Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

K2R Colour Catcher (2× 40 db)

Termékkatalógus
K2R Colour Catcher (2× 40 db)
Színfogó kendő - színes ruhaneműhöz, véd az elszíneződésektől, szétválogatás nélkül moshatsz - 57 Ft/törlőkendő
Kód:  ODS054s Termékszám:  259000101339499

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

K2R Colour Catcher (2× 40 db)

Nem szereted terhelni magad a ruhaneműk szétválogatásával, mielőtt a mosógépbe helyezed a szennyest? Kíméld meg magad ettől a mindennapos problémás feladattól, és tedd próbára a piac forradalmi újítását, a K2R Colour Catcher egyedi vászon kendőket a Henkeltől. Nem kell többé aggódni olyan dolgokon, mint például hogy a csíkos blúznak a fehér vagy színes ruhaneműk között van-e a helye. A kifinomult, szabadalmaztatott technológiának köszönhetően hatékonyan képes megakadályozni a textíliák nem kívánt elszíneződését, ruháid mindig élénken ragyogóak és újszerűek lesznek. Kerüld el az összes színkatasztrófát, amely a ruhanemű  nem megfelelő szétválogatása miatt fordulhat elő mosás során. A csomag 40 darab színfogó kendőt tartalmaz. 

A K2R Color Catcher legfontosabb jellemzői

  • Színfogók kendők színes ruhák mosásához
  • A forradalmian új, szabadalmaztatott K2R Color Catcher technológia lehetővé teszi a különböző színű ruhák együttes mosását
  • A ruhanemű gyors és kényelmes mosásához, a színek előzetes szétválogatása nélkül
  • Könnyen használható - csak helyezd a kendőt a mosógépbe, és add hozzá a szennyest
  • 100%-ban természetes anyag, vegyszerek nélkül
  • A csomag 2 × 40 darab kendőt tartalmaz

Kendők, amelyek időt és pénzt takarítanak meg neked

Fantasztikusan egyszerűen használható! Csak tedd a kendőt a mosógépbe, majd adagold be a ruhákat és a mosószert. Minden másról a kendő gondoskodik. Magja egyedülálló, sűrű háromdimenziós szerkezetű polimerből készül, amelynek köszönhetően a vízben oldott színezékek tökéletesen beleragadnak, és nem szabadulnak ki újra. Az egyedülálló K2R Color Catcher törlőkendőket kifejezetten az erős mágnes működésének elvére tervezték, amely tökéletesen megfogja a laza festéket és szennyeződéseket a vízben a mosási ciklus alatt. Ha minden egyes adag ruhához hozzáadsz egy K2R Color Catcher kendőt, akkor a különféle színű ruhaneműket válogatás nélkül moshatod együtt. A kendők kézi és automatikus mosáshoz, valamint szárítóban történő szárításhoz egyaránt használhatók. Minden hőmérsékletre, mosási ciklusra és anyagtípusra alkalmasak. 

A K2R Color Catcher kendők természetes anyaggal nyújtanak védelmet

A kendők 100%-ban természetes anyagokból készülnek, és nem engednek semmilyen vegyszert a vízbe. Használat után a papírral együtt helyezhetők a szemétbe, mivel újrahasznosíthatók és biológiailag teljesen lebonthatók.

Paraméterek

XXL balení
Igen Kész!
Darabszám
80 db Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Igen Kész!

Darabszám

Darabszám
80 db Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: K2R Colour Catcher (2× 40 db) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si K2R Colour Catcher (2× 40 ks). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si K2R Colour Catcher (2× 40 ks). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte K2R Colour Catcher (2× 40 ks).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ