AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

FA Kids Boy + SCHWARZKOPF SCHAUMA Gyerek ajándékcsomag

Termékkatalógus
FA Kids Boy + SCHWARZKOPF SCHAUMA Gyerek ajándékcsomag
5 2 értékelés
Ajándék szett tartalmaz: FA Kids tusfürdő 250 ml, Schauma Kids sampon 250 ml
Kód:  VBAL0692 Termékszám:  9000101225488 Gyártó honlapja:
FA Kids Boy + SCHWARZKOPF SCHAUMA Gyerek ajándékcsomag Megszűnt

FA Kids Boy + SCHWARZKOPF SCHAUMA Gyerek ajándékcsomag

Nem akarsz csak játékokat vásárolni, de kozmetikai készletet keres? Ezután van egy különleges ajándékkészlet gyerekeknek, amely tartalmazza: Fa Kids fiú tusfürdő 250 ml, Schwarzkopf Schauma Kids sampon 250 ml. Ezzel a gyönyörű ajándékkészletkel boldoggá teszi gyermekét!

Zuhany zselé FA Gyerek fiú 250 ml

Hagyja, hogy gyermeke lopja a fantáziáját az FA Kids zuhanyzselével. Friss illata gyönyörűen megvilágítja a gyermek bőrét, miközben biztosítja a szükséges táplálkozást. A B5 provitamin összetételét úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a finom gyermekbőr igényeinek . Az FA Kids zuhanyzselé hajmosáshoz is használható.

Összetétel:
Nátrium-Laureth-szulfát, kocamidopropil-betain, kókusz-glükozid, nátrium-klorid, kapril- / kapril-glükozid, niacinamid, pantenol, poliquaternium-10, parfum, PEG-7 gliceril-kakaó, citromsav, denatonium-benzoát, 16035.

Használat:
Vigye fel a szükséges mennyiségű gélt a nedves bőrre, szétterítse és öblítse le vízzel.

Sampon Schwarzkopf Schauma Kids 250 ml

Tedd a fiamnak igazán jó hajápolást, és próbálja ki a Schwarzkopf Schauma Kids sampont! Kifejezetten minden érzékeny baba bőrére lett kifejlesztve. Ragyogást ad a hajnak, és nem szárítja meg a fejbőrt . Nem irritálja a szemet. Előnye, hogy a sampont és a balzsamot együtt rejti. Próbáld ki és nézd meg magad!

Összetétel:
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glicerin, Nátrium-lauroil-metil-izetionát, Kókusz-glükozid, Nátrium-klorid, Nátrium-benzoát, Capryly / Capryl Glocoside, Parfum, Polyquaternium-10, Nátrium-metil-izetionát, citromsav, Pantenol, Laurinsav, Cink-Laurát, Trinátrium-etilén-diamin , Laurate Nátrium, Denatonium-benzoát.

Lenyelés:
Alkalmazza a nedves hajra, és masszírozza a bőrt. Alaposan öblítse le vízzel.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FA Kids Boy + SCHWARZKOPF SCHAUMA Gyerek ajándékcsomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Kids Boy + SCHWARZKOPF SCHAUMA Kids dárková sada. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FA Kids Boy + SCHWARZKOPF SCHAUMA Kids darčeková súprava.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ