szacharin
Nátrium-hidroxid

Ezt a terméket orvosi eszközként az SGS CE0120 tanusítvánnyal rendelkező szervezet tanúsítja az Európai Unióban az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42 / EGK irányelv alapján. Az eszköz kizárólag a hüvelyi szárazság és az intim testrészeket érintő kellemetlen érzések enyhítésére szolgál. A termék egyéb, nem egészségügyi célú felhasználása nem tartozik a CE-tanúsítvány hatálya alá. A felhasználónak tudnia kell, hogy a termék egyéb célú használatát és / vagy annak biztonságosságát az SCG nem ellenőrizte.
 





Paraméterek

Típus
Masszázs Kész!

Típus

Típus
Masszázs Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DUREX Play Masszázsgél 2in1 Aloe Vera-val 200 ml, 2 + 1db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DUREX Play Masážní gel 2v1 s Aloe vera 200 ml, balení 2+1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DUREX Play Masážny gél 2v1 s Aloe vera 200 ml, balenie 2+1 ks.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ