30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

DUREX Play masszázs gél 2in1 Sensual 200 ml, 2+1 csomag

Termékkatalógus
DUREX Play masszázs gél 2in1 Sensual 200 ml, 2+1 csomag
5 3 értékelés
Síkosító vízbázisú, fogyasztása biztonságos, masszázsra alkalmas - 2 030 Ft/db
Kód:  LUB007 Termékszám:  5997321772615

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DUREX Play masszázs gél 2in1 Sensual 200 ml, 2+1 csomag Megszűnt

DUREX Play masszázs gél 2in1 Sensual 200 ml, 2+1 csomag

Zsírzó gél Az aloe vera kivonatokkal végzett játék két funkciót tölt be, és biztosan megtalálja a helyét szerelmi életében. Használhatja kenőanyagként, és ne aggódjon a szexuális játék korlátozása miatt, mert ehető. Emellett masszázs masszázs gélként is használható, amely nagyszerű előjáték a szenvedélyes szeretetednek. A masszázsgél a mindennapi szerető öröm érdekében készült. Élvezze a masszázs gélt aloe vera kivonatokkal!

Próbálja ki egy gyengéd és izgalmas masszázsgélt, majd használja a kenő képességeit. Új tapasztalatokat szerezhetsz a szexuális élet javításában, és csodálatos szeretetet fogsz tapasztalni. A Play Massage Gel vízalapú és ehető, ezért ne aggódj a tested használatával, és hol megcsókolod a partneredet. Növelje szexuális élményeit az érzéki élvezetről a csúszó testekről és kellemesen izgalmas masszázsról!

A kenőanyag típusa:
Víz alapján

Hangerő:
3 × 200 ml

Összetétel:
Aqua
Propilén-glikol
Hidroxi-etil-cellulóz
Benzoesav
Aloe barbadensis levéllé
Nátrium-szacharin
Nátrium-hidroxid

Ezt a terméket az Európai Unióban az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42 / EGK irányelv szerinti orvosi eszközként tanúsított bejelentett szervezet tanúsítja, a kizárólag a hüvelyi szárazság és a bensőséges helyiségek kellemetlen körülményei tekintetében. A termékhez rendelt egyéb nem orvosi felhasználások nem tartoznak a CE-tanúsítvány hatálya alá, és a felhasználóknak mindig tudniuk kell, hogy a termék használatát és / vagy annak biztonságosságát az SCG erre a célra nem értékeli.

Paraméterek

Típus
Masszázs Kész!

Típus

Típus
Masszázs Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DUREX Play masszázs gél 2in1 Sensual 200 ml, 2+1 csomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DUREX Play Masážní gel 2v1 Smyslný 200 ml, balení 2+1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DUREX Play Masážny gel 2v1 Zmyselný 200 ml, balenie 2+1.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ