Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

HAWKINS & BRIMBLE ajándékszett (250 ml sampon + hajpomádé 100 ml)

Termékkatalógus
HAWKINS & BRIMBLE ajándékszett (250 ml sampon + hajpomádé 100 ml)
Kozmetikai ajándékcsomag - hajápoló férfiaknak tartalma: sampon 250ml hajzselé 100 ml
Kód:  KSMU0277 Termékszám:  5060495670695
HAWKINS & BRIMBLE ajándékszett (250 ml sampon + hajpomádé 100 ml) Megszűnt

HAWKINS & BRIMBLE ajándékszett (250 ml sampon + hajpomádé 100 ml)

A Hawkins & Brimble ajándékcsomag nagyszerű ajándék azoknak a férfiaknak, akik magas színvonalú hajápolásra vágynak. 250 ml férfi sampont és 100 ml-es hajlakkot tartalmaz. A Hawkins & Brimble sampon táplálja a hajadat és segít gyorsan elérni a vizes hatású hajstílust. Próbáld ki ezeket a  férfiaknak szánt luxustermékeket!

Sampon & Hawkins Brimble 250 ml-es

Egyedülálló sampon férfiak számára? A Hawkins & Brimble tökéletes választás! A ginseng lenyűgöző illatával. Gyengéden tisztítja a hajat, használata frissséget és vitalitást biztosít. Hidratálja a fejbőrt és a hajat is. Aloe vera-t tartalmaz, amely biztosítja a fejbőr nyugtatását és táplálását, valamint a B5 provitamint, amely erősíti a haj szerkezetét. Kényeztesd a hajad Hawkins & Brimble samponnal. Hawkins & Brimble, igazi férfiaknak!

Kiegészítések és előírások Hawkins & Brimble sampon használatára vonatkozóan:

alkalmazás:
Tegyél egy kis mennyiségű terméket a nedves hajra, masszírozd gyengéden a bőrbe, majd alaposan öblítsd le. Ismételd meg, ha szükséges.

Hozzávalók:
Aqua (Water), betaint, nátrium-lauril-szulfo-acetát, fenoxi-etanol, nátrium-benzoát, a szorbitán-Sesquicaprylate, gliceril-laurát, nátrium-klorid, nátrium-szulfát, Parfüm (Fragnance), Glicerin, pantenol, citromsav, Aloe Babadensis Leaf Juice, nátrium-fitát, Zingiber officinale (gyömbér) gyökér kivonat, linalool, Kálium-szorbát.

Térfogat:
250 ml-es

Grease & Hawkins Brimble 100 ml-es

A Hawkins & Brimble Hair Pendant nagy segítő a fazon kialakításában. Ezzel a hajzselével gyorsan beállíthatod a frizurád. Vízalapú formulájának köszönhetően tökéletesen rögzíti a hajat, miközben a hajadnak divatos, nedves megjelenést kölcsönöz. Ezen felül a hajdnak finom illatot kölcsönöz a ginzeng. Búzakivonatokat tartalmaz a haj és a bőr jobb hidratálásához.Tökéletesen testhezálló fodrász,  Hawkins & Brimble, a  valódi férfiak számára!

Hawkins & Brimble hajápolók és  azok jellemzői:

Alkalmazás:

Tegyél egy kis mennyiséget a kezedbe, alkalmazd nedves vagy száraz hajra, és formáld a segítségével a frizurád a kívánt alakra.

Hozzávalók:
Aqua (Water), Ceteareth-25, PEG-7-gliceril-kokoát, PVP, glicerin, propilénglikol, fenoxietanol, nátrium-benzoát, a Polysorbate 20, PEG 75 lanolin, Parfüm (Fragnance), citromsav, hidrolizált búzaprotein, PEG-90M , Caramel, Dinátrium-EDTA, linalool, limonén, benzil-szalicilát, Silica, kumarin, BHT.

Térfogat:
100 ml-es

 

Paraméterek

Használat
Férfiaknak Kész!
Típus
Férfi Kész!
Típus
Hajápolás Kész!

Használat

Használat
Férfiaknak Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Hajápolás Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HAWKINS & BRIMBLE ajándékszett (250 ml sampon + hajpomádé 100 ml) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics for Hair Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hawkins & Brimble Darčeková súprava (Šampón 250ml + Pomáda na vlasy 100ml).
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ