AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

FROSCH EKO Higiénikus mosógép tisztító Lemon 2 × 250 g

Termékkatalógus
FROSCH EKO Higiénikus mosógép tisztító Lemon 2 × 250 g
Környezetbarát tisztítószer 500 ml - 3 745 Ft/db
Kód:  CIS201s Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FROSCH EKO Higiénikus mosógép tisztító Lemon 2 × 250 g Megszűnt

FROSCH EKO Higiénikus mosógép tisztító Lemon 2 × 250 g

Frosch Citrus citromos higiénikus, ÖKO mosógéptisztító

A mosógép rendszeres tisztítása biztosítja, hogy a ruha mosás után friss lesz, valamint gondoskodik a készülék hosszú élettartamáról. A Frosch Citrus higiénikus ÖKO mosógéptisztítót hármas hatás jellemzi, és remekül gondoskodik a készülékedről. Eredményesen tisztít és eltávolítja a szennyeződéseket, valamint a vízkőlerakódásokat a mosógép belsejéből, úgymint a dobról, a csövekről, a fűtőelemről és más, nehezen hozzáférhető részekről, miközben elnyeli a kellemetlen szagokat, friss citrom illatot hagyva maga után. A terméket kifejezetten olyan háztartások számárafejlesztették ki, ahol gyakran használnak hideg vizes mosási ciklusokat. Összetételét citromsavval gazdagították. Természetes hatóanyagoknak köszönhetően ideális kombinációja az alapos tisztító hatásnak, ugyanakkor nemcsak a bőrhöz, de a környezethez is kíméletes. A citromos ÖKO higiénikus mosógéptisztító természetes tisztító összetevőket tartalmaz, azonban mikroműanyagokat nem, és teljes mértékben vegán. Még a flakon is újrahasznosított anyagokból készült, és kiürülés után újrahasznosítható. Védd mosógépedet a vízkőtől, és tartsd higiénikusan tisztán a citromos Frosch Citrus ÖKOmosógéptisztítóval, amely minden alkalommal nagyszerű eredményt biztosít. 


A Frosch Citrus ÖKO higiénikus mosógéptisztító legfontosabb jellemzői, citromos, 2 × 250 g

  • A Frosch ÖKO tisztítószer alkalmas a mosógép alapos tisztítására.
  • Higiénikus tisztaságot biztosít a készülék minden nehezen hozzáférhető részén.
  • Megbízhatóan eltávolítja a vízkőlerakódást és megszabadít a szagoktól.
  • Ideális olyan háztartások számára, ahol gyakran használnak alacsony hőmérsékletű mosási programokat.
  • Bio minőség, mikroműanyagok nélkül. 
  • A termék vegán. 
  • Citromsavat tartalmaz. 
  • Kellemes és friss citrom illatot hagy maga után. 
  • A készítmény kíméletes a bőrhöz (dermatológiailag tesztelt), a tisztítandó felülethez és a környezethez. 
  • A csomagolás 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható.
  • Most egy akciós csomagban két darabot vásárolhatsz meg.

Miért válaszd a Frosch termékeket?

  • Bőröd, tüdőd és általános egészséged minden bizonnyal profitálni fog a felesleges méreganyagoktól mentes háztartásból.
  • A kemikáliák és fertőtlenítőszerek helyett élvezheted a citrom kellemes illatát.
  • A Frosch ÖKO higiénikus mosógéptisztító természetes összetevőinek köszönhető gyengéd, hipoallergén ápolást biztosít, a bőröd pihe-puha lesz.
  • A Frosch gyártója a környezetért is felelőséget vállal, így a termékeik használatával te is hozzájárulsz bolygónk jólétéhez. 
  • Több mint 30 éves tapasztalatunk és termékeink népszerűsége világszerte garantálja, hogy te is elégedett leszel. 

A citromos Frosch ECO higiénikus mosógéptisztító használata

A doboz tartalmát (250 g) ürítsd az üres mosógépdobba. Indíts a mosógépen egy 40°C-os mosási ciklust előmosás nélkül. Ne tegyél szennyest vagy mosószert a mosógépbe. 

Összetevők: 
< 5% nem ionos felületaktív anyag, citromsav, almasav, borkősav élelmiszeripari minőségben.


Tanúsítványok

A Frosch környezetbarát megközelítést alkalmaz a gyáron át egészen az irodákig

A Frosch termékeinek gyártása során a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat tartja szem előtt. Ennek eredményeképpen több, mint 11 éve büszkélkedhet az EMAS tanúsítvánnyal. A gyártáshoz, amely egy modern gyárban zajlik, megújuló (szél, nap, geotermikus) és természetes energiaforrásokat használnak. A vizet közvetlenül saját kútból nyerik, használata után egy speciális központban kezelik, majd a kezelés után visszaengedik a Rajnába. Ezenkívül a gyártási folyamat során keletkező energiát és hőt az irodaépület és a gyártó székhelyének működtetésére is felhasználják.2012-ben elnyerte a legmagasabb zöld épület, a LEED Platinum minősítést. A Frosch mindenhez Európában termesztett növényi nyersanyagforrásokat használ, ahelyett, hogy trópusi régiókból importálná őket, ahogyan az más márkák esetében gyakran előfordul.


Barátságban a természettel - nekünk ez az első

Megbízható termékteljesítmény, hipoallergén, bőrbarát és nem utolsósorban környezetbarát - ezeket a tulajdonságokat garantálják a zöld békával ellátott termékek. Egyetlen Frosch termék és annak tartalma sem hagy negatív ökológiai lábnyomot. A hangsúly elsősorban a biológiai lebonthatóságon van. A Frosch termékek otthon tisztítórendszerként is használhatók. A csomagolástól se várj mást, mint azt, hogy 100%-ban újrahasznosítható, és újrahasznosított anyagból is készült. Ezért kérjük, hogy dobd a csomagolást a szelektív hulladék közé, és segíts megmenteni abolygónkat azzal, hogy velünk együtt dolgozol a műanyag hulladék csökkentésén. 



Paraméterek

Űrtartalom
500 ml Kész!
XXL balení
Nem Kész!
Konzisztencia alapján
Por Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
500 ml Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Tulajdonságok

Konzisztencia alapján
Por Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FROSCH EKO Higiénikus mosógép tisztító Lemon 2 × 250 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FROSCH EKO Hygienický čistič pračky Citrón 2× 250 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FROSCH EKO Hygienický čistič práčky Citrón 2× 250 g.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ